Sapık mıyım ben lütfen yardım edin

ipekkardelen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-1
Puanlar
1
Yine çok utanarak yazıyorum ama kafayı yiyeceğim. Okb hastasi olduğumu önceden belirteyim. Bi ara keşfetimde ensest bi video çıkmıştı bende "acaba kardeşime bişey hissediyor muyum" diye kendimi sürekli sorgulayıp kontrol etmeye başladım. Kendime değilim diyorum ama beynim ya öyleysen diyor kafayı yiyorum. Kardeşim yaşça küçük olduğu için o zaman pedofili de olabilirim diyorum. Her küçük çocuk gördüğümde kontrol ediyorum bişey hissettim mi cinsel bişey hissettim mi falan diye. Bu düşünceler gün içinde bir saniye aklımdan çıkmıyor. Herhangi bi zamanda cinsel bişey hissedersem bu düşüncelere mi hissettim diye sorguluyorum. Napacağım gerçekten pedofili olabilir miyim?

İnternetteki pis pis şeyleri görmekten kafan bulanmış bence onlarla gerçeği birbirinden ayırt edemez hale gelmişsin. Tiktoku instagramı vs silmeni ya da en azından hesaplarını dondurup bir süre uzaklaşmanı öneririm

Daha önce de bu konuyu açmıştınız.acilen doktora başvurun.

Kesinlikle değilsin, hatta o kadar sapığın tam tersisin ki bu düşünceler aklına geldiğinde aşırı korku ve kaygı hatta tiksinti duyuyosun. OKB hastaları böyledir. Birisine zarar vereceğini sürekli takıntılı bir şeklinde düşünüp bundan rahatsız olan kişi aslında o kişinin kılına bile zarar vermek istemeyen kişidir. Bir psikologdan yardım almalısın sadece, gerekirse psikiyatra da yönlendirir seni

aklına gelen her şey doğru değil veya sana ait değil her düşündüğüne inanma beyni radyo gibi düşün oradan buradan bir sürü kanaldan düşünce topluyor ama geçip gidiyorlar
düşündüğün gibi bir durum yok rahatsız edici videoları görmek istemiyorum olarak işaretle ya da şikayet et

Yine çok utanarak yazıyorum ama kafayı yiyeceğim. Okb hastasi olduğumu önceden belirteyim. Bi ara keşfetimde ensest bi video çıkmıştı bende "acaba kardeşime bişey hissediyor muyum" diye kendimi sürekli sorgulayıp kontrol etmeye başladım. Kendime değilim diyorum ama beynim ya öyleysen diyor kafayı yiyorum. Kardeşim yaşça küçük olduğu için o zaman pedofili de olabilirim diyorum. Her küçük çocuk gördüğümde kontrol ediyorum bişey hissettim mi cinsel bişey hissettim mi falan diye. Bu düşünceler gün içinde bir saniye aklımdan çıkmıyor. Herhangi bi zamanda cinsel bişey hissedersem bu düşüncelere mi hissettim diye sorguluyorum. Napacağım gerçekten pedofili olabilir miyim?
ay mutlaka doktora görünün. bence bunlar okb den oluyor pedofili olduğunuzdan değil. okb biterse budüşüncelerde biter bence.

Back
X