Saplantılı ilişki

Hayatt

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
34
4
6
35
İstanbul
3 Yıldır süren bi ilişkim var. öncelerde baya iyidik ama şimdi bi günüm tam anlamıyla mutlu geçmiyor onun yüzünden illaki bi sorun oluyor durup dururken. Ve kagva ettiğimiz bişeylere zarar vermek geliyo içimden ya da avazım çıktığı kadar bağırmak iksinide yapamadığımda içimde bişeyler oluyor hissediyorum ne kadar zarar gördüğümü.
Evet onu çok seviyorum ama mutsuzum bunu biliyorum hep içimde düzelir umudu oluyor bu son bu son bu sonn... ama hiç sonu gelmiyor.
Cidden psikolojik anlamdada duygusal anlamdada çok zarar gördüm çok yıprandım. ama bi türlü vazgeçemiyorum.
Yardım edin hayatımı göz göre göre karartıyorum. Nasıl kurtulabilirm bu ilişkiden

Gozunu karartip yetti be diyeceksin bu dunyaya bir kere geliyoruz bu yasam bize armagan seni uzup deger vermeyen biri icin kendini heba etmeye deger mi sorusuna karsiligin ne olacak

Bi yanım vazgeçmek istiyor diğer yarım nasıl unutcaksın diyor. O soruya net bi cevap veremiyorum hayatımda o olsun istiyorum. Elimden hiçbişey gelmiyor gerçekten kopamıyorum

Bi yanım vazgeçmek istiyor diğer yarım nasıl unutcaksın diyor. O soruya net bi cevap veremiyorum hayatımda o olsun istiyorum. Elimden hiçbişey gelmiyor gerçekten kopamıyorum

İlk önce sağlığını, hayatını mutluluğunu düşünmelisin.. bunun içinde ondan ayrılman şart !

ha yok yapamıyorum diyorsan ömür boyu çekmeyi göze alıyorsun demektir

İlk önce sağlığını, hayatını mutluluğunu düşünmelisin.. bunun içinde ondan ayrılman şart !

ha yok yapamıyorum diyorsan ömür boyu çekmeyi göze alıyorsun demektir

Düşünüyorum gerçekten mutlu olmak istiyorum ama hala salak gibi onla mutlu olsam diyorum bu aşk mı salaklık mı bilmiyorum.
Çok denedim ayrılmayı ama olmıyo ya be tekrar yada o bi şekilde birleşiyoruz. Ayrılmak istiyorum yapamıyorum çok garip.

yapamıyorum diye birşey yok. sna şu şekilde anlatayım. beniim 1-1.5 senelik bir beraberliğim oldu bundan 2 sene önce falan.
Aynı senin gibi saplantılı bir ilişki mutlu muyum hayır.. ama seviyorum ve kedi köpek gibiyiz anlaşamıyoruz..
o günlerde ne sosyal ortamıma özen gösterebiliyorum, ne derslerime. uyanırken dahi nefesim kesiliyor..
o kişi için ölebilirdim.. düşünebiliyormusun. ölümm. yani yapabilirdimm.. gözünün içine bakıyorum adamın. ne dese yapabilirim.
ne kadar acizmişim meğer. insan üzerinden zaman geçtikçe muhasebesini yapabiliyor vicdanının..
birgünn gene tartışıyoruz ayrıldık falan diyoruz.. ama benim demem en fazla 1 gün ikinci gün barışıyorum.
Bana hayır dedi. ayrıldık ve bitti.. o ann allahım yerin dibine girseydimde çıkmasaydım dedim.
yaşarken ölmek varya ha işte onu yaşadım ben .konuşamıyorum. boğazım düğüm düğümm biri boğuyor sanki..
ben yalvarmadım mı kapısına mı gitmedimm off neler neler..
sanki karşımda beni seven benim için ağlayan adam gitmişş yerinee kaskatıı kesilmişş kararlı adam duruyor..
ona elimi uzattımm.. ama o elimi itti .. biliyormusun.. ve o an dedim ki bittii bittii !
şimdilerde görüyorum.. daldan dala atladığıı anları gözlerimle şahit oluyorum. inan sadece gülüyorum :))
Hey Allahm diyorum ya ben bu adamımı sevmişim. içimde sevgi varmı valla yokk hatta bazen şaşırıyorumm nasıl becerdim diye..
demem o kii her iki taraftan biri kesin kararlı olmalı.. o oldu sağolsun .. iyiki de olmuşş.. beni büyük bi yükten kurtardı..o zamanlar sayıyordum ona ama şimdilerde teşekkür borçluyum. :)))9

