Sarhoş babam ne zaman ölecek

İşte herkes anne baba olamıyor

Konu sahibi mutlaka yapacak birşeyler vardır mutsuzluğa düşmeyin
Benim annem öldü

Annesi ölen kıza yazdım, empati kur dedim ona da,

Püskürttü adeta, bu böyle samimiyetsiz, yazan biri.

Benim annem öldü

Annesi ölen kıza yazdım, empati kur dedim ona da,

Püskürttü adeta, bu böyle samimiyetsiz, yazan biri.
Başın sağolsun
Enpati herkesin harcı değildir
Eğer kendini ifadede bir yanlışı yoksa burada açtığı konu ve derdinin başkası için nasıl bir anlamı olmasını bekleyebilir insan?

Hoh hic boyle dusunmemistim

O zaman alinti yapmasaydin ablacim :) Sen mesaji bir duzenleyip icerik siliver, ben de benimkine kotu seyler yazip banlanayim:)
Cıks olmaz yapamıyoruz, valla burada bir takım sağlık sorunlarına, hatta ölümlere neden olan ilaçlar falan yazıyorlar, aslında suç, ikaz ediyorum ama herkes her uyarı yazısını okumuyor maalesef.

Yasal yolları tavsiye edin en temizi :)

Başın sağolsun
Enpati herkesin harcı değildir
Eğer kendini ifadede bir yanlışı yoksa burada açtığı konu ve derdinin başkası için nasıl bir anlamı olmasını bekleyebilir insan?
Ben konu sahibinden değil
Mayf 75 üyeden dem vurdum

Senin hiç bir yorumunu anlayamıyorum.
Ne demek istiyorsun?
Şu konuya bile acayip acayip yorum yazmışsın.
Babam öldü, seni haşlamaya geldim
Ama konu sürpriz çıktı yazan üye var

Annem öldüğü için, annesi ölen kıza yazdım
Hassas yaklaştım, empati kurdum kızla
Orda Benin’le münakaşa etti

Ben onu tokatlayarak ayıltıyorum özeti olan çıkış yaptı bana
Şimdi bu yaptığı
Ay baba şeyiyle geldim
Ühü

Samimiyet yoksunu yorumcuklar

İmla kurallarına dikkat ediyorum
Noktalı virgül kullanan tek üyeyeyim.
Nefes almadan, yazanları anlıyorlar
Ama beni anlamıyorlar
Her üye, demet Akalın gibi yazmak zorunda mı?
Zeki hazır cevap düzgün düşünen sivri dilli birisin ama düşüncelerini aktarırken insanların anlayabileceği basitlikte anlatamıyorsun anlayamıyoruz yada
Cevizin o kremimsi tadı keçilerin sempatikliği...
Anlamadım ama sevdim böyle bir şeysin benim için

İmlada kusura bakma düşüncede olmayınca

Mest oldum gece gece :)

Valla insan bazen oyle caresiz oluyor ki dedikleriniz hic de kolay degil insanlar duzenini birakip nasil kacsin kolay mi turkiye gibi bir yerde kadin basina oraya buraya gitmek. Tek yapilmasi gereken babaya uzaklastirma verilip annenin bosanmasi ama iste bunlarin hicbiri oyle kolayyyyyy degilll. Adam bosanmaz kadindan . Cekip gitmez de . Kadin da evini yurdunu satip nereye gitsin. Siz evli misiniz cocugunuz var mi hayat sizinki gibi uzaktan kolay degil. Kizcagiz da bikmis usanmis caresiz olmesini istiyor . Hakli olarak . Boyleleri yasamamali. Ama maleaef uzun yasiyorlar malesef calistirabilecekleri bir beyinleri olmadigi icin . Tek care kadin adamdan bosanmali ama adam birakmicaktir bak enistesini ayagindan vurmuslar. Kadini oldurmeye tesebbus etmeyecegi ne malum. Tek dilegim bir araba carpar ölur.

Valla kanka sarhos demissin, al sahte raki koy onune hastanelik olur.

Benzer şeyler yazacaktım, saglıgına daha az, hayatına daha çok zarar vereni ki,

Miss, anne babasıyla sorun yaşayan depresyondaki gençler ciddiye alır, çok başın ağrır sonra demedi deme.

Bunu gördüm.

Evet yasal sorumluluk olabilir, ama nedense yasalar bu kızcağız babasından kurtulmak isterken yok, akıl veren olunca var.

Evliyim cocugum da var. Siginma evlerinde gonullu calisiyorum. Zor bir sey degil,insanlar nelerle ugrasiyor. Ne demek kadin basina nereye gitsin? İzini kaybettirmek zor degil. İnsanlar kocayi cok gozunde buyutuyor ondan sizin gibi dusunuyorlar. Ama neyse ki cok guclu kadinlar da var,siginma evinden meslek edinip cikiyor ve hayatlarini kuruyorlar. Kaldi ki konuda 25 yasinda gayet saglikli ve meslegi olan bir kiz da var kadinin yaninda. Neden imkansiz olsun? Evini satar baska bir sehre yerlesir,kizi da calisir kendisine bakar, kendi isi 2 sene sonra olacak diye de o 2 seneyi baba siddetiyle gecirmek daha kolay degil bu saydiklarimdan.

Size tavsiyem hic guclu kadin gormediyseniz mor catiya buyurun,siginmalara buyurun gorun neler var dunyada. Merdiven silip tip okuyan kardeslerimiz mi istersiniz yoksa 7 kardesine bakan kardeslerimizi mi istersiniz iste hepsi orada sevgiler

Kesinlikle... mune gibi her daim basimizda olandan bi tanede turkiyeye istiyorum

Hadi inşallah tez zamanda
Gereksiz varlıkların yaşamasına karşıyım
Kendi başına yaşayıp içsin ne yapıyosa yapsın ama böyle asalak gibi yaşayacağına bari öldü dersin soranlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…