- 23 Ağustos 2012
- 51.939
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.003
- 898
- Konu Sahibi Manolya999
-
Benim annem öldüİşte herkes anne baba olamıyor
Konu sahibi mutlaka yapacak birşeyler vardır mutsuzluğa düşmeyin
Başın sağolsunBenim annem öldü
Annesi ölen kıza yazdım, empati kur dedim ona da,
Püskürttü adeta, bu böyle samimiyetsiz, yazan biri.
Miss, anne babasıyla sorun yaşayan depresyondaki gençler ciddiye alır, çok başın ağrır sonra demedi deme.Valla kanka sarhos demissin, al sahte raki koy onune hastanelik olur.
Miss, anne babasıyla sorun yaşayan depresyondaki gençler ciddiye alır, çok başın ağrır sonra demedi deme.
Senin hiç bir yorumunu anlayamıyorum.Benim annem öldü
Annesi ölen kıza yazdım, empati kur dedim ona da,
Püskürttü adeta, bu böyle samimiyetsiz, yazan biri.
Cıks olmaz yapamıyoruz, valla burada bir takım sağlık sorunlarına, hatta ölümlere neden olan ilaçlar falan yazıyorlar, aslında suç, ikaz ediyorum ama herkes her uyarı yazısını okumuyor maalesef.Hoh hic boyle dusunmemistim
O zaman alinti yapmasaydin ablacim :) Sen mesaji bir duzenleyip icerik siliver, ben de benimkine kotu seyler yazip banlanayim:)
Ben seviyorum onun yorumlarınıSenin hiç bir yorumunu anlayamıyorum.
Ne demek istiyorsun?
Şu konuya bile acayip acayip yorum yazmışsın.
Ben konu sahibinden değilBaşın sağolsun
Enpati herkesin harcı değildir
Eğer kendini ifadede bir yanlışı yoksa burada açtığı konu ve derdinin başkası için nasıl bir anlamı olmasını bekleyebilir insan?
Babam öldü, seni haşlamaya geldimSenin hiç bir yorumunu anlayamıyorum.
Ne demek istiyorsun?
Şu konuya bile acayip acayip yorum yazmışsın.
İmla kurallarına dikkat ediyorumBen seviyorum onun yorumlarını
Zeki hazır cevap düzgün düşünen sivri dilli birisin ama düşüncelerini aktarırken insanların anlayabileceği basitlikte anlatamıyorsun anlayamıyoruz yadaİmla kurallarına dikkat ediyorum
Noktalı virgül kullanan tek üyeyeyim.
Nefes almadan, yazanları anlıyorlar
Ama beni anlamıyorlar
Her üye, demet Akalın gibi yazmak zorunda mı?
Mest oldum gece gece :)Zeki hazır cevap düzgün düşünen sivri dilli birisin ama düşüncelerini aktarırken insanların anlayabileceği basitlikte anlatamıyorsun anlayamıyoruz yada
Cevizin o kremimsi tadı keçilerin sempatikliği...
Anlamadım ama sevdim böyle bir şeysin benim için
İmlada kusura bakma düşüncede olmayınca
Valla insan bazen oyle caresiz oluyor ki dedikleriniz hic de kolay degil insanlar duzenini birakip nasil kacsin kolay mi turkiye gibi bir yerde kadin basina oraya buraya gitmek. Tek yapilmasi gereken babaya uzaklastirma verilip annenin bosanmasi ama iste bunlarin hicbiri oyle kolayyyyyy degilll. Adam bosanmaz kadindan . Cekip gitmez de . Kadin da evini yurdunu satip nereye gitsin. Siz evli misiniz cocugunuz var mi hayat sizinki gibi uzaktan kolay degil. Kizcagiz da bikmis usanmis caresiz olmesini istiyor . Hakli olarak . Boyleleri yasamamali. Ama maleaef uzun yasiyorlar malesef calistirabilecekleri bir beyinleri olmadigi icin . Tek care kadin adamdan bosanmali ama adam birakmicaktir bak enistesini ayagindan vurmuslar. Kadini oldurmeye tesebbus etmeyecegi ne malum. Tek dilegim bir araba carpar ölur.İse baslamayi beklemeyin, ev annenizinmis. Satar gidersiniz izinizi kaybettirirsiniz. Polise haber verin,yada hastaneye gidip darp raporu alin. Polis uzaklastirma verir. Buna uymazsa ceza alir hapse girer zaten. Anneniz bosansa da bosanmasa da bu yolu izleyebilirsiniz. Siginma evlerinde 4 ay kadar kalabilirsiniz. O arada gecici islerde calisabilirsiniz ve annenize bakabilirsiniz. Anneannenizi rahatsiz ederse onu da o zaman dusunursunuz onceliginiz kendiniz ve annenizi kurtarmak olsun. 25 yasinda bir insan caresiz olamaz insanlar nelerle ugrasiyor siz de ugrasirsiniz.
