sapık ya da deli :s :(

normik

Sen sen ol, ben olma’!’
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
318
213
Kizlar gecen Sapik midir deli midir anlamadim caddede yürürken pantolunun fermuarindan cikarmis yürüyordu ve ilk defa reelde bir erkek şeyi gördüm :KK43: yasli adamdi. ama hep ilk gormeyi bile esim olur diye dusuyordum o kadar moralim bozuldu ki. Tiksindim midem bulandi niye basima boyle bir şey geldi diye. Hala agliyacagim cikiyor gozumun önüne geliyor. Nisanliyim.
Bu kadar mide bulanmasi varken nisanlima bile yazmak istemiyorum konuşmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem

Ankara mı ? Aynı duruma iki kez denk geldim. Birinde lisedeydim, okul çıkışı otobüs durağına gidiyorum. Gayet hoş boylu poslu duzgun giyimli biri karşıdan geliyor, önce dikkat etmedim tabii, ondan sonra yaklaştıkça bi baktım fermuar açık pipi komple dışarda. Kamera şakası falan sanıp etrafa bakındım baya, adam sessiz sakin devam etti yoluna. Sapık gibide değildi kimseye baktığıda yoktu.

İkinciside yine lisede, metro altında yuruyorum yine okul cıkısı, gunduz vakti bunlar tabii. Bi yaşlı adam geldi adres sordu, bende hic bakmadım duzgunce anlatabildigim kadar anlattım adresi, gözüm kaydı bi baktım yine fermuar açık, pipi dışarda. küfrettim uzaklaştım.

Yalnız bunu goren tek ben degilmisim, ilk kez birinden daha duydum. Kime anlattıysam yanlıs gormussundur, uydurma dedi. Hala ne oldugunu anlamadım bende.

Bilmiyorum bu aralar pek çok aksiliktir gidiyor bir de bu eklenince kayislar koptu herhalde ben de bu da mi gol değil misali.
İyi ya pek çok kişi görmüş ben baya kendime kiziyordum ne elalemin pantolonuna denk getirdin gözünü diye. Nisanlimin sucu yok tabi sadece benim içimden gelmiyor sonucta onunda var psikolojisi herlde .

Canim psikolojinin bu kadar alt üst olacağı ne var
Sana tutup bi şey yapmadılar ya
Unut gitsin yaa

Kizlar gecen Sapik midir deli midir anlamadim caddede yürürken pantolunun fermuarindan cikarmis yürüyordu ve ilk defa reelde bir erkek şeyi gördüm :KK43: yasli adamdi. ama hep ilk gormeyi bile esim olur diye dusuyordum o kadar moralim bozuldu ki. Tiksindim midem bulandi niye basima boyle bir şey geldi diye. Hala agliyacagim cikiyor gozumun önüne geliyor. Nisanliyim.
Bu kadar mide bulanmasi varken nisanlima bile yazmak istemiyorum konuşmak istemiyorum. Ne yapsam ne etsem

Bu kadar abartmayın bence, ilk kez kimde görüldüğünün hiçbir önemi yok. Kolumuz, bacağımız gibi bir organ, sadece görevi farklı, tiksinilecek bir şey de değil.

Adamın cinsel organını göstermesi sorun olduğu kadar sizin bunu bu derece yadırgamanız da sorun. Nolmuş yani, abartmayın bu kadar. Sizle alakalı bir durum değil neticede.

Ankara mı ? Aynı duruma iki kez denk geldim. Birinde lisedeydim, okul çıkışı otobüs durağına gidiyorum. Gayet hoş boylu poslu duzgun giyimli biri karşıdan geliyor, önce dikkat etmedim tabii, ondan sonra yaklaştıkça bi baktım fermuar açık pipi komple dışarda. Kamera şakası falan sanıp etrafa bakındım baya, adam sessiz sakin devam etti yoluna. Sapık gibide değildi kimseye baktığıda yoktu.

İkinciside yine lisede, metro altında yuruyorum yine okul cıkısı, gunduz vakti bunlar tabii. Bi yaşlı adam geldi adres sordu, bende hic bakmadım duzgunce anlatabildigim kadar anlattım adresi, gözüm kaydı bi baktım yine fermuar açık, pipi dışarda. küfrettim uzaklaştım.

Yalnız bunu goren tek ben degilmisim, ilk kez birinden daha duydum. Kime anlattıysam yanlıs gormussundur, uydurma dedi. Hala ne oldugunu anlamadım bende.

