• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sapık

bence sizin hareketiniz iyice suphelendirmis arastrsin baksn nolcakki
Siz iyice kizistirmissiniz ortaligi

sende kendine güveniyorsan adamı neden huylandırıyorsun sil diye arayacağı yoksa bile arar yani
hatayı birazda kendinde ara sen kocandan daha çok önemsemişsin bu sapık olayını

onu da gecenin bi yarısı sarhoş bi kız arasa sen de merak edersin.bırak araştırsın.numarayı sil demekle bi korkun varmış gibi davranmışsın.iyi al bak hayatım deseydin belki hiç üzerinde durmayacaktı bile...

sil sil demekle ben olsam şüphelenirdim bir şey mi saklıyor diye bırak arasın araştırsın napacakki en fazla engel olmaya gerek yok .

ben olsam önemsemezdim şaşırırdım o saatte gelen bi telefona ama eşime sil demezdim.

keşke sil sil demeseydin bu onu şüphelendirmiş

bırak araştırsın..
benimki de böyle illaki bakıp öğrenecek.
ben umursamıyorum bile sende umursama ne gerek var dedikçe birşeymi var düşüncesine sokarsın.

araştırsa ne olacak bırakın araştırsın benim eşimide özelden biri sürekli arıyordu 3-4 gün ben açtım birgün ses yok sadece dinliyo sonra eşim özele kapatınca sorun bitti ama ne yalan söyleyeyim bir erkeği kim özelden arar helede evliyse eşimde hiç açmadı teli özel diye aç dememe rağmen kim diye meraklandım ben olsam bende araştırırdım eşine kızma yani

Iyi geceler arkadaslar

Az once uyumaya hazirlanirken bi an odadan cıktım ve ben wc deyken tlfnum calmis esim de acmis

Tanimadigim bi numara

Sarhosun tekiymis esim oyle soledi bildigimiz tlf sapigi erkek sesi duyuncada kapatmis

Neyse buraya kadar olagan bi durum

Numarayi esim kendi tlfnuna kaydetti bende ne gerek var dedim

Arastiricam bakim kimmis diyo

Tobee alindim oyle soylemesine sanki neyi aratiricaksa....

Soylendim sil numarayi falan diye bi kac defa soleyince yatiyordum zaten alnimdan eliyle itti beni.....

Susayim die

Canim sıkıldi yaptigina uzuldum canim yanmadi elbet ama ne gerek vardi bu harekete...

Karsilikli atistik helal etmiyorum hakkimi sana dedim

eşinizin sizden şüphelenerek araştırıcam dediğini düşünmüyorum açıkçası adam akşamın bir vakti krize girmiş normal kim ister karısı rahatsız edilsin

bence kimmiş öğreneyim dediğinde sil numarayı arama demen cok yanlış olmuş yani bir söz vardır eşeğin aklına kapuz kabuğu düşürmek o misal sinirliyken eliyle ittirmiştir sen silme silme diyince adam acaba boynuzlandım mı? diye düşünmüş olabilir.. bence alnın ak bi şekilde ara sor öğren rahatla de uzatma ... :KK14:

Merhaba tesekkurler cevaplariniz icin...

AAz once esimle konustuk farkinda bile dilim ittigimi dedi refleks olarak verdigi bi tepkiydi sanirim

Numaraya gelince kendi telinden aradi bi bayan cikti bu defa

Esim sordu dun bu numaradan bi adam aradi diye

Mardindeymis kadin kocasinin ismini verdi

Zaten yarim yamalak turkcesiyle pekte anlasilmiyodu dedigi

Esim tekrar soyledi kadina dun gece adam aradi kimdir nedir diye soruyorum diye

Kadin biseyler geveledi agzinda boyle nazli nazli konusuyo gibi geldi bana

Kapat dedim yeter

Numarayida sildi

Ama bu kadinin numarasiymis sanirim adam karisinin teliyle gece tlf sapiklifi yapan igrenc biri
o_O

AAz once esimle konustuk farkinda bile dilim ittigimi dedi refleks olarak verdigi bi tepkiydi sanirim

Kapat dedim yeter

Numarayida sildi

Ama bu kadinin numarasiymis sanirim adam karisinin teliyle gece tlf sapiklifi yapan igrenc biri
o_O
şimdi kadın kocana yaparsa bakalım sen ne tepki vericen görücez

ne var ki bunda araştırsın tabii, araştırma diye ısrar etmek daha saçma suçlu gibi

Erkek işde boşver bence takılma arastırsın sen hiç üstelemiyecektin sil diye bırak ister arasın ister konssun erkekler yapar böyle

Kocamı bi kadın arayacak bende o an araştırmak isteyeceğim ama kocam inatla sil o numarayı diyecek
1. dereden şüpheli hareket valla tanıyorsun dimi arayan numarayı derim :D:D

Sebep ne olursa olsun alnindan itmesi cok incitici, yok bi de farkinda degilmis, farkina varmadan dover de yarin baska bir seye sinirlenip.

Kapat dedim yeter

Numarayida sildi

o_O
İyi olmuş canım benim umarım sana karşıda biraz mahçup olmuştur kocanız .. Ne olursa olsun bence sizi yüzünüzden itemez ve sizden süpelenemezdi .. Çok geçmiş olsun .. O no yu eşinin tlfnundanda engelle , ailece sapıklar bence baksana kadında nazlı nazlı konuştuğuna göre , ne olur ne olmaz

Senin ısrarla sil demenden dolayi. Sen olsan onun yerinde buraya acaba eşim beni aldatiyor mu diye konu acardin. Karşılıklı güven önemli. Bırak arastirsın sende burnundan getir birdaha yapmasın.

Back
X