sarhos kayinpederim...

yapayalniz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
3.780
6.379
158
35
Kizlar az once kayinpederim esimi aradi napiyorsunuz falan diyor sonra kaynimla da konustu ikiside sarhos birlikte iciyorlar esim telefonu bana verdi konus diye istemeden de olsa konusmak zorunda kaldim. Dun kandildi kv yi aradik kp evde yoktu esime onu da arayalim dedim sonra arariz dedi ama esim ise gitti unuttuk. Sonra konusurken gecmis kandilin mübarek olsun ellerinden operim dedim bagiriyor bak yapayalniz oyle olmaz falan mesaj atsaydin falan kiziyor sarhos oldugunu anladim bisey