Sapık adammmmmm

Ben de yaparim valla cok eglenceli bicak falan gosteririm pis pis gulerim telefonda cesetli mesetli konusurum zaten issizim tum tatil yattim evde acayip heycan olur

Gelsene bize yapalim ya
Buldun. Simsiyah giyinip koluma azrail resmi cizip (dovme gibi) size gelcem once adamin kapi deligine sakiz yapistircam. Sonra senle balkonda konuscaz. Nereye gomdun cesedi falan diye sorcan. Ben yerini anlaticam. Korkuyorum diycen sadece penisini keserek korkutmak istemistim diycen ama sen alip penisi parcalayinca adam kan kaybindan gitti diye korkuyla anlatican. Sonra bi donucem bakicam adam bizi izliyo. Bu bizi mi dinliyo lan elalemi basima mi topliycan diye bogazina yapiscam. Sonra cantamdan bicak cikarip yuzunu ciziyomus gibi yapcam. Sonra adama pis bi gulus atip gidiyom sunun da penisini kesmeye merakli bitchler ölur diycem. Zilini calip kacicam. Kapi deliginde sakiz olcagi icin goremiycek beni kapida sanicak. Kosarak uzaklasicam. Belki kactigimi gorur o zaman da tirsar. Kabul et iyi senaryoydu

Ben de yaparim valla cok eglenceli bicak falan gosteririm pis pis gulerim telefonda cesetli mesetli konusurum zaten issizim tum tatil yattim evde acayip heycan olur

Hahha valla sen gel bize o zaman yada böyle cesaretli bi arkdasimla plan yapiyim iyi fikirler verdiniz gerci o konusmalari duyan baska komsu beni şikayet ederse hapisten yazarim size artik

bu iyidi hele ben o sakiz mevzusunu dusuncek kadar ayrintili plan yapamadımzdim heralde

Hahha valla sen gel bize o zaman yada böyle cesaretli bi arkdasimla plan yapiyim iyi fikirler verdiniz gerci o konusmalari duyan baska komsu beni şikayet ederse hapisten yazarim size artik
Komsulara anlat once plani hem onlar da sikayetciymis

bu iyidi hele ben o sakiz mevzusunu dusuncek kadar ayrintili plan yapamadımzdim heralde
İhihi beni goremesin kapiyi acamasin da korksun diye. Belki hic kapiya gitmez beni kosarken gorurse aha bu kiz suclu onu sikayet ederim diye korkup kaciyo diye de dusunebilir. Yani iki turlu de altina isetirsin bu planla ya ben 2 sezon pretty little liars izlemis insanim daha onumde 4 sezonum var 2 sezonda boyleysem dizinin sonunda sen dusun kusursuz cinayet bile islerim

Sanırım TCK 225e göre adamın yaptığı suç. Bence polise gidin ve adama komşuların balkona pencereye çıplak Çıkmandan rahatsız, senden şikâyetçi olacaklarmış diye uyarı ilettirin. Tabi böyle bi dünya varsa. : D ya da savcılığa dilekçe yazın verin. Aslında en temizi bir avukata gitmek. İzlemeniz gereken yol açısından. Forumda vardı sanki yardımcı olan avukatlar. Yani kısaca hukuki yoldan kurtulabilirsiniz diye düşünüyorum. Bu tarz teşhirciğiliğin 6ay 1 yıl arası cezası varmış. Sizin direk müdahale etmeniz belki Başınızı ağrıtır. Adama biri şikayetçi olacağınız yönünde haber uçursa belki korkar. Posta kutusuna uyarı atın eğer pencereye balkona çıkmaya de am edersen hatta çıplak çıkarsan seni TCK 225e göre savcılığa şikayet edeceğiz diye hahahah

Ya anahtarla adam kovaladığım bile oldu benim..

Sene 97 falan heralde, lisedeyim..Bizim burasi büyük bi site..Bisikletli bi amca dolanıp duruyo etrafımda..habire turluyo ama. Sonra durdu önümde bana bakıyo..Ben de durdum. İkimiz böyle bakışıyoruz. Aramızda mesafe var.

Tabi ben herifin suratına odaklanmışım, ulen aşağılarda bi hareketlenme..E daha ergenim, bizim zamanımızda da bu kadar yaygın değildi sapıklık mesleği.

Napıyo bu adam diye öyle mal mal bakarken bide ne göreyim? Herif çıkarmış bana doğru sallıyor ...Aaaaaaaa dememle suratındaki o iğrenç sırıtmayı görmem bir oldu..

