Sapık Problemi !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kalasnikofunuzla sıksaydınız kafasına...

Şaka bi yana. Gerçekten abarttınız.

Tanışmak istemek sapıklık ya da taciz etmek demek değildir .

Siz red cevabı verseniz de ısrarla peşinizde gezse, o zaman taciz etti diyebilirdik. Ha isminizle hitap etmesi bence de rahatsız edici o konuda size katılıyorum.

Ama düşünün; polisi arayıp nasıl bir ihbar yapacaktınız.. "bu bey benimle tanışmak istedi" mi diyecektiniz..

Tanışmak istemek taciz olmayacağı için devlet memurunu böyle bir mevzu için meşgul etmek dogru olmazdı. Muhtemelen siz zararlı çıkardınız o işten.

Daha sakin yaklaşın olaylara. Daha soğukkanlı olun

Eşimle bende bu şekilde tanışmıştım. beni takip edip iş yerime kadar bir anda adımla seslenmişti. Hiç tanımadığım görmediğim için lokma olmuştum tabi. Bacaklarım titremişti korkudan. Bulunduğum yer küçük bir yer. Daha önce hiç görmediğim biri. Cevap bile vermeden arkamı dönüp uzaklaşmıştım. Tabi iş yerine gidince söyledim. Dedim birisi beni iş yerine kadar takip etti, haberiniz olsun. O günden sonra işe iş arkadaşlarımla gitmiştim :)
Bir kaç takip edilme olayı yaşamıştım. Lise çağımdayken çok korkmuştum. Onun gibi hissetmiştim bir an. Tabi ki bir anda sapık, manyak damgası vurmamak lazım ama, bekar bile olsanız hiç tanımadığınız biri adınızla seslenince tedirgin oluyor insan.

Drama açlığı çektiğiniz bir dönem galiba?
Adamın ilgisini çekmişsinizdir, etraftan sorup adınızı öğrenmiştir, bijuteride kredi kartından görmüştür, otobüste vs elinde adının yazdığı birşeyden adını görmüştür, belki isimli kolye takıyorsundur. Ne olmuş yani? Medenice gelip tanışmak istemiş, ısrar etmemiş. Büyütmeyin bence kafanızda.

Oha tanımadığım biri bana adımla seslense sonra da tanışalım mı dese ben düşer bayılırdım herhalde. Ben sadece tanışalım mı dedi sandım . Adını nereden öğrenmiş?

Rahatsız edeceğini pek zannetmedim. Ama ismini nerden ogrendi ? O kadar büyütülecek bişey de sezmedim

Bu işler başa geldiğinde öyle pek de soğukkanlı olunamıyor.
Doğum yapalı beş gün olmuştu eşimle kontrole gidiyorduk. Ben otopark çıkışında eşimi bekliyordum arabayı park ediyordu eşim.
Oldukça dağınık görünümlü biri, yanında genç bir çocukla önümden geçerken kafasını nerdeyse 1 karış mesafe kalacak kadar yüzüme uzatıp ‘ çişim geldi acaba nereye yapsam buraya yapsam mı ‘ dedi. Ben de o anki cevvallikle eşim geliyor içerden şimdi sana göstersin nereye yapacağını dedim.
Adam birden bağırmaya başladı, söyleyip geçmişti döndü üzerime yürüdü, yanındaki genç tuttu. İlerden eşimi gördüm ama korktum kavga çıkacak diye, yeni sezaryen olmuştum dikişlerim çok kötü durumdaydı bir şey olursa diye aklım çıktı. Çocuğa al götür dedim adamdan defalarca özür diledim düşünün halimi, avm yanıydı güvenlik vardı kimse dönüp bakmadı. Çocuk çeke sündüre adamı götürdü eşim o ara geldi, bir şey mi var falan dedi bir yanlış anlaşılma oldu diye olayı çok daha basit anlattım.
Normalde biri bana anlatsa nasıl olay çıkarmazsın nasıl alttan alırsın diye çemkirirdim ama sağlığım hiç iyi değildi ve çok korkmuştum.
Sonra tabi gururuma yediremedim yaptığımı günlerce üzüldüm ama belki üsteleseydim çok kötü şeyler olacaktı.
Sizin korkmanızı da çok normal buldum artık can güvenliğimiz yok malesef bu ülkede.

