Tşkler yorumunuz için. Ben Sun polise gitmek isyiorm vs demedim zaten. Sadece o an naisl davranmaliydim diye dışardan bir gözle yorum almak istedm. Tedirginliği mi yorumlarınızı rahatlmak istedim sadece. İsmimi tobuste vs de duyması imkansız. Tek binerm . Birisi ismimle seslenmez bana.. bugün de aynı otobusten inip inmeidgimizi bilmiorm. Kendisi daha önce dek ya da otobüs dedi tam hatrlamiorm orda karsilasmstk dedi tabi bu ne kdr doğruysa..Ayni otobuste veya durakta karsilastiginiza gore zaten neye bindigini nerede indigini bindigini biliyordur bunun icin oturup gunlerce
arastirdigini sanmiyorum diger bilgilerim dediginiz nedir isminizden baska ev adresinizi arastirmis degil sadece sizinle birlikte inmiş.
İsmini de karttan vs gormus olabilir diye dusundum ben ya da belkide devamli ayni otobuste yolculuk yapiyordunuz ve adinizi duydu?
Eşimle ayni bir magazanin farkli bolumlerindeyken biri yanima tanismaya gelmisti uzerimdekilerin cok yakistigi soylerektesekkur ettim ama istemedigimi belirttim ve gitti. Bu tarz olaylar bikac defa oldu kimsede peşime takilmadi sapik gibi. Git diyince gidiyorsa sikinti yok bence.
Diyelim ki dediginiz kadar arastirdiysa zaten hemen vazgecmez. Olumsuz cevabinizdan sonra hala rahatsiz edici bicimde etrafiniza olmaya gayret gosteriyorsa o zaman polise gidebilirsiniz. Suan gidip adamin biri ismim soyleyip tanismak istedi diyin madem bakalim ne diyecekler size.
Evet tipini, konuşmasını vs ben duydum.. normalde her şeyi abartan obsesif yada panik Ataklı biri deilim. Ama rahatsız oldum. Adımı bilmesinden o şekil yaklasmasndan rahatsız oldum. Tşk ederim yorumunuz icinSapıklık bunun neresinde diyenlere şaşırıyorum şu an..Adamda bir seyler güven vermemiş ki konu sahibi böyle diyor..Üstelik günümüzde neler neler oluyor..
Beni tedirgin eden nokta bu zaten.. normal şekilde pardon sizi begendm tanışmak istyrm diye bir durum yok. Sanki basbaya hakkımda bilgi sahibi olmuş gibi hissettirdi bana konuşmalarından..Adinizi nereden biliyor?
Yorumunuz için çok tşk ederim.. evet basit gelior olabilir ama bu ülke bu hale geldiyese tüm ciddi olayların basite indirgenir onemsenmediginden geldiğini dusunuorm. Eskiden seni tehdit eden brirne hemen "korkma havlayan köpek işitmez" diye tabir kullanırdı.. ama şu an havlayan da havlamayanda resmen ısırıyor gördüğümüz üzere.. ki eskiden kalabalık ortamda bir şey olmaz denilirdi. Şöyle dusunun bakalım tüm bu olaylar tenha sokaklarda mi oluyor.. haklısınız her şeyi büyütüp hayatı zehir etmemek gerekir, anck kucumsememek de gerek diye dusunuorm
Beni de rahatsız eden nokta orası zaten.. olayı birebir yaşayan biri olaraktan adımdan daha fazlasını bile bildiğini düşündürdü hissettirdi bana. Bu yüzden tedirginligim zaten..Adinizi nerden biliyor?