Sırtımdan indirdim çantayı, böyle bi hışımla bişeyler aradım, anahtarımı buldum
Aldım elime kovaladım..ama nasıl kaçıyor..Sinirimden hem ağlıyorum hem koşuyorum peşinden. Ne sandıysa artık elimdekini..

Babacıma anlattım sonra, attı beni arabaya epey bi dolaştırdı..Göremedik şerefsizi..

Eğer suçsa doğru diyon bak..Biz de burda testere 8 senaryosu yazıyoz kıza

ben üniversitede öğrenciyken yurdumuzun karşısında ki evi inşaat ustalarına kiralamışlardı. Adamın bir tanesi sürekli hazır bekliyordu galiba kızlardan biri balkona çıksa da şeyimi göstersem diye. Oldu ki dalgınlıkla çıkan biri oldu, çığlıkla geri dönerdi. sahnede hep aynı bele sarılı bir havlu ve birini gördüğü an indiriliyordu. Çok iğrençti, çok korkmuştuk. Polis şikayet ettik tabi bir kişi olarak değil. kızların çoğu aramıştı ondan sonra polis onlara göz açtırmadı. ha fotoğraf felan çekmek hiç aklımıza gelmedi kanıt olmayınca da polisler beklerdi Allah razı olsun bizleri.

çıkmayın bir süre pencereye balkona arada bakın yada ışığınızı kapatıp pencereden gizli bakın siz yokkende çıkıyor mu balkona önce onu bilmek gerek belki psikolojik sorunları vardır ...

Kesinlikle
ama gerçekten erkeklerin bu kadar utanmaz olmasina hayret ediyorum onlarinda anneleri kiz kardeşleri var sonuçta allah bildiği gibi yapsin diyorum
Yapan yapiyo anam insanin icinde fesatlik olmayagorsun

Adam beklememistir ki senden oyle bisey çakı falan sanmistir belki ben sapigim ama bu kiz da psikopatmis kovaliyo beni kaciyim en iyisi diye dusunmustur ben de lisedeyken 10. Sinif falan her sabah ayni saatte ayni otobuse ayni kisilerle binerdim. Bi sapik farkettim kalabalikta kizlari elliyo kalabalik degilse bacagini surtuyodu. Bikac gun gozlemledim iyice emin olduktan sonra bi gun kapali bi bayana ayagini surterken bagirdim ben hep goruyorum seni kizlari elliyosun sapik diye. Kipkirmizi oldu bisey diyemedi. Millet dedi sen yanlis gormussundur. Yok dedim bacagini surtuyodu ben bunu hep goruyorum kandinlari elliyo arkadasima danyapti gordum kiz hemen indi farkedince dedim. Bisey diyemedi. Sonra attilar otobusten. Elimde olsa igne batirirdim vallahi bi de otursugum yerde oturuyodu ama o gunden sonra adami daha hic gormedim bes sene falan oldu. Bi gun karsima cikip beni descek falan diye dusundum hep

aynen bir erkek olacak balkonda adam cıkınca cıkacak hayırdır birader bir sıkıntı mı var diye bagıracak bak bir daha cıkabiliyor mu .. korkusuyla

Hasta olabilir,normal değil böyle bir sapıklık.Çevreye sorun öğrenin böylece daha uygun davranırsınız.

Bizimde karşı komşumuz öyle hatta adam çocuk ve gençlerin gittiği dini sohbetlerin eğitimlerin olduğu yerler varya kurs mu dersanemi neyse öyle bir yerde hocalık yapıyor. Evde donuyla geziyor boxer olsa neyse bildiğin beyaz don. Karısı da sokakta çarşafla geziyo ama evde kırmızı külodu beyaz sütyeniyle dolaşıyor! Sanıyorki tül perdeden kimse beni göremeyecek halbuki bizim tüm bina görüyor. Adam camda bir ses duysa fırlıyo donuyla mal gibi suratına bakıyo. Defalarca ev sahibini uyardık ama yok hiçbir şekilde bir gelişme yok! Bir de yemekleri de o adam yapıyo her akşam mutfakta kaşıyo orasını burasını yemek yapıyo

bizim karşıda da var bir tane..o da yarı çıplak dolaşır yazın...o da tek başına ama öyle sapıklığı yok...kendi kendine balkonda oturup içeri giriyor...balkonunuza perde takabilirsiniz..akli dengesi yerinde olmayabilir fazla bulaşmayın..başınıza bela olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…