Üzgünüm ama bana tuhaf geldi. Yani, evli olduğunu bilen ve tanıyan biriyse eyvallahta. Adamın biri görmüş beğenmiş, tanışma teklifinde bulunmuş ve siz reddedince de orayı terk etmiş. Ben sapıklık göremedim burada??

Adıma kadar ogrenip evimin çevresinde dolaşması ve büyük ihtimalle ev ve iş adresimi bilior olması.. siz parmağında evlilik alyansi olan birinin her ayrıntısına kadar aratrilip bulunup önüne çıkılmasını normali buluyorsunuz yani?
Şahsen ben alyansa bakmam. Çünkü bekarlen de aksesuar olarak takardim yine takıyorum. Ve herkesi kendimle aynıymış gibi düşünüyorum. birisinin ismini öğrenmek çok zor değil. Daha önce aynı markette bir yerde bulunmuş olabilirsiniz yanınızda size isminizle hitap eden biri vardır ve duymuştur. Bb u kadar paranoya ve tepki bana fazla geldi. Arada bana da denk geliyor tanışmak isteyen vs olabiliyor, kisaca evliyim diyorum olay bitiyor. Karşıdaki insan üstünüze atlamamis, ısrar etmemiş orayı terk etmiş. İnsanlık hali

Hanımlar mrb. Hala soktayim.. insan başına bu tarz şeyler gelicne bir baskasina verdiği tavsiyeleri uygulayamiyormus onu anladm.
Bugün iş çıkışı dolmuşa binip eve gdiyrdm. Dolmuştan drkta inince bı bujiteriye grdm.. hemen ihtiyacimi alıp saniyeler içinde çıktım. Ordan bir kaç adım atınca bir adam arkmdan seslenmeye başladı.. "x hanım . Mrb nasıl oldu ayağınız diye..(dizimde dizlik takiliydi) ismimle hitap edilince dönüp arkama baktm. Sonra baktm taniyamadm dedim..durakta, otobüste karşılaşmistik dedi.. sonra tanışalım mı demez mi bana pişkin pişkin.. o anın saskinligyla saçmalama istersen polisi arayayım o varken tanış dedim. Sonra yok TM deyip gözden kayboldu.. bende böyle gözlerim dolu dumzduz evime doğru yürüdüm.. eşimi aradm hemen.. o da kızdı niye bagirmadin yardım istemedin. Çantayı kafasına calmadin diye. Ya da bı foto falan cekeydin diye.. belki bu vermem gereken bir tepkiydi evet ama veremedm o an.. ki daha işten çıkarken #eminebulut haberini okuyup onun sarsintisini yaşıyordum.. korktum mu , çekindim mi bilmiorm.. ama şu an korkuyorum açıkçası . İsmine kdr öğrenmiş biri, kesin iş yerimi evimi de biliyordur.
Sizlerden başına benzer olaylar gelen varsa naasil tepkiler verdiniz öğrenmek istiorm. Bu benzeri durumlarda ne yapmalıyız TM olarak? Neden buraya yazdım bunu bilmiorm ama sanırım biraz destek, güç almak istyrm sizden.. şimdiden hepinize teşekkürler
Bence biraz abartmışsınız eşinizde sizde. Ülkemizde sapıklık tecavüz cinayet diz boyu maalesef ki ama o şahıs size tanışalım mı demiş sadece, red cevabı alınca gitmiş. gitmeyip uzatsaydı haklısınız derdim.