Tanismak istemesi sapiklik degil ama isminizi nereden ogrenmis , o kisim enteresan
Tşkler yorumunuz için. Ben Sun polise gitmek isyiorm vs demedim zaten. Sadece o an naisl davranmaliydim diye dışardan bir gözle yorum almak istedm. Tedirginliği mi yorumlarınızı rahatlmak istedim sadece. İsmimi tobuste vs de duyması imkansız. Tek binerm . Birisi ismimle seslenmez bana.. bugün de aynı otobusten inip inmeidgimizi bilmiorm. Kendisi daha önce dek ya da otobüs dedi tam hatrlamiorm orda karsilasmstk dedi tabi bu ne kdr doğruysa..
Size söylemedim aslında genel anlamda söyledim o düşüncemi.. tşkler Yorumumuz icinİyi de ben küçümsemedim ki zaten ya da basit geldi de demedim. Sizin düşündükleriniz de ihtimal dahilinde. Dediğiniz gibi sizi araştırmış da olabilir ancak şu an bunu bilemiyoruz. Fark etmediğiniz bir şey de olmuş olabilir diye fikir verdim sadece kendinizi aşırı tedirgin hissetmeyin diye. Bu yaşadığınızın da aynı kişiyle tekrarı olursa o zaman tabi ki hakkınızı sonuna kadar aramakta haklısınız.
Akbilden gorme ihtimali var sonucta cikartiyorsunuz illa ki ve ihtimal dusuk degil. Herneyse sonuçta yapilabilecek sey canta filan vurmak degil istemediginizi belirtip uzaklaşmak sadece gerisi kendisini baglar.
2. Defa rahatsiz edilirseniz ozaman bagirin
Cnm muhakkak vardır. Anck kendi akbil kullanma şeklinden düşük diorm öyle elimde flan tutmam. Dolmuşa bndgm an çantadan çıkarır basar tekrar koyarm. Ki bastığın an kendim içerisindeki tutarı bile okumam çok zor oluor cok cabk geçiyor Ekran tşkler yorum icin.
Birisinin sizi arstrmis olmasıBaşlıkta sapıklık yazınca sözle yada elle tacize uğradınız sandım.Rahatsız edici bir durum tabi ama bence sapıklık değil bu o tanışmak ister sizde reddersiniz ısrarcı bir durum sergilerse işin boyutu değişebilir tabi
Polis çağıracağım demedm. Taniyamadm dedim? Tanışmak istiorm dedi ısrarla bı.kac defa. Bende istersen polis cagiraym o şekilde tanisalm dedm. İlk x hanım ayağınız nasıl vs diye konuya grmesi uzun zamandır gozetlior hissini verdi açıkçası banadirek polis çağıracağım filan demek yerine, sizi tanimiyorum ismimi nereden biliyorsunuz deseydiniz ya?
bence okuduğunuz haberin etkisiyle biraz abartmışsınız.
Acaba ben mi kendimi ifade edemedim konumda.. bana göre birisi ismimle seslenip uzun zamandır takip ettiğini hissini verecek ayağınız nasıl oldu cümlesiyle giriş yapıp tanışmak istiorm demesi iyi niyet barndirmior.tskler yorum icinBaşlıkta sapıklık yazınca sözle yada elle tacize uğradınız sandım.Rahatsız edici bir durum tabi ama bence sapıklık değil bu o tanışmak ister sizde reddersiniz ısrarcı bir durum sergilerse işin boyutu değişebilir tabi
Polis çağıracağım demedm. Taniyamadm dedim? Tanışmak istiorm dedi ısrarla bı.kac defa. Bende istersen polis cagiraym o şekilde tanisalm dedm. İlk x hanım ayağınız nasıl vs diye konuya grmesi uzun zamandır gozetlior hissini verdi açıkçası bana
Nickinizi karekteriz uyumlu olduğunu gösterir bir yorumda bulunduğunuz için ben tşk ederimTM nedir ? Tam tamam tamamdır ?
Başlıkta gözümü aldı , teşekkürler , iyi günler .
Evimin çevresi syilir karşıma çıktığı yer zaten..Araştırdığından emin değilsi
İEvimin çevresi syilir karşıma çıktığı yer zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?