Öncelikle Çok teşekkür ederim zamanını ayırp yazdığın için..
Yazdıklarında kendimi gördüm sanki asla küs kalamam. kavga ediceksek bile olsun konusalım küs olamam asla.
Bende bigün ayrı kalıabiliyorum yaşadıklarımız tamamen aynı. Çok uğraştım yeri geldi bitmesin Diye.
Şuan ben kendimi yerken o rahat rahat uyuyor oysa çok kötü kavga etmiştik uykum var dedi uyudu.
keşke ben kararlı olabilsem yada o ama bi şekilde bitse. dayanırım ama o gitsen be gidersem dönerim.
Senın adını sevdindim umarım bende kurtulabilirm :)

Son düzenleme:

canımm sana burdann aslında yasadıklarının benimle aynı olduğunu hissettirmeye çalışmıştım. başarmışım demekki :)
Düşünebiliyormusun. benim doğrularım yoktu. sadece o vardı. çıkma dese çıkmam yapma dese yapmam
resmen ağzının içine bakıyorum. Ama nasıl kavgalar ederdikk. saygı kalmamıştı.. karaya vuran gemi gibi.. zorluyoruzz..zorluyoruz..
zorladıkçaa yaşlandığımı hissediyordum. ve sinir katsayımın arttığını.. Aslında onun bu gururu olmasa belki hala saplantılı ilişki devam edecektii.. o gıcık gururu ilk defa işe yaradı.. aradann 1 seneden fazla geçtii.. ben onda engelliydim.. düşün çocuk kinli bana ki engelledi benii . uzun zaman sonraa yani 1.5 sene sonra.. bi baktımm. benim arkadaşlarımdan biri onu etiketlemişş. normalde sadece isim olarak çıkar. tıklanılmaz.. çünkü engelliiyimm onda.. onun adına paylaşılanlar dahi çıkmıyor.. Allah allahh diyorumm.. bunun ismi nasıl çıkar. resmen çıkıyor. bi tıkladımm.. sayfası karşımda yuhh dedimm yıllar sonraa engeli kaldırmışş demem o ki. güçlü kadın imajı şekerim.. bu herşeye bedell güçlüyüm, mutluyum, huzurluyum. şuan dünyalar tatlısı bi sevgilim var..
beni önemseyen ,değer veren, tabiri caizse şimdi sevgilim ağzımın içine bakıyor.. insanın değer görmesi ne güzel birşeymişş.. önceki ilişkimde itilip kakılmıştım.. şimdikinde kadın olduğumu hissediyorum, hissettiriyor tatlı sözleriyle,jestleriyle

Aynaya bakıyor gibi hissettdim bi an kendimi:) Aynı ben O ne derse o. O bilir o eder kıyamam falan öyle hep. Ama o bana ne güzel kıyıyor masallah diyesim geliyor artık..
Bizde bi kez ayrılmıştık 4-5 ay gibi sonra pişi pişi döndü geri Ah o salaklığı yapmasaydım şuan çok güzel bi hayatım olabilirdi..
Ne sözler vermişti çok değiştim çok mutlu olcaz üzmücem seni diye yontulmamış odun.
Güçlü olcam bende öyle güzel yazmışşınki gazamı geldim ne Giderse gitsin..
Canım benim çok sevindim senin adını inşallah hep mutlu olursun sevdiğinle
Ama ben özendim şimdik bende istiyorum bi tane değerimi bilcek birini... Ah bide şu kişi bileydi değerimi ne mutlu olurduk biz

canim eger ayrilamiyorsaniz iliskinizdeki sorunlari bi gozdeb geçirip duzeltmeye calisin. en cok kavga sebebiniz ne mesela kiskanclik filan mi ?

