- 12 Mart 2015
- 53
- 31
- 3
hersey bir yana o itme hareketi ne oluyor oyle cok sinir bozucu
Agrıma giden en cokta o oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hersey bir yana o itme hareketi ne oluyor oyle cok sinir bozucu
olmazmı aaa adam meraklanmıs falan filan haklı deyip o hareketi es gecmek dogru degil..her ne olursa olsun neden silmemi istedin diye adam akıllı sorması lazımmıs herkesin siniri var valla ama oyle tepki gostermiyor..bırakın arasın naparsa yapsın ama yaptıgı davranısdan oturude ozur dilemeli hic sormayın aradınmı naptın diyeAgrıma giden en cokta o oldu
ha bide bunumu dedi hala adamı haklı bulan varsa pes derim ben yaSoyledim gereksiz el hareketi yapma dedim ..
Helal etmiyorum deyincede bi daha benimle konusma dedi bana konusursanen adi sereffizsin dedi bana
Bende cektim gittim obur odaya
olmazmı aaa adam meraklanmıs falan filan haklı deyip o hareketi es gecmek dogru degil..her ne olursa olsun neden silmemi istedin diye adam akıllı sorması lazımmıs herkesin siniri var valla ama oyle tepki gostermiyor..bırakın arasın naparsa yapsın ama yaptıgı davranısdan oturude ozur dilemeli hic sormayın aradınmı naptın diye
Bencede hic ilgilenmeyin arastirsin bişey çıkmayacağını anlar üstüne düştükçe farklı anlaşılma olabilirAsla konusmam naparsa yapsin
Iyi geceler arkadaslar
Az once uyumaya hazirlanirken bi an odadan cıktım ve ben wc deyken tlfnum calmis esim de acmis
Tanimadigim bi numara
Sarhosun tekiymis esim oyle soledi bildigimiz tlf sapigi erkek sesi duyuncada kapatmis
Neyse buraya kadar olagan bi durum
Numarayi esim kendi tlfnuna kaydetti bende ne gerek var dedim
Arastiricam bakim kimmis diyo
Tobee alindim oyle soylemesine sanki neyi aratiricaksa....
Soylendim sil numarayi falan diye bi kac defa soleyince yatiyordum zaten alnimdan eliyle itti beni.....
Susayim die
Canim sıkıldi yaptigina uzuldum canim yanmadi elbet ama ne gerek vardi bu harekete...
Karsilikli atistik helal etmiyorum hakkimi sana dedim
Eşinin araştırmak istemesi,sana olan güvensizliğinden değil ki.Ben olsam ben de araştırırım.Kimdir neyin nesidir.Bidaha tekrarı olursa ne olacak.Adam numarayı yanlış kaydetmişse,her içtiğinde seni arayacaksa nolcak.Iyi geceler arkadaslar
Az once uyumaya hazirlanirken bi an odadan cıktım ve ben wc deyken tlfnum calmis esim de acmis
Tanimadigim bi numara
Sarhosun tekiymis esim oyle soledi bildigimiz tlf sapigi erkek sesi duyuncada kapatmis
Neyse buraya kadar olagan bi durum
Numarayi esim kendi tlfnuna kaydetti bende ne gerek var dedim
Arastiricam bakim kimmis diyo
Tobee alindim oyle soylemesine sanki neyi aratiricaksa....
Soylendim sil numarayi falan diye bi kac defa soleyince yatiyordum zaten alnimdan eliyle itti beni.....
Susayim die
Canim sıkıldi yaptigina uzuldum canim yanmadi elbet ama ne gerek vardi bu harekete...
Karsilikli atistik helal etmiyorum hakkimi sana dedim