NEYSE HANİMLAR. İYİ NİYETLİ YAZİLAN TUM YORUMLAR İCİN TSK EDERİM. ABARTTİGİMİ HALA DÜŞÜNMÜYORUM.. İSMİMİ NERDEN OGRENMİS OLURSA OLSUN ADİMLA SESLEREK, BENİ UZUN ZAMANDR TANİYORMUS HİSSİNİ VEREREK BİRİNİN YAKLASMASİ ASLA NORMAL KABUL EDEMEM.. Kİ BUNU DAHA FAZLASİNİ BİLMESİ DE MUHTEMEL.. BOYLE KADİN CİNAYETLERİ, COCUK İSTİSMARLRİ VS KONULARİNDDA TUM KADİNLAR YORUMLARDA KESKE ONCEDEN ÖNLEM ALİNSAYDİ, KESKE FİKKATE ALİNSAYDİ DAHA ONCEKİ DAVRANİSLAR VS DİYE YORUM USTİNE YORUM YAZILİOR.. TİPKİ HER SEY İS İSTEN GEÇTİKTEN SONRA TUH BAH DİYEN BU TOPLUMUN COGU UYELERİ GİBİ.. AMA GORUYRZ Kİ BAZI SEYLERİ DE ONEMSEYİNCE DE BOYLE BAZİLARİNİ TENZİH EDEREK SOYLUORM DALGAVARİ YORUM BİLE YAPİLİOR BURADA..UNUTMAYİN # EMİNE BULUT VE NİCELERİ İCİN DE ONCESİNDE BULUNDUKLARİ DURUM ONEMSENMEDİGİ İCİN BU HALE GELDİLER.. DESTEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZİ.OLSUN. @ MUNE KONUMU KAPATİR MSN

Ben de abarttiginizi düşündüm, ama olabilir, korkmussunuzdur.
Sadece bugün buraya geldiysem önemsemedigimiz için geldik kısmına katılmıyorum.
Önemsiyoruz.
Ama konuşmuyoruz.
Siz bu adamın niyetini kotu buldunuz.
Ama bir yaptırım uygulayamazsiniz.
Adam size bir sey yapmadı.. adınızı söyledi..
Ama o an biraz soğukkanlı kalıp, adımı nereden öğrendin deseydiniz hem adamın niyetini öğrenirdik, hem hayatınızda nasıl bir açık var da isteyen adınızı öğrenebiliyor onu öğrenirdik

Abartmayın alt tarafı tanışmak istemiş diyenleri hayretle izliyorum herşeyin bi adabı üslubu var bekar olsam biri bu şekilde gelse kesin redderdim orası ayrı.. ayrıca hemen hemen aynısı benimde başıma geldi sabah ise giderken adamın birinin yanından geçerken hayırlı mesailer diye bağırmıştı ertesi gün bağırarak numarasını söylemişti bende evliyim bu arada bekliyorum tekrarı olurda çığlık atıp taciz ediyorlar diye bağırıp milleti etrafıma toplayıp polis çağırmak sartladım kendimi yoksa donup kalıyorum aynı dediğiniz gibi normal bulanlar bu tarz seyler yaşadığında tanışabilir boşverebilir...

Abartmayın alt tarafı tanışmak istemiş diyenleri hayretle izliyorum herşeyin bi adabı üslubu var bekar olsam biri bu şekilde gelse kesin redderdim orası ayrı.. ayrıca hemen hemen aynısı benimde başıma geldi sabah ise giderken adamın birinin yanından geçerken hayırlı mesailer diye bağırmıştı ertesi gün bağırarak numarasını söylemişti bende evliyim bu arada bekliyorum tekrarı olurda çığlık atıp taciz ediyorlar diye bağırıp milleti etrafıma toplayıp polis çağırmak sartladım kendimi yoksa donup kalıyorum aynı dediğiniz gibi normal bulanlar bu tarz seyler yaşadığında tanışabilir boşverebilir...
Normal buluyo olmamız bu tarz şeyler yaşadığımızda o adamlarla tanıştığımızı yada doğru bulduğumuzu göstermez. Dediğiniz gibi her şeyin bir adabı var ve herkes bu adabı bilmiyor maalesef. Yolda beğendiğin birine tanışalım mı demek bencede yapılmaması gereken bir hareket ama gelip tanışalım mı deyip hayır dendiğinde gidenede sapık muamelesi yapmak saçmalık.