sana şöyle diyeyim.. mesela eski sevgilim bi konu olunca ben bilirim modunda dolaşır fikrimi söylemez. tabi söylese nolcak ben çocuğun ağzının içine bakıyorum.. ama şimdiki sevgilim.. ' hayatım şöyle düşünüyorum senin fikrin nedir' diyor. ve çocuğun suratına bakıyorum. garipsiyorumm. çünküü hiç fikrim alınmamıştıı . ve en önemlisi şimdiki sevgilime 'hayır' diyebiliyorum. ve daha dimdik bakıyorum hayata. evet sevgilim var ama benm ayrı bir hayatımda var diyorum.. arkadaşlarıma vakit ayırıyorum. farkettim daha dik yürüyorum. ve tuhaf olan ne biliyormusun.. ondan ayrıldım ayrılalı ; herkes anlaşmış gibi çok güzelleşmişsnn , gittikçe güzelleşiyorsun lafları duyuyorum.. daha iki gün önce duydum hatta . ama ben eski sevgilimn ailesin neler neler yaptım hediyeler gönderdim. şimdiki canım sevgilim de ailesiyle tanışmamı istiyor hemde deli gibi. 'hayır' diyorum daha vakti var.. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş benimki de o misal

canim eger ayrilamiyorsaniz iliskinizdeki sorunlari bi gozdeb geçirip duzeltmeye calisin. en cok kavga sebebiniz ne mesela kiskanclik filan mi ?

İnan okadar çok denedimki canım. tek tek anlattım sorunlarımı sende analt dedim güzel ve sakin bi şekilde konuştuk oda bende hatalarımızı kabul ettik. Dikkatli olcam dedi ama en fazla 3 gün sonra gene eskiye dönüyoruz. Aslında elle tutulur kavga sebebimiz yok. Bi anda oluyor herşey boş yere bi kelime yalnış anlaşılsa bile bi şekilde büyüyor o konu.

Benim yasadiklarimi resmen ozet gecmissin :) ne derse o anayasa gibi cigneyemezsin 10 gun once bende boyle bir iliskiden ciktim 3.5 senenin sabrimin tastigini hissettim hos o ayrildi ama bi sey yapmak icimden gellmedi gelmiyorda. Konu sahibi arkadasim suanda yasadiklarini o kadar iyi anliyorum ki ne onla oluyor nede onsuz ama kendini degersi hissettiriyorsa inanki hic ugrasma cunku zaman kaybindan baska bir sey degil. Suan da uzuluyor muyum ? Evet uzuluyorum ama senelerime ve verdigim emeklere yaptigim fedakarliklara inan ki hepsi bosa. Hakkinda hayirlisi olur insallah...

Aslında biz o fikir konusunda anlaşıyoruz sorar ben böyle düşünüyorum sence nasıl olurmu diye tek yaptığıda o zaten..
Acaba diyorum biz biraz uzağız ondan mı böyle gerektiği zaman görüşemiyoruz. mesela bi kavga ediyoruz telefonda asla çözülmez o kavga ben çıldırırım çünkü yüzyüze olsak güzel bi şekilde çözeriz der genelde. Çoğu zamanda aramız kötü oluyor. Ama uzaktayız diye böyleyiz evlenınce emin ol mutlu olcaz diyo. ama ertesi gün gene kavga. ilgi isytiyorum birazda o yüzden sanki kavgalarımız ama o kendıne göre ilgileniyorum diyor. Ama nebiliyim kafam karışık analtsam daha çok şey var
Mutlu insan herzaman Güzeldir bu lafa çok inanırım canım ben

