Sapk Allah'n belas

SaGoSu KaJmEr

sessizliğine aşığım!!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
637
3
96
Diğer
:mymeka:Çok üzgünüm çoookarkadaşlar merhaba öncelikle geçen hafta şehir dışına çıkmıştık ailecek eve geldik ve apartmanın önünde bir kargaşa eski den burda oturan ve bütün çocukların dede diye peşinde dolaştııı adam kömürlükte komşularımızdan birirnin 4 yaşındaki kızını kapıcı okşarken görmüş allahın belası herif nasıl elim ayağım titredi aile hemen apar topar gitmiş dahada gelmediler yazık üzüzlüyorum inş bişey yapmamıştır kıza böylelerini asmalı asmalı

allah belasını versın sapık herıf :mymeka:

idam ı geri istiyoruz :mymeka:

catlayacam sınırden sımdı ya yuh be

böylelerini allah ıslah etsin ya...
o çocuğun psikolojisi ne olucak şimdi
yaşından başındanda utanmıyorlar
nasıl bir zihniyettir bu böylee

ben kızımı kimselere vermiyorum.
kusura bakmasın kimse..
annede kabatin en büyüğü..4 yaşındaki bi çocuğun yabancı bi adamla ne işi var..komşuymuş.
ytemişim komşuyu mumşuyu..

bunları gerçekten sallandırmak gerekir...klava:
versinler halkın eline bir kaç tanesini linç edelim klava: klava:
birdaha kimse cesaret edemez

Çocuklarımızı erkek kız demeden çok iyi kollamamız lazım..bir de dikkat ediyorum hep belli yaştan sonraki adamlarda çıkıyor bu durumlar.bizim eski mahalledede bir bakkal vardı,yaşlı bir adam..sonradan duyduk,dükkanında içki içip giden küçük kızları öpmeye çalışırmış diye..Allah korusun evlatlarımız ya..

Yuhh be:1shok:
Böyle insanların Allah korkusudamı yok..Nereye gisiyoruz!!!Ne yapmaya çalışıyoruz!!!
Gelecek nesillere bu şekildemi örnek olacağız!!!
Yuh yazıklar olsun,şimdi olsa suratına tükürüp ellerimle boğardım beee :mymeka:

şimdikiler azmış canım bzizm çocukluğumuzda bakkal amcalar nasılsı şimdikiler nasıl allahın belalrı

kız çocuğu yetiştirmek zor ama devir öyle kötü ki kız erkek ayırt etmiyo sapıklar

ben bugün ölmezsemsem iyidir bugün kaçıncı acı haber
bu böyle artık kanım çekile çekile bi hal oldum
ay bide dede he bunu yapan lanet olsun sapık pislik
sagocum çok üzüldüm tatlım ya inşallah yavruya bişey yapmamıştır pis adi yaratık

inş tatlım tabi burda yoklar ama geldiklerindede soramayızki alllahın belası pislik herif allahım evlatlarımızı ve bizi böylerinden koruuuuu

ben kızımı kimselere vermiyorum.
kusura bakmasın kimse..
annede kabatin en büyüğü..4 yaşındaki bi çocuğun yabancı bi adamla ne işi var..komşuymuş.
ytemişim komşuyu mumşuyu..

Katiliyorum....Hepimiz biliyoruzki insanlara güven olmaz...öz be öz babalar amcalar dayilar cocuklara kötülük yapiyorda elin 40 yilik kansizimi yapmasin??

Bende kesinlikle cocuklara git amcaya kizim oglum, bak o bizim komsumuz falan denilmesine karsiyim..

Sonrada böyle ahh vahhh dememek icin gözümüzü dört acmamiz lazim...
Tabikide bu serefsiz allahin belalari pisliklere belli olmaz..göz kas arasinda yapanlar bile oluyor istedigin kadar koru...lakin lüften cocuklarimizi saldim cayira mevlam kayira misali komsuda arkadasda sokakta orda burda büyütmeyelim...

Insallah o yavrucagi allah korumustur....o herifin ve o herif gibilerinde tez zamanda ölüm haberleri gelir insallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…