Sapık mıydı? ne demek istedi?

NehirMehir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
370
295
28
yolda yürürken. biri önüme adam geldi . tedirgin gördüm dedi niye böyle birşey yapıyorsunuz dedim geldim bakıyodum broşür dağıtıyodum dedi bi arkadaş olarak dedi dertleşelim okulun önüne gidelim yada arabada dedi. tanımıyorum sizi dedim başka yöne gittim. kötü insan çok yem olursun dedi. ondan önce. bende kimse bişey yapamaz dedim öyle deme dedi yürürken fermuarınız açık dedi. polisi arıyım mı evime gidicem dedim evinize bırakıyım dedi. son anda elini omuzuma koydu. baktım yürüyodum bi akıllı durun ya dedim gittim. yoktu arkamda ?

yolda yürürken. biri önüme adam geldi . tedirgin gördüm dedi niye böyle birşey yapıyorsunuz dedim geldim bakıyodum broşür dağıtıyodum dedi bi arkadaş olarak dedi dertleşelim okulun önüne gidelim yada arabada dedi. tanımıyorum sizi dedim başka yöne gittim. kötü insan çok yem olursun dedi. ondan önce. bende kimse bişey yapamaz dedim öyle deme dedi yürürken fermuarınız açık dedi. polisi arıyım mı evime gidicem dedim evinize bırakıyım dedi. son anda elini omuzuma koydu. baktım yürüyodum bi akıllı durun ya dedim gittim. yoktu arkamda ?

ne demek istedi mi si var. sözle taciz etmiş işte sapık.

ne demek istemiş olabilir. evlenme teklifi etmedi herhalde ya da aşık olmadı.

gayet açık net. neden o kadar cevap verdiğini bile anlamadım.

Ayy korktum valla o kaear cevap vermen bile gereksiz hic konusup kendine musallat etme oyle bisey oldugunda polisi aricam de yada bagir keske biber gazi filan sıksaydin

bu arada eski konularına bakmış bulundum hep erkekler ve güzellik üzerine. nişanlı erkek mesaj attı, internette tanıştığım erkekler falan. yanlış anlama seni eleştirme için yazmıyorum bunları. kendine başka meşgaleler bulmaya çalış. kendini geliştir. iyi bir eğitim sahibi olmaya çalış. hobiler edin. yaşın gereği belli takıntılar olmuş belki ama benim tavsiyem bunları aşmalısın. umarım yanlış anlamazsın.

Neden muhattap oluyorsunuz ki. Adam olayı abartıp arabamla gidelim demiş. Sokaktaki adam ne isteyebilir ki durup dinliyorsunuz. Hayret yahu.

al dedi git dedi çocuklarını dedi getir dedi :KK70:

maşallah adam sapıkta sizde bildiğiniz sohbet etmişsiniz. ya basacaksınız küfürü tekmeyi yada basacaksınız. bu nedir arkadaşım

Sapık mıydı diye sormanıza bile gerek yok.
Bir insanın sapık oldugunu anlamak için bunlar yeter de artar bile yani..
Bir de Allah rızası için şu konuları açarken biraz dikkat edin. Okuyan yorum yapacaksa da yapmaktan vazgeçiyor.
Herkes bir güzel derdini anlatıyor da, az okunaklı yazayım karşımdaki insan nasıl okuyacak demiyor.. Gına geldi yeminlen..
xenforo-smilies-kk12.gif

X