herkesin duygularına tercüman oluyorum galiba ahh daha neler neler yaşandı bunlar sadece bir kısmı
şimdi gülüyorum ama o zaman nasıl dibe çökmüştümm şaka gibi:26:

anladım canım .. evlilik yazı tura gibi birşey değil ki düzelir umuduyla bakmak böyle ciddi bir adımı atmak..
gerçekten değecek birisiyle yapılmalı.. ve şimdi şükrediyorum. eğer zamanında bu kadar katı davranmasaydı, bende şuanda sevgilimle tanışamayacaktımm.. bana seneler önce deseler eski sevgilimden ayrılacağımı, o an fena olurdum ki düşün sadece ayrılık lafı beni nasıl mahvedebiliyor.. hastalıklı bi ilişki ya şimdi düşündüm fena oldumm yazık ya kendime acıdımm

Bunu yaşamayanlar bilmez ne garip bişey olduğunu. Beni anlayan birileri çıktı sonunda..
üzüldüm arkadaşım senin adına ama sen ilk adımıa tmışşsın umarım gerisi mutlulukla gelir. Fazlasıyla değersizim şuan onun yüzünden.
Siz şanslıymışsınız karşı taraf gitmiş ama bizde o yokki asla bitti demez. Ha ayrılmak istese bile beni zorlar bilir sabrımın taşıcağını bana söyletir sonrada sen bitirdin der. Keşke o gitse gidenin arkasından gitme gibi huyum yok. Ama Ben gidememki :/

herkesin duygularına tercüman oluyorum galiba ahh daha neler neler yaşandı bunlar sadece bir kısmı
şimdi gülüyorum ama o zaman nasıl dibe çökmüştümm şaka gibi:26:

Suanda bense dipteyim galiba zirveye cikmaya calisiyorum geceb haftada bir arkadim gordu cokmusun dedi acaba ilerde sizin gibi guzellesmisin derler mi :)

Suanda bense dipteyim galiba zirveye cikmaya calisiyorum geceb haftada bir arkadim gordu cokmusun dedi acaba ilerde sizin gibi guzellesmisin derler mi :)

abartmıyorum . üniv. hocam bile dedi.. sende değişiklik var güzelleşmişsn diye. :))
tabiki canımmm sana da derler niye demesinlerr ?
emeğini öncelikle hak edene vereceksin. bak nasıl herşeyy sonra kendiliğinden geliyor..
biz kadınız yahuu .. evlenmeden önce bu kadar çöküntü doğru mu ?..
evlenirken bile bir yere kadar iken.. kendimizi eziyoruz . kendimizden başlamalıyız sorgulamaya..

Şuanda birine anlatsan bu durumu sadece üzülürler dediğimiz gibi ayrıl derler ama senin hissettiklerini bilemezler. Evlenince düzelirim dediğini söylemişsin bunlar bizdede geçti ama hiç zannetmiyorum. İlk başlarda illa ki zor olacak yeniden barışma ihtimalin var belki benimde vardır kaderimde ne yazılı bilemem ama şuanda dediğim gibi ayrıldığımıza üzülmüyorum emeklerime üzülüyorum. Şaka gibi gelicek ama insan sevgiliyse gezerken korkar ha görürlerde söyleyecekler diye ben abimle gezerken korkuyordum biri görür söyler yanlış anlar diye. Bugün akşam abim kafam dağılsın diye çıkardı insan olduğumu hatırladım ben 3.5 senedir yaşamıyormuşum onu farkettim. Ayrılmayıp devam edecekse bu ilişki başta sana sabır diliyorum çünkü en çok gerekli olan o sana.

Aynen hakedene vericeksin bu kesinlikle doğru ama nasıl bir psikoloji içindeysem bunu göremedim belki bu kızgınlığım bundan dolayı. Uzun bir süre hakedene veremiycem galiba çünkü psikolojik işkence gördüm uzun yıllar tedavi olması gerekiyor ruhumun. O zaman kadehi ikimize kaldırıyorum biten lanetli ilişkilerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…