Pardon da sapiklik bunun neresinde? Adam sadece tanismak istemis reddedersin olur biter. Yok polis cagirmak yok cantayi kafasina gecirmek falan 🤦🏻‍♀️ Eksi sözlükte sürekli türk kizlarini gömüyorlar diye kiziyordum ama varmis gercekten böyle tipler. Bir de merak ediyorum polis cagirinca ne diyecektiniz? “ memur bey bu adam benimle tanismak istiyor.” 🤣🤣🤣

Ya allah aşkına siz yaşadığınız ülkenin gerçeklerinden bihaber misiniz?! Kadınları paronayaklaştırmak için bin tane olay oluyor her gün, yok ekşide türk kadınlarına kezban diyorlar ne kadar haklılar bilmem ne. Bunu belirtmenin yeri bu konu mu yani? Tanışmak istemeninde bir adabı var, daha önce hiç tanışmadığın birine arkasından adıyla hitap edip, dizindeki dizliği falan sorunca bu normal olmuyor emin ol buna sadece türk kadınları değil, avrupalı kadınlarda tepki verir.
Sırf ay ben o kezban kızlardan değilim diye kendinizi göstermek için böyle hassas konularla dalga geçmeyin.

Konu sahibi bence bu aralar çok dikkat edin.paronayak olmak ölü olmaktan iyidir!
Kesinlikle paronayak olmak hayat kurtarır, sizi eleştirenleri gerçekten anlamadım, dalga bile geçmişler. Oysa bence çok ciddi bir konu. Adamın ses tonu, görünüşü, bakışı, yaklaşımı sizde tehlikeli biri olduğu izlenimi uyandırmış bence. Ki bence kadınlar hissediyorlar zaten niyeti. Bunun ayrımını en iyi siz yapabilirsiniz, o yüzden kendinizi dinleyin. ama dilerim sadece sizin paronayınızdır.

Ya allah aşkına siz yaşadığınız ülkenin gerçeklerinden bihaber misiniz?! Kadınları paronayaklaştırmak için bin tane olay oluyor her gün, yok ekşide türk kadınlarına kezban diyorlar ne kadar haklılar bilmem ne. Bunu belirtmenin yeri bu konu mu yani? Tanışmak istemeninde bir adabı var, daha önce hiç tanışmadığın birine arkasından adıyla hitap edip, dizindeki dizliği falan sorunca bu normal olmuyor emin ol buna sadece türk kadınları değil, avrupalı kadınlarda tepki verir.
Sırf ay ben o kezban kızlardan değilim diye kendinizi göstermek için böyle hassas konularla dalga geçmeyin.
Kesinlikle paranoyaklik konusunda sonuna kadar haklisiniz. Bu konuda benim tek gördügüm anlamsiz paranoyalar. Adam sadece tanismak istemis yahu.. Laf atmamis, taciz etmemis, israr etmemis.. Evli oldugunu, evini, is adresini biliyor falan olusu tamamen konu sahibinin varsayimi. Nasil ki “yasadigim ülkenin gercekleri”ne ragmen yol soran, asansörde selam veren vs birine “polis cagiririm taaam miii?” diye tepki vermek abartili ve komikse tanismak isteyen birine bu tepkiyi vermek de ayni derecede abartili ve komik. Herkesin sizin standartlariniza göre “normal” olmasini bekleyemezsiniz. Dogru veye yanlis adam böyle tanismaya calismis reddedilince de gitmis. Bu kadar basit. Olayi amma dramatize ettiniz.

yahu adama bagirsaniz vursaniz adamin dellenip size saldirmayacagi ne malum. fotografini cekseniz size daha da kinlenmeyecegi ne malum. gayet makul bir tepki vermissiniz.
ic isleri bakanliginin bir mobil uygulamasi cikmis kadinlar icin ne kadar calisir bilemiyirum incelemek lazim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X