Brownim şükürler olsun rabbim bizi korusun :) Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2009 6.342 77 163 36 5 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Brownim #21 teşekkür ederim Son düzenleme: 5 Ekim 2011
Teknolog ŞÜPHECİİ..... Kayıtlı Üye 27 Haziran 2008 7.737 19 683 Ankara 8 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Brownim #22 okadar sitede yapılan saçma sapan şeyleri gördükçe böğğğ gelmişti...uzun süredir bakmak içimden bile gelmiyordu... ama sizinki çok hoş olmuş gerçekten işe yarar ve hoş görünüyorr... zevk meselesi sanırım böle şeylerr...tamam el emeği ama yapılanlarr birde göz okşaması lazım... onu yaptım bunu yaptım diye konulan şeylerinde bir gzü akşaması var birde insana hoş görünmesi gerek.. tebrik ederim cidden hoşş..
okadar sitede yapılan saçma sapan şeyleri gördükçe böğğğ gelmişti...uzun süredir bakmak içimden bile gelmiyordu... ama sizinki çok hoş olmuş gerçekten işe yarar ve hoş görünüyorr... zevk meselesi sanırım böle şeylerr...tamam el emeği ama yapılanlarr birde göz okşaması lazım... onu yaptım bunu yaptım diye konulan şeylerinde bir gzü akşaması var birde insana hoş görünmesi gerek.. tebrik ederim cidden hoşş..
Brownim şükürler olsun rabbim bizi korusun :) Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2009 6.342 77 163 36 12 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Brownim #23 Ben teşekkür ederim,düşüncelerini net olarak paylaştığın için...
Brownim şükürler olsun rabbim bizi korusun :) Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2009 6.342 77 163 36 26 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Brownim #24 Bir arkadaş bu şişeden yaptığını söylemişti özel mesajla Zaman gectı rumuzunu hatırlamıyorum şuan ama , eğer okursan,fotograflayıp koyarsan sevinirim.
Bir arkadaş bu şişeden yaptığını söylemişti özel mesajla Zaman gectı rumuzunu hatırlamıyorum şuan ama , eğer okursan,fotograflayıp koyarsan sevinirim.