Sarhoş Kafayla Beni Aradı

Ne istediğini bilmeyen erkekten uzak durmak en iyisi , sen uzaktan izle ve gül muhatap olma
bugün bir söz okumuştun yaradan erkeği çok ama adamı az yaratmış diye hoşuma gitti paylaşayım dedim

Boyle bir yorum yapan tek ben olucam galiba ama ya oda seni unutamadiysa. Sizi umitlendirmek istemem ama evlenip hala aklinda siz olursaniz mutsuz bir yuvasi olur daha kotu olmaz mi. Evet nisanlisinin su an icinde bulundugu durum cok kotu ama ben bida ararsa kesinlikle acma alkolun etkisiyle olmus gibi keskin cumleler kuramadim :( bu arada eski konunuz varsa bu kisiyle ilgili okumadan yorum yapiyorum.

Yav hee hee birde hatırlamamış gibi yapıyor.
Bırak hiç cevap yazma gece de ego tatmini için aramıştır sen hala seni seviyorum dicektin oda mutlu olcaktı sonra nişanlısıyla devam edecekti olduğu gibi.
Hiç muhattap olma.

Bence kafasi gayet yerindeydi senden bir isik gorse boyle demezmis, hatirlamadim falan diye ayak yapiyor dingil ya :KK45:

Nişanlı olmasa kendimi tutamazdım bundan eminim.Kendimi nişan fotoğraflarında kızın ona olan bakışlarını gördükten sonra istemesemde tutuyorum kendimi.İşin en acı tarafı da böyle bir konuşmayı umudun kalmadığı bir zamanda yapıyor benimle ve kafası yerindeyse de değilse de gerçekten sarsıldım.

İnsan alkol etkisindeyken yaşanmamışları düşünüp acaba diyor.
Ben de bir kadeh içsem "ah o dişleri dökük ilkokuldaki Oktay şimdi ne yapıyordur acaba? Dişleri çıkmış mıdır?" diyorum.
Ertesi sabah eşimin gülümsemesini görünce Oktay Moktay kalmıyor aklımda.
Siz de aynen böyle düşünün, kafanızda yer etmesin bile boşa.
Ertesi sabah nişanlısına günaydın mesajı atacak ve hayat devam edecek kaldığı yerden.
Beni güldürdünüz gerçekten :)
Hayatına devam etsin,mutlu olsun başka da bir beklentim kalmadı ondan zaten..

Çok bu olayı gördüm erkek arkadaşlarımda işte o kafanın verdigi cesaretle

Neden daha tam açılmadan kendinizden uzaklastirdiniz konusulmamis seylere üzülüyorum ben. Platonik lise de yaşadığım aşkımı içimde birşey olmamasina rağmen uni de eşime söyledim .Evliyiz :KK48:
Ne güzel Allah ayırmasın sizi :)
Ben istesemde konuşmazdım,konuşamazdım inadımdan.O ufak tefek hareketlerle yaklaşmaya çalışsa da ben emin olamadım,ona utangaçlığımdan adım atamadım.

Boyle bir yorum yapan tek ben olucam galiba ama ya oda seni unutamadiysa. Sizi umitlendirmek istemem ama evlenip hala aklinda siz olursaniz mutsuz bir yuvasi olur daha kotu olmaz mi. Evet nisanlisinin su an icinde bulundugu durum cok kotu ama ben bida ararsa kesinlikle acma alkolun etkisiyle olmus gibi keskin cumleler kuramadim :KK43: bu arada eski konunuz varsa bu kisiyle ilgili okumadan yorum yapiyorum.
Onun elbette mutsuz olmasını istemem,öyle olursa benim canım yanar zaten...Dünkü konuşmayı bana yalnızca aylar önce yapsaydı,çok değişirdi her şey.Ama yapamamasının sorumlusu da benim.Hislerim çok karman çorman..

Aranizda bir seyler yasanmamis.
Belki ikinizde sevdiniz birbirinizi ama bir iliski olmadi.
Peki ozaman adam niye gidip baskasiyla nisanlandi.
Bosverin, bir dahada acmayin tanimadiginiz numaralari.
Sarhosken arayip, ayik kafayla hic bir adim atamayan adami sallayin gitsin.
Ama nisani atmis ve sizden bir sans istiyorsa o ayri..

Aranizda bir seyler yasanmamis.
Belki ikinizde sevdiniz birbirinizi ama bir iliski olmadi.
Peki ozaman adam niye gidip baskasiyla nisanlandi.
Bosverin, bir dahada acmayin tanimadiginiz numaralari.
Sarhosken arayip, ayik kafayla hic bir adim atamayan adami sallayin gitsin.
Ama nisani atmis ve sizden bir sans istiyorsa o ayri..
Durum aynen söylediğiniz gibi...Bana yaklaşmaya çalıştıysa bile belki öylesine davranıyordur diye,ben soğuk ve ilgisizmiş gibi davrandım,emin olamadım çünkü.
Ama beni gerçekten seviyorduysa,benle konuşmaya bile cesaret edemeden nasıl biriyle nişanlanabildi bunu hazmedemiyorum işte...
Hem artık nişanı atsa bile ben canım yansa da evet diyemem bu saatten sonra.

Aslında şöyle bir laf var, sarhoşken söylenilen şey aslında insanın kafasında hep vardır diye. Ben de buna şahit oldum, böyle bir duruma ama öyle rezil bir duruma geldi ki karşı taraf hiç hatırlamamayı tercih etti sonra yüzüme bakamadı. Herneyse, madem seni düşünüyor neden nişanlı? Çok garip ve bence bu durumlarda herşey açık açın konuşulmalı. Ki nişanlısı da eğer sevilmiyorsa böyle bir evliliğe adım atmamalı. Nişanlıların arasına girilmez diye demiyorum burda o kızın da geleceği söz konusu, eğer çocuk sizi seviyorsa o evlilik tamamiyle bir hayal kırıklığı olabilir onun için..
Eğer konuşursanız tekrar, sorarsın neden böyle dediğini ona.. O kıza da yazık olmasın, sana da, o çocuğa da..

Aslında şöyle bir laf var, sarhoşken söylenilen şey aslında insanın kafasında hep vardır diye. Ben de buna şahit oldum, böyle bir duruma ama öyle rezil bir duruma geldi ki karşı taraf hiç hatırlamamayı tercih etti sonra yüzüme bakamadı. Herneyse, madem seni düşünüyor neden nişanlı? Çok garip ve bence bu durumlarda herşey açık açın konuşulmalı. Ki nişanlısı da eğer sevilmiyorsa böyle bir evliliğe adım atmamalı. Nişanlıların arasına girilmez diye demiyorum burda o kızın da geleceği söz konusu, eğer çocuk sizi seviyorsa o evlilik tamamiyle bir hayal kırıklığı olabilir onun için..
Eğer konuşursanız tekrar, sorarsın neden böyle dediğini ona.. O kıza da yazık olmasın, sana da, o çocuğa da..
Teşekkür ederim tavsiyeniz için..Ben zaten hayal kırıklığına uğradım,ne kadar sevsem de nişanlanması bende her şeyi bitirdi.Tekrar konuşma gibi bir şey söz konusu olursa söylediğiniz şekilde kendisiyle konuşmayı deneyeceğim.

Back
X