Merhaba arkadaşlar. Dünden beri içim içimi yiyor. Dün annemle markete gittik. Yaşadığım yer gayet sosyal bir yer muhafazakar bir bölgede değilim o yüzden dizimin biraz üstünde bir kot etek ve kısa kollu tshirt ile gittim markete. Tezgahta annemle domates seçerken bir flash sesi duydum. Hani cep telefonundan fotoğraf çekersin de ses çıkar ya işte o sesten.
Dönüp baktığımda alınan sebze meyveleri tartan reyon görevlisinin elinde cep telefonu vardı onunla oynuyordu ama telefon bana tutulu değildi. Flash sesisin o telefondan geldiğine eminim ama nereyi çektiğini görmedim (Bu arada adam 40lı yaşlarda). Neyse ben döndüm tekrar tezgaha ve domates seçiyorum annemin yanında sonra bir kıpırtı hissettim yanımda bir baktım yere adam yere eğilmiş tamamen ve resmen bacaklarımın dibinde benim gördüğümü görünce oradan bir kutu aldı ve çekildi kenara. Ne zamandır orada gerçekten kutu için mi eğildi hiç bilmiyorum Canım çok sıkkın ya diyorum etek altı fotoğraf falan çektiyse ben farketmeden. Bazen de diyorum yok yapmamıştır gerçekten kutuyu almak için eğilmiştir. Ama amaç kutu olsa insan müsaade istemez mi bir dakika müsaade eder misiniz şu kutuyu alayım demez mi ne işi var bacaklarımın dibinde eğilmiş bir vaziyette
Kasada annem domatesi tarttırdıktan sonra yine elinde cep telefonu vardı. Resmen paranoyak gibi oldum çektiği fotoğrafa mı bakıyor diye. Giderken de dik dik yüzüme baktı. Hiç bir şey yapamadım ama ve şu an çok moralim bozuk hiç rahat değilim.
valla ortalık sapık dolu güzel kardeşim ... yapmış olabilir ....eteginizin altına muhakkak short giyin bence direk camasırla cıkmayın .kendinizi garantiye alın.. ben uzun etek giysemse muhakkak içime kısa tayt giyerim düşerim falan rezl olmayım diye hem güvenlik acısından daha iyi. tedbiri elden bırakmayın kardeşim siz ..
Öncelikle cevap veren herkese teşekkür ederim. Yanımda gördüğümde elinde telefon yoktu. Bacağımın dibinde fark edince hemen geri çekildim o da şu kutuyu alıyorum der gibi kutuya uzandı ve kalktı. İnsanın o an nutku tutuluyor hiç bir şey yapamıyor anlayamıyor insan ne olduğunu o sıra
Bu arada bu kısma yanlışlıkla açtım konuyu. Forum kurallarını bilmiyorum. Bu kısımdan nasıl silebilirim konuyu onu da bilmiyorum o yüzden ''Bir Derdim Var'' kısmına tekrar açtım konuyu bu bölüme uygun değil diye. Umarım hata etmemişimdir ve ceza almam 2 kez açtığım için
yani dediğiniz gibi de olabilir ama belki telefonundan o sıra bişeye bakıyordur netten ekranın fotosunu çekmiştir iphonesa telefon o flaş sesi çıkıyor ekran fotosu çekerken
yüksek ihtimalle foto cekmis bacaklarinizin
tam o anda guvenlik görevlisini cagiracaktin
ve durumu anlatacaktin
resmi sildirecektin gerekirse sikyatte bulunacaktin
ama is isten gecmis
simdi düsün dur
Marketlerin dış kısımlarında da güvenlik kameraları mevcuttur çünkü her türlü ihtimale karşı güvenlik kameraları taktırırlar hırsızlık gibi olaylar için çevremdeki bütün marketlerin dış ve iç kısımlarında güvenlik kameraları var sizde vakit geçirmeden güvenlik kameralarına baktırın.
