Doğuma Hazırlık Sare mi yoksa Sara mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

santefe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
183
0
116
Kızlar 34 haftalık hamileyim, kızıma Sare ismini mi versem Sara mı olsa karar veremedim.Sare ismini biraz da Hz İbrahim'in eşinin ismi olduğu için de beğenmiştim. Ama bazı yerlerde Sare bazı yerlerde Sara geçiyor. Sare'nin susuzluk, ihtiyaç gibi değişik anlamları olduğu söyleniyor. Aslı nedir bilen var mı ya da hangisi daha uygun, güzel olur?

Canım anlamını bilmiyorum ama Sare ismi kulağa daha hoş geliyor.Sara hastalığı olduğu için bi tuhafıma gitti o isim yanlış anlama.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına.

aynen bana da sare daha güzel geldi,inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi :nazar:

Canım anlamını bilmiyorum ama Sare ismi kulağa daha hoş geliyor.Sara hastalığı olduğu için bi tuhafıma gitti o isim yanlış anlama.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına.

doğru dedin aklıma gelmemişti hiç sara hastalığı :) teşekkür ederim canım inşallah. darısı başına

aynen bana da sare daha güzel geldi,inşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi :nazar:

amin canım inşallah, teşekkür ederim. sare hoş geliyor evet :)

Anlam çok önemli fakat söyleniş olarak bende Sare'yi beğendim Sara banada hastalığından dolayı itici geliyor :)

bence sare ..
sara hoş değil ...

Sara nin anlami: 1. Prenses. 2. (Fars.) Hz. İbrahim'in hanımı. 3. Halis, katkısız, temiz.

Sare nin anlami: Saf, temiz, kalabalık, topluluk anlamları da var(Osmanlıca)

Bir isim sitesinde boyle geciyor.
karar tabi sizin..

Back
X