Valla kanka sarhos demissin, al sahte raki koy onune hastanelik olur.
Miss, anne babasıyla sorun yaşayan depresyondaki gençler ciddiye alır, çok başın ağrır sonra demedi deme.
Evliyim cocugum da var. Siginma evlerinde gonullu calisiyorum. Zor bir sey degil,insanlar nelerle ugrasiyor. Ne demek kadin basina nereye gitsin? İzini kaybettirmek zor degil. İnsanlar kocayi cok gozunde buyutuyor ondan sizin gibi dusunuyorlar. Ama neyse ki cok guclu kadinlar da var,siginma evinden meslek edinip cikiyor ve hayatlarini kuruyorlar. Kaldi ki konuda 25 yasinda gayet saglikli ve meslegi olan bir kiz da var kadinin yaninda. Neden imkansiz olsun? Evini satar baska bir sehre yerlesir,kizi da calisir kendisine bakar, kendi isi 2 sene sonra olacak diye de o 2 seneyi baba siddetiyle gecirmek daha kolay degil bu saydiklarimdan.Valla insan bazen oyle caresiz oluyor ki dedikleriniz hic de kolay degil insanlar duzenini birakip nasil kacsin kolay mi turkiye gibi bir yerde kadin basina oraya buraya gitmek. Tek yapilmasi gereken babaya uzaklastirma verilip annenin bosanmasi ama iste bunlarin hicbiri oyle kolayyyyyy degilll. Adam bosanmaz kadindan . Cekip gitmez de . Kadin da evini yurdunu satip nereye gitsin. Siz evli misiniz cocugunuz var mi hayat sizinki gibi uzaktan kolay degil. Kizcagiz da bikmis usanmis caresiz olmesini istiyor . Hakli olarak . Boyleleri yasamamali. Ama maleaef uzun yasiyorlar malesef calistirabilecekleri bir beyinleri olmadigi icin . Tek care kadin adamdan bosanmali ama adam birakmicaktir bak enistesini ayagindan vurmuslar. Kadini oldurmeye tesebbus etmeyecegi ne malum. Tek dilegim bir araba carpar ölur.
Kesinlikle... mune gibi her daim basimizda olandan bi tanede turkiyeye istiyorumBenzer şeyler yazacaktım, saglıgına daha az, hayatına daha çok zarar vereni ki,
Bunu gördüm.
Evet yasal sorumluluk olabilir, ama nedense yasalar bu kızcağız babasından kurtulmak isterken yok, akıl veren olunca var.
Artik gucum kalmadı. Her akşam sarhoş. Ayıkken bu adam kim diyorum öyle alistim sarhosluguna. Nefret ediyorum nefreeet. Süluk gibi anneme yapısti butun imkanlarini somurdu simdi annem rahatsiz evde diye her aksam sen essek gibi evde yatiyosun ben çalisiyorum diyo. Oturdugumuz evi bile annemin babasi verdi. Bana 5 yil baktilar annem çalissin diye. Kimsemiz de yok. Dedem öldu. Muhtemelen annem bosanmak istese oldurur oyle aciz pislik igrenc biri igreniyorum. Biraz once anneme gene essek gibi yatiyosun vs derken dayanamadim hangi halam calisiyo dedim biraz darp yedim. Biktim yaa Kurtulamiyoruz olmuyo gitmiyo. Yapmayin kizlar elin oglu caba versin kendi adam olsun siz adam etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?