- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
isyerinde tek bekar bayan benim.. diger bayanlara yapamiyor cesaret edemiyor.. ama bana surekli takilioyor. 60 yasinda adam kizim tek basina gezme tas gibisin seni kaparlar hahaaha gülmeler milletin icinde civik civik espiriler.. gecen carsida denk gelmis arabasinin camini acip laf aticakmis koskoca adama bak derler diye cekinmis mis yine milletin icinde söyluyo bunlari :/ yemek hanede ben herseyi yemiyorum diye. o yemez manken gibi ya formunu koruyodur bilmem ne :S sonra gece 10 da msj yazmalar faceden.. napiyon kiz bu saatte yarin is var yat uyu deyim sohbet etmeye calismalar. cvp vermiyorum tabi. ertesi gun diyo sunu ay kizdirayim dedim cvp yazmadi diyor.. normalde ciddi bi adam is konusuldugunda asla sululuk yapmaz despot ve sinirlidir. ama sohbet mohpet ögle arasinda felan hep bana takiliyor ve korkutuyor beni. yok benim saclarim cok uzunmus kocama lazim olcakmis :S eline dolayip cevircekmis beni sinirlendiginde kocam :S sapik sapik imalar :S
is yerindeki arkadaslarima söyledim. belli olmaz o adama dikkat edeceksin dediler.. ama simdi takilip duruyolar izin isteyecegim diyorum yok masaya oturursam bana hemen izin verirmis :S:S söyledigime pisman oldum beni kizdirmaya calisiyolar takiliyolar kötü amacla degil ama bozuluyorum keske demeseydim onlara.. elbise alsam ooo simdi x bey seni dosyalari al gel diyip odasina cagiriyomus.. diyip kizdiriyolar biliyolar ürktügümü adamdan daha fazla kizdiriyolar :S ne yapmam nasil davranmam lazim o adama vede söyledigime pisman oldugum is arkadaslarima
is yerindeki arkadaslarima söyledim. belli olmaz o adama dikkat edeceksin dediler.. ama simdi takilip duruyolar izin isteyecegim diyorum yok masaya oturursam bana hemen izin verirmis :S:S söyledigime pisman oldum beni kizdirmaya calisiyolar takiliyolar kötü amacla degil ama bozuluyorum keske demeseydim onlara.. elbise alsam ooo simdi x bey seni dosyalari al gel diyip odasina cagiriyomus.. diyip kizdiriyolar biliyolar ürktügümü adamdan daha fazla kizdiriyolar :S ne yapmam nasil davranmam lazim o adama vede söyledigime pisman oldugum is arkadaslarima

Son düzenleyen: Moderatör: