Sapık var

Kapınızın önünde ayakkabı vs bulundurmayın. Bir süre sonra vazgeçer derdi sadece ayakkabıysa tabi...
Yolda yürürken veya evde harici anormal bisey dikkatinizi çekmediyse emin olabilmeniz için tek yol kamera.
Anormal bir durum olsa buna yorabilirdim ama taciz takip yada arama herhangi birşey yok. Kamerayı hap olayından sonra ciddi ciddi düşünüyorum

Kamera görüntüsü veya şahit olsa belki de.
Şüpheli yok,neden yok, gören yok.Yine de bir polis merkeziyle görüşmenizde fayda var tabiki.
Oturduğum mahalle biraz belalı çokda medyatik haberlere sık sık çıkıyor. Polisler toma ve akreplerle giriyorlar mahalleye. Can güvenliğim yok diyeceğim. İlgilenirler illaki

Bende bu aralar telefon sapigiyla ugrasiyorum. Yil olmus 2020 ugrastigimiz selere bak :bicak:

Belli sizi takip eden birisi var. Eski sevgililerinizi veya hisimlarinizi dusunun birazcik belki birsey cikar. Esinize kesinlikle soyleyin. Yukarda bi arkadas kucuk kameralardan bahsetmis arastirin gerekirse netten siparis verin.
birde haplarin sekli semali nasil,?. Harf? renk? kapali ambalajinda falan mi? Suyu oraya birakanin elbet parmak izleri cikmistir eldiven falan kullanmissa. Sizde eldivenle saklama posetinde muahfasa etmissinizdir umarim.

Bende bu aralar telefon sapigiyla ugrasiyorum. Yil olmus 2020 ugrastigimiz selere bak :bicak:

Belli sizi takip eden birisi var. Eski sevgililerinizi veya hisimlarinizi dusunun birazcik belki birsey cikar. Esinize kesinlikle soyleyin. Yukarda bi arkadas kucuk kameralardan bahsetmis arastirin gerekirse netten siparis verin.
birde haplarin sekli semali nasil,?. Harf? renk? kapali ambalajinda falan mi? Suyu oraya birakanin elbet parmak izleri cikmistir eldiven falan kullanmissa. Sizde eldivenle saklama posetinde muahfasa etmissinizdir umarim.
Bir tarafı bembe bir

Pembe şeffaf ambalajlı kapsül hap. Bugun bi eczacıya sormayı düşünüyorum. Ama dışarı çıktığımda birşey yapar diye korkuyorum. Bu zamana kadar ayakkabılarımı çalmak dışında bir rahatsızlık herhangi bir tedirginlik yaratmamıştı. Allah size de yardımcı olsun. Karşımızdakinin bir sonraki hamlesini bilememek kabus gibi

Ben de bu sitede okudum bi ara burada bi üye ikinci el satışı yapılan siteye kullandığı ayakkabısını koymuş bi adam da kadının istediği ücretten daha fazlasını bile vermeyi teklif etmiş ayakkabı için hatta ben ayakkabı alayım sen giy bana sat yine gibi bişey demiş yanlış hatırlamıyorsam ben duyunca şok olmuştum. O yüzden çok dikkatli olun. Mecbur kalmadıkça evden çıkmamaya çalışın eşinize de söyleyin hatta beraber karakola gidip şikayetçi olun. Her türlü tedbiri alın hatta gizli kamera koyun kapıyu görecek şekilde öyle takip edin. Haberlerde neler neler görüyoruz. Allah korusun.

Back
X