saplantı yaptı bu adam kesin...

karamela_sepeti

Ne gelir elimizden insan olmaktan başka?
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
127
219
103
hanımlar merhaba.bir erkek niçin bir iş arkadaşına saatlerce methiyeler düzer, seni arayıp soramasam da tüm gün aklımdasın seninle konuşmak için günlerce uykusuz kalabilirim, mesaj yazmaktan nefret ederim ama seninle saatlerce yazışırım,seni mutlu etmek için 24 saat senle ilgilensem ne dersin,gecenin bir vakti bir fotoğrafını yolla bakıp uyuyayım,fotoğraflarını herkesten gizli sosyal medyadan indirip saklıyorum der bütün gün iş yerinde sizi izler,sizden aldığı bir kitabı bile size vermeyip anı diye saklayacağını,onların onun için kıymetli olduğunu,ellerin çok güzel,senin için yapamayacağım şey yok vb saçmalıkları sıralar ama asla kendi açıkça bir şey söylemeyip sizi aklı sıra tuzağa düşürüp kendince ona ilginizi belli edin ister?ama üç sene hiç bir adım atmasa ve aranızda yaş farkı olsa ve hayatına bir sürü kadın girdiğini açık açık size söylemekten çekinmese onu her terslediğinizde yoksa sana aşık mıyım sanıyorsun çok ayıp ben senin abinim dese ama ona bir erkeğin sizle ilgilendiğini söylediğinizde konuyu geçiştirse ya da alay etse bu adamın saplantılı olduğunu düşünmez misiniz?aşık olduğunu sanmıyorum ama reddedilmeyi hazmedemiyor ve saplantı yaptığını sanıyorum.başlarda hoşlanırdım ondan ama gitti başak bir kızla çıktı sonra aldattı kızı hala peşimi bırakmıyor içten içe korkuyorum devlette çalıştığımdan iş yeri değiştiremiyorum açıkça söylesem aleyhimde bir laf etse huzurumu çevremi bozacağından korkuyorum. burda sıraladıklarım sadece en basiti napcam ben bu adamın derdi ne,nolur bir akıl verin,baş edemiyorum bu adamın üstü kapalı tacizleriyle.bana aşık olsa başkasıyla olmaz ve gelip söylerdi değil mi?

neler demiyorum ki istemiyorum arayıp sorma dedim sevgilim var yalanını bile uydurdum ama adam amirimiz.berbat bir durum ve en çok da bir şey uydursa yaysa mahveder hayatımı korkuyorum yalnız yaşıyorum yazın gidicem inşallah

size yaptıklarını etraftan kaç kıza yapıyor bakalım,bu tipler ağır hasta ve saplantılı oluyor uzaklaştırmak için ne gerekiyorsa yapın

sebebi yalnızlığım belki cesaret alıyor aileme söylesem bir yere şikayet etsem çekiniyorum ilk fırsatta gidicem ve numara değiştiricem artık adam egosit kendini muhteşem sanıyor ve görmezden gelinmek umursanmamak saplantı yapıyor herkese cevaplar için teşekkürler inanın uykularım kaçıyor ağladığımı bilirim bu yüzden baş edemiyorum

İlk mesajinizda 'bunlari soyleyip 3 yildir bir adim atmiyor' demissiniz.

Yani arada birakmasa adi konsa gonulluymussunuz gibi...

Sonraki mesajlarinizda tavrinizi koydugunuzu, kurtulmak istediginizi yazmissiniz.

Ona da ilk mesajinizda detaylandirip ondan beklediginiz adim gelmemis gibi yansittiysaniz flort etmistir, naz yaptiginizi dusunmustur.

Sonraki mesajlarinizda endise duydugunuz kadar fenaysa da durum...

Bu tacize girer ve 3 yildir cekilmez, sikayet edilir.

Sevgili yalani uydurmussunuz madem bir tanidigi sevgiliniz gibi getirip gozunu korkutsaydiniz keske...

Bu en net tavir olurdu,nazlanmadiginizi, flortunden hoslanmadiginizdan emin olurdu o zaman.

Hala da gec degil, eger bir seyler yapmazsaniz ve korktuklariniz basiniza gelirse...

Sikayet edeceginiz merciler de 'bu zamana kadar neden bekledin' diyeceklerdir size...

haklısınız başta gerçekten benle ilgilendiğini düşündüm herkes gibi hoşuma gitti belki bir şey olur sandım çünkü .sonra başkasıyla olunca iletişimi kestim ama hala benim peşimde beni korkutan da bu madem yolunu çizdi benim de yakamı bıraksın haksız mıyım?başkası yaşasa git polise derdim ama aylar kaldı idare edeyim diyorum.korkum bana fiziken zararı değil ama psikolojik olarak yıpratıyor beni bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…