Ben iki saattir aradığım kalemi saçımda unuttuğum için ne unutkansın Jewelry diye kendime kızdım az önce, adamlar penislerini dışarda unutmuşlar yahu.:KK70:

ben de görsem benim de moralim bozulurdu. bunda ne var gibi yorumları görünce şaşırıyorum, adamın yaptığını meşrulaştırmayın lütfen. akli dengesi yerinde değildir anlarım ama bunu kasten yapan tacizciler var. küçükken anlamlandıramadığım birçok şeyin şimdi taciz olduğunu anlıyorum ve bu beni rahatsız ediyor. bilinçaltım beni rahat bırakmıyor. mesele ilk kez pipi görüp görmeme değil, taciz

ben de görsem benim de moralim bozulurdu. bunda ne var gibi yorumları görünce şaşırıyorum, adamın yaptığını meşrulaştırmayın lütfen. akli dengesi yerinde değildir anlarım ama bunu kasten yapan tacizciler var. küçükken anlamlandıramadığım birçok şeyin şimdi taciz olduğunu anlıyorum ve bu beni rahatsız ediyor. bilinçaltım beni rahat bırakmıyor. mesele ilk kez pipi görüp görmeme değil, taciz

Kimse ne var gosterdiyse olabilir cok dogal demiyor ama pipi gordu diyede nisanlisininda pipisi oldugunu dusunup ona yazmamak vs fazla degil mi ? Kimse boyle birsey gormeye bayilmiyor deli veya sapikti muhtemelen malesef oluyor boyle cirkin seyler bende kizarim ve morali de bozulur cidden ama bir arkadasinda deyimiyle bu kadar "namus meselesi haline cevirip , nisanlisindan soguyacak ,pskolojisi bozulacak kadarda degil yani

Kimse ne var gosterdiyse olabilir cok dogal demiyor ama pipi gordu diyede nisanlisininda pipisi oldugunu dusunup ona yazmamak vs fazla degil mi ? Kimse boyle birsey gormeye bayilmiyor deli veya sapikti muhtemelen malesef oluyor boyle cirkin seyler bende kizarim ve morali de bozulur cidden ama bir arkadasinda deyimiyle bu kadar "namus meselesi haline cevirip , nisanlisindan soguyacak ,pskolojisi bozulacak kadarda degil yani

olaylara tepkilerimiz farklı olabilir, konu sahibinin abartılı tepki verdiği konusunda ben de sizinle hemfikirim. zaten çok abartmışsınız gibi yorum yapanlara bir sözüm yok. konu sahibinin abartısına değinmeden sadece adamın hareketine "bunda ne var" tarzında yapılan yorumları kastetmiştim. tam izah edemedim sanırım kendimi, yanlış anlaşılmasın yani =)

Sinir olmanız, şaşkınlığınız normal de, olayı kafanızda daha da felaketleştirmeyin bence..
Adam muhtemelen sapık.
Nişanlınıza soğuk davranmanızı gerektirecek bir durum yok.

Canim psikolojinin bu kadar alt üst olacağı ne var
Sana tutup bi şey yapmadılar ya
Unut gitsin yaa

O kadar kucuk gorme bu olayi :)
Unutulacak turden bi olaymis gibi geliyor kulaga, ama oyle degil.
Yasamadim ama yasayan arkadaslarim oldu.
Surekli bu konu uzerinde durmalar,olur olmadik zamanda aklinam gelmesi,erkeklerden nefret edip sevdigi adami bile hayatina almamasi gibi olumsuz etkileri olmusu arkadasim da..

Sokakta yururken hissettigi korkulari dile getirmiyim istersen :)

Kiz okulun kapisindan gecer gecmez bi ohh cekiyordu..
Kostur kostur kosmalarla gecti kizin bir kac ayi zar zor atlatti..

Hey Allahim sanki namusu gitmis gibi yaziyor bide.

O yasdaki adamin akli yerinde olsa oyle yaparmi sence? O da Allahin kulu oyle yaratilmis iste ama sizin gibi insanlarda sanki canavar gormussunuz gibi abartiyorsunuz.

Ne iğrenç şükür ki hiç başıma gelmedi. Ama nişanlına soğuk davranma o pisliklerle alakası yok adamın..

Adam teşhirci ve akıl hastası, seninle alakalı bir şey değil. Muhtemelen erkeğin birine denk gelip dayağı yeyip oturmuştur aşağı. Unutmaya çalış canım.

O kadar kucuk gorme bu olayi :)
Unutulacak turden bi olaymis gibi geliyor kulaga, ama oyle degil.
Yasamadim ama yasayan arkadaslarim oldu.
Surekli bu konu uzerinde durmalar,olur olmadik zamanda aklinam gelmesi,erkeklerden nefret edip sevdigi adami bile hayatina almamasi gibi olumsuz etkileri olmusu arkadasim da..

Sokakta yururken hissettigi korkulari dile getirmiyim istersen :)

Kiz okulun kapisindan gecer gecmez bi ohh cekiyordu..
Kostur kostur kosmalarla gecti kizin bir kac ayi zar zor atlatti..

Geçen sene bizim buralarda da cinsel organını göstermeye meraklı bi adam vardı. Ben denk gelmedim bir iki arkadaşım denk gelmiş ama hiçbiri böyle travma yaşamadı. Bu kadar aşırı etkilenme bilinçaltı ve duygusal yoğunlukla alakalı bence. Geçen sene ben de tacize uğradım yanımda arabalı biri durup takılmayı teklif etti ve arabayla beni takip etti. Yardım isteyebileceğim kimse de yoktu ve bu olay gündüz vakti oldu. İlk zamanlar korktum, özellikle hava karardıktan sonra tek başımaysam aşırı tedirgin oluyodum ama atlattım. Ki konuyu açan kişi bireysel tacize uğramamış, nişanlısından soğuyacak kadar etkilenmesi garip geldi bu yüzden.

X