Sargılar ilk çıktığında...Yardım !

Lady_Ashley

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
22
1
286
Adana
Merhaba arkadaşlar, sargılarım ve alçım dün çıktı. Ameliyat olalı 9. günüm. Biliyorum şiş olması normal (vampir gibi gözüküyorum zaten) ancak önden şekli harika görünmesine rağmen yandan yukarı doğru bir pinokyo vari (ya da kaydırak deyin) bir durum var ve moralimi bozmamak için çok çaba harcıyorum. Kaş arası şişlik inince burnumun daha da uzun görünmesinden korkmaya başladım. Sargıları işk açılınca yandan harika görünüyor diyen arkadaşlar var, bu şekil hemen kendini belli etmiyor mu? Yoksa baya değişebilir mi??

Acaba normal mi?Burun ucu inince dengelenir mi?? ....
Yardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba arkadaşlar, sargılarım ve alçım dün çıktı. Ameliyat olalı 9. günüm. Biliyorum şiş olması normal (vampir gibi gözüküyorum zaten) ancak önden şekli harika görünmesine rağmen yandan yukarı doğru bir pinokyo vari (ya da kaydırak deyin) bir durum var ve moralimi bozmamak için çok çaba harcıyorum. Kaş arası şişlik inince burnumun daha da uzun görünmesinden korkmaya başladım. Sargıları işk açılınca yandan harika görünüyor diyen arkadaşlar var, bu şekil hemen kendini belli etmiyor mu? Yoksa baya değişebilir mi??

Acaba normal mi?Burun ucu inince dengelenir mi?? ....
Yardımcı olursanız sevinirim..

canım benimde bugün çıktı ve 5 saat önceye göre bile fark var burnumda. Duş alınca biraz daha indi ödemlerim. Sakin ol ve takmamaya çalış.
şuan benimde sağ kanatta hiç şişlik yok ve olması gerektiği gibi çukurluk var ama sol taraf o kadar şişki kütük gibi duruyor. Aynadaki kızda bana benzemiyor zaten ama takmıyorum. Doktorum harika göründüğünü söyledi ve aynada bana gösterirken işiyle gurur duyarak davrandı.
zammanla şekli oturcak bu bir gerçek, burun ucu için 1 yıl içinde diyorlar unutma. ve şöyle düşün herşey berbat bile olsa şuan birşey yapamazsın en az 6 ay bekliceksin demi? o yüzden endişelenmeden burnunun tadını çıkar. kötü değil, güzel yerlerine bak. Kötü sandığın kısımlar zamanla toparlıcak kendisini ;)

kızlarrrrrrr sargıdan çıktığında burnunuzda sivilceler var mıydı?

Hemde nasıl... Benim berbattı ve doktor kalıbı çıkarırken 1-2 tanesi kanadı. Sen aşırı hassas tenliymişsin dermatologa fln git, hallet onları dedi :)
Siyah noktalarda vardı, temizledim önce şimdi yavaş yavaş geçiyor :)

canım tonik falan kullandın mı?

Evet canım. Loreal pure zone kullanıyorum. Burnumdaki derilerde soyuluyor. Sanırım daha 3-4 kat soyulacak ama soyuldukça güzelleşiyor.
Önce ılık suyla yüzümü yıkıyorum. Deri yumuşuyor sonra kalkanlar için parmakucumla masaj yaparak soyuyorum. Tonikle siliyorum sonrada soğuk su ile yıkayıp yoğun nemlendirici uyguluyorum. Cildim baya normalleşmeye başladı.

burnum çok şiş diye bugun dışarı çıkarken tekrar bant yapıştırmıştım eve gelince çıkardım ama bantın yapışkanı burnumda kaldı. yapışık, parlak, siyah noktalı bi burnum var :)) clean and clearın derin temizleme losyonu gibi bi şeyini aldım toniğe benziyor. bakalım onu denicem

burnum çok şiş diye bugun dışarı çıkarken tekrar bant yapıştırmıştım eve gelince çıkardım ama bantın yapışkanı burnumda kaldı. yapışık, parlak, siyah noktalı bi burnum var :)) clean and clearın derin temizleme losyonu gibi bi şeyini aldım toniğe benziyor. bakalım onu denicem

Yumuşak yapılı krem ve tonik kullandıktan sonra işe yarar bence :) deri çok hassas sevgiyle yaklaşmak lazım :)

kızlar bende biraz önce banyo yaptım kurtuldum bantlardan ama yapış yapışım sanki cildim çok kötü olmuş ya soyuluyo kuruluktan ne yapmam lazım :S

kızlar bende biraz önce banyo yaptım kurtuldum bantlardan ama yapış yapışım sanki cildim çok kötü olmuş ya soyuluyo kuruluktan ne yapmam lazım :S

pütür pütür çok kötü yağlanmış gibi görünsede bol bol nemlendirici sür ve duşta hafifçe masaj yaparak soyulan deriyi at üzerinden. Benekli görüntü olmuyor aksine daha pürüzsüz ve normal bir görünüm kazanıyorsun

kızlar burnunmu begendım ama gercekten aynadakı kız ben degılım sankı eskı albenımı kaybettım gecıcekmı bunlar yoksa byle mı kalcam:(

arkadaşlar nasılsınız bende burun estetiği olucam aklımda sadece fethi orak var hakkında bilgisi olan var mı internette kafayı yemek üzereyim herkes bşey diyo

Back
X