Adıma kadar ogrenip evimin çevresinde dolaşması ve büyük ihtimalle ev ve iş adresimi bilior olması.. siz parmağında evlilik alyansi olan birinin her ayrıntısına kadar aratrilip bulunup önüne çıkılmasını normali buluyorsunuz yani?adamın tanışalım mı demesi mi sapıklık?
alyansa dikkat etmemiş olabilir. size denk gelmiş birinin ev ve iş adresinizi bildiği ve sizi takip ettiği sizin çıkarımınız. bana abartıyorsunuz gibi geldi.Adıma kadar ogrenip evimin çevresinde dolaşması ve büyük ihtimalle ev ve iş adresimi bilior olması.. siz parmağında evlilik alyansi olan birinin her ayrıntısına kadar aratrilip bulunup önüne çıkılmasını normali buluyorsunuz yani?
Bilmiorm işte. Bas baya takip edip arastrmis. Bunu normal bir şey mi? Ben mi abartiyorum yani?Adinizi nereden biliyor?
Bana da siz çok normal buluyorsunuz gibi geldi. Ben de olsam hoşlanmam. Gökten düşer gibi gelinip tanışılması normal değil.alyansa dikkat etmemiş olabilir. size denk gelmiş birinin ev ve iş adresinizi bildiği ve sizi takip ettiği sizin çıkarımınız. bana abartıyorsunuz gibi geldi.
Dizindeki dizlige dikkat eden birinin parmağımdkai koca ki yüzüğü görmemesi imkansız. Ki ayrıca varsay bekar biri olsun benm yerimde. bu kişi sizi begendm diyip karşıya cikmior. Adını vs öğrenmiş olrak çıkıyor.. bana göre şu zamanda bu hiçte iyi niyetli bir davranış deil. Ki daha neler bildiğini bilmiormz hilealyansa dikkat etmemiş olabilir. size denk gelmiş birinin ev ve iş adresinizi bildiği ve sizi takip ettiği sizin çıkarımınız. bana abartıyorsunuz gibi geldi.
Bilmiorm işte. Bas baya takip edip arastrmis. Bunu normal bir şey mi? Ben mi abartiyorum yani?
Ya beni korkutan tedirgin eden. Evimin çevresinde dolaşıp adımı vs öğrenmesi.. bir.al tanışmak isteyen bir insan birini. Adını vs diğer bilgilerini ogrenmz kiDurakta karşılaştığınız biriyse bence hiç hoş değil. Münasebetsizlik.
Bende öyle düşünüyorum. Ki adıma kadr öğrenmiş biri evli olduğumu muhakkak öğrenmiştir yanlış mıyım.. gerçekten hala soktayim. Tepkisizligim için kendime kiziorm su anHic de normal degil. Ben de evliyim durakta biri beni gorup alyansimi farketmiyorsa adimi ogreniyorsa benim icin sapiktir net! O kadar medeni degilim. Durakta gorup tanisacak bir insan da bir zahmet alyansiniza dikkat etsin.
Çok tşk ederim canm. Öyle yapacagim inslahDışarıdan birinin evini adını araştıracağını sanmıyorum. Velevki odenli sapık biriyse,polisadını duysa bile hemen uzaklaşıp gitmezdi. Bence birinden fln duydu adını. Panik yapma,dışarıya çıktığımda dikkat et birkaç gün
Pardon da siz ne kızı oluyorsunz? İnsanları böyle kaliplara sığdıran sığ düşünceler grubundasiniz sanrm. Adam gelip normal şekilde tanışmak istemior. Bunun neresini anlamiorsunz.. adımı söylüyor ki daha fazlasını bildiği kesin.. şu zamanda böyle davranışları normal bulmanız trajikomik.. yorumunuz için tsklerPardon da sapiklik bunun neresinde? Adam sadece tanismak istemis reddedersin olur biter. Yok polis cagirmak yok cantayi kafasina gecirmek falanEksi sözlükte sürekli türk kizlarini gömüyorlar diye kiziyordum ama varmis gercekten böyle tipler. Bir de merak ediyorum polis cagirinca ne diyecektiniz? “ memur bey bu adam benimle tanismak istiyor.”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?