Sapk Allah'n belas

ben kızımı kimselere vermiyorum.
kusura bakmasın kimse..
annede kabatin en büyüğü..4 yaşındaki bi çocuğun yabancı bi adamla ne işi var..komşuymuş.
ytemişim komşuyu mumşuyu..

Aynen katılıyorum size.
Anne burada devreye giriyor işte,çocuğunun bakımı kadar kötülüklerden korumak içinde var anneler.
En doğrusunu yapıyorsunuz
Heleki bu devirde

bi bakarım yaşlı başlı adam 4 yaşındaki çocuğu okşar
bi bakarım kadın komşusunun çocuğunu sobada yakar
bi bakarım kadın çocuğunun öldürülmesine göm yumar eşlik eder .
bi bakarım 18 yaşındaki genç sevgilsiinin boğazını keserek öldürür

walla dünyanın sonu geliyor. . .

insanlarda vicdan bilinci kalmadı

kişiiler ailesinde yetiştirilierken bunların yanlış olduğu bilinci kazandırılmıyorki..anne baba düşüyor kendi zevkine,derdine..ee sonra bilinçlenmeyen çocuk 70 yaşına geliyor ama tacizleri,sapıklıkları devam ediyor..işte böyle..

bir diğeri ise caydırıcı cezalar yok ülkemizde..

koparın boynunu bölelerinin bakalım bi daha her önüne gelen yer tecavüzle bilmemneyle doluyormu..

biz karnını doyurmak için ekmek çalan çocuğu hapse atar,ama tecavüzcüye af yolu açar salıveririz..

bunları daha çok duyacağız çok..
:mymeka:

40ından sonra azmış teneşir paklasın inşallah teneşir bile paklayamaz ya kötükedihüso Alah belasını versin pislik herif kötükedihüso

Allah kahretsin.İnsan öyle bir hale geliyor ki,yaşıyor ya çocuğumuz ona da şükür diyor.Çünkü böyle taciz ya da tecavüz edip öldürmeler çoğaldı.Ama öldürsünler de o adamı bir daha kimseye yapamasın azgın sapık....

olay ancak bu kadar açık ve net özetlenirdi canım ne yazıkki dururumuz bu

Evet,birde dizilerdeki,filmlerdeki olaylara abarttılar diyoruz oysaki gerçek hayat pekte farksız değil benneyaptımki

Ayy inanın böyle şeyleri duydukça korkuyorum ben ne günlere kaldık yarabbim umarım bi şey yapmamıştır ama bu kadarıda o çocugun ruhunun yara almasına sebep olmuştur. :1no2:
gitmesi gereken aile degil aslında o insandır

bunlar resmen vahşett ya herkesden korkar oldum pazar oğlum 8 yaşında ark. doğum gününe gitti karşı binamızda bide ama ben resmen ayakta bekledim dayanamadım 1 saat sonra gittim aldım mafoldumben

bunları okudukça iyice pimpirikli oldum valla
çocuğum olunca kimsenin kucağına bile veremem ben

son günlerde duyduğum olaylardan dolayı ben de paranoyak olma durumuna geldim.hani biri bebeğime aman ne tatlı dese saldırıcam.
dün eşime "iyi ki asosyal yaşıyoruz" dedim.ben artık korkarak yaşıyorum.hele oğlum için çok korkuyorum.dışarı çıktığımızda bırakın gözümü oğlumdan ayırmayı, gözümü bile kırpmıyorum artık.
hiçkimseye güvenmiyorum.ne komşuma ne arkadaşıma.
devir bunu gerektiriyorsa böyle yapıcam.çünkü artık dünyanın çivisi çıktı.

artık dede mede güenmiyorum ben..teleizyonda görüyoruz 85 yasındaki adamlar karı arıyo yaa..kadını görünce yerinden fırlıyo...kıyamet yakındırrr ..herkez sapıtmış durumdaa..allah ıslah etsinnn

benimde 2 yaşında kızım var...buaralar kafayı yemek üzereyim bu konularla...herkezden şüphelenir oldum..
Allah korusun bi baba kendi öz kızına tecavüz edebiliyosa elalem neler yapmazki...cidden kafayı sıyıracam yakında...kimsenin dokunmasını istemiyorum kızıma....
çok kötü bi durum aile için üzüldüm ...
pislikler nasıl bişey bu yaa...şeylerine hakim olamıyorlar..herşey omu yaa....aynı şeyi o adama yapacaksın kızına torununa falan demiyorum direk adama yapacaksın anlayacak nasıl bişey olduğunu...

vallaha super özeltlemişsin aynen katılıyorum sana
vallaha artık ne haberler ne de dizi izlemiyorum evde
dizilerdede böyle sapkınlıklar haberlerde de

acıyorum cocuk kanallarını izliyorum

napayım moralım bozuluyo boyle seyler duyunca

asılmalı boyle ınsanlar gercekten

böylelerini şeylerinden asmalı pislik herifler yaa ne anlıyor küçücük çocuktan. insanlarımız sapıttı valla. hayat dersini her izlediğimde ağlıyorum geçen günde komşuları çocuğu öldürüp gömmüşler birde. off allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın bizleri.

4 yaşındaki kız anlamıyorum bu sapıkları yapıonuz bari düzgün gelişmiş birileriyle yapın bu ne 4 yaşında yavrum nasılda korkmuştur

eee diziler aldı başını gdiyo herşey normal gibi geliyooo artık ama herşey okadar anormalki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…