Sapık var

Ben de bu sitede okudum bi ara burada bi üye ikinci el satışı yapılan siteye kullandığı ayakkabısını koymuş bi adam da kadının istediği ücretten daha fazlasını bile vermeyi teklif etmiş ayakkabı için hatta ben ayakkabı alayım sen giy bana sat yine gibi bişey demiş yanlış hatırlamıyorsam ben duyunca şok olmuştum. O yüzden çok dikkatli olun. Mecbur kalmadıkça evden çıkmamaya çalışın eşinize de söyleyin hatta beraber karakola gidip şikayetçi olun. Her türlü tedbiri alın hatta gizli kamera koyun kapıyu görecek şekilde öyle takip edin. Haberlerde neler neler görüyoruz. Allah korusun.
😔😔😔 Çocuklarım parka gitmek istiyor. Kamera taktıracağım. Eşime anlattım çok detaylı değil ama şok geçirdi. Bir süre bizi memlekete yollayıp kendisi ilgilenmek istiyor. Ama tek bırakmak istemiyorum asla

Ben de bu sitede okudum bi ara burada bi üye ikinci el satışı yapılan siteye kullandığı ayakkabısını koymuş bi adam da kadının istediği ücretten daha fazlasını bile vermeyi teklif etmiş ayakkabı için hatta ben ayakkabı alayım sen giy bana sat yine gibi bişey demiş yanlış hatırlamıyorsam ben duyunca şok olmuştum. O yüzden çok dikkatli olun. Mecbur kalmadıkça evden çıkmamaya çalışın eşinize de söyleyin hatta beraber karakola gidip şikayetçi olun. Her türlü tedbiri alın hatta gizli kamera koyun kapıyu görecek şekilde öyle takip edin. Haberlerde neler neler görüyoruz. Allah korusun.
Ya ayak fetiştini duydum da ayakkabı ne biliyim? Bu kadar saplantı yapılacak ne olmuş olabilir. Artık kendimi suçluyorum ben mi sebebiyet verdim diye

ay ben de o 2. el uygulamalarda gezinirken görmüştüm, kullanılmış giyilmiş çorabını sat diye yalvaran bilmemkaç yüz lira teklif edenler var o_O o_O :kusmuk:

ben olsam kapıya ayakkabı koyar delikten izlemeye koyulurdum kapıdan ayrılmazdım kim olduğunu görene kadar ama bunu yaparken eşinle yap yanlız olma..

Kamera koyduracağım başka çare yok. Olayım üstünden bu yana sinirlerim çok gergin evde çıt çıksa çığlığımı tutamıyorum

😔😔😔 Çocuklarım parka gitmek istiyor. Kamera taktıracağım. Eşime anlattım çok detaylı değil ama şok geçirdi. Bir süre bizi memlekete yollayıp kendisi ilgilenmek istiyor. Ama tek bırakmak istemiyorum asla
Eşinize anlattığınız iyi olmuş evet ama bunca zaman adam nasıl ayıkmadi hayret🤔 yani senin şu ayakkabin vardı hani nerde şu zamandır giymiyosun falan diye dikkatini çekmiyo mu eşinizin hiç?bir değil iki değil sonuçta sürekli yeni ayakkabı aliyosaniz eşinizin biseylerin ters gittiğini fark etmesi lazım bence

Ya zaten insanlar genelde kapı önüne artık koymuyor. Çünkü çalıp satıyorlar. Ama bu öyle değil. Yani bakkala çakkala iki dk birşey yapmaya gitsem duman olup uçuyor. Misafirliğe gittimde bile başıma geldi. Ayakkabının markası modeli şekli şemali fark etmiyor. Yeminle ayakkabıya para vere vere bir hal oldum artık
e esiniz sormuyormu ayakkabilarin nerde surekli yenisini aliyosun diye ?

ay ben de o 2. el uygulamalarda gezinirken görmüştüm, kullanılmış giyilmiş çorabını sat diye yalvaran bilmemkaç yüz lira teklif edenler var o_O o_O :kusmuk:
Ben de o uygulamalarin birinde ana sayfada bir keresinde camasirin üstünde beyaz bir sey vardı ilk anlayamadim sonra jeton düstü halbuki yasak ic camasiri satisi diye biliyorum iğrenç ya :kusmuk:

Back
X