ortalık sapık kaynıyor fotoğrafını çekmiş olabilir ama eğildiğinde elinde telefon yoktu diyorsun :44:
eğer için rahat değilse markete gidip güvenlik kameralarına baktırabilirsin
canım seni çok iyi anlıyorum sen öyle hissettiysen bence doğrudur. çünkü insan hissediyor. benim de başıma bikaç kez benzer şeyler geldi. ve yanlış anladığımı hiç düşünmüyorum eğer hissettiysen doğrudur. böyle durumlarda insan kalakalıyor kdonuyor hiçbir şey yapamıyor. sonra da neden sessiz kaldım diye kendi kendine sinir oluyor. ben sana nasıl rahatloycağını söyliyim allah a havale ediceksin. bunun cezasını yanarak çeker nşallah. çünkü elden bir şey gelmez. yeri geliyor toplu taşımada ne fecilerine maruz kalıyor kadınlar. sonra o adamı ara ki bulasın. o yüzden allah onun cezasını kat be kat verecektir de içini ferahlat gerçekten de öyle canım. hepsinin ç..ü kopsun inşallah
canım seni çok iyi anlıyorum sen öyle hissettiysen bence doğrudur. çünkü insan hissediyor. benim de başıma bikaç kez benzer şeyler geldi. ve yanlış anladığımı hiç düşünmüyorum eğer hissettiysen doğrudur. böyle durumlarda insan kalakalıyor kdonuyor hiçbir şey yapamıyor. sonra da neden sessiz kaldım diye kendi kendine sinir oluyor. ben sana nasıl rahatloycağını söyliyim allah a havale ediceksin. bunun cezasını yanarak çeker nşallah. çünkü elden bir şey gelmez. yeri geliyor toplu taşımada ne fecilerine maruz kalıyor kadınlar. sonra o adamı ara ki bulasın. o yüzden allah onun cezasını kat be kat verecektir de içini ferahlat gerçekten de öyle canım. hepsinin ç..ü kopsun inşallah
Markete gidemedim. Adamın yüzünü bile görmek istemiyorum. Gerçekten yapıp yapmadığına emin olamıyorum ama bir daha da gitmeyeceğim o markete. Dediğiniz gibi de Allah'a havale ettim. Eğer gerçekten yaptıysa Allah'ım versin cezasını inşallah
ben olsam yerinizde giderdim market görevlisine yani o kişinin bir üst yetkilisine adamın size yaptığı davranışı anlatırdım ve ne yapmaya çalıştığını sorardım ille her yanında işçi çalıştıran adam işçisini kayırmaz haklı bulgularınız varsa mutlaka size hak verip oda sizinle birlikte araştırma yapacaktır ben bu olayı es geçmezdim dediğiniz gibi müsade isteyebilirdi sizden ben normal de yanından geçeceğim insan bile yolu daraltıyorsa müsade isteyip geçiyorum değil ki etek giyen birinin yanında müsade istemeden eğilmiş bir adam görecem ve bu durumu hoş görecem ben görmezdim belli ki adam sapık yani
Tacize uğrasaydım sanırım ben de sizin gibi tepki verirdim. Benim tepkisizliğimin nedenlerinden biri de emin olamamak. Yani adam gerçekten kutu için eğilmiş ve o kadar yakın mesafede olacağımızı hesaba katmamış da olabilir (bilmiyorum belki de tamamen iyi niyetle yaklaşıyorum) böyle bir durumda suçsuz yere günahını almış olacaktım. Yanımdayken elinde telefonu görsem yine bir şeyler yapardım sanki. Ama telefonu da görmedim. Sadece bacaklarıma mı baktı acaba diyorum. Off bu bile midemi bulandırıyor
yüksek ihtimalle foto cekmis bacaklarinizin
tam o anda guvenlik görevlisini cagiracaktin
ve durumu anlatacaktin
resmi sildirecektin gerekirse sikyatte bulunacaktin
ama is isten gecmis
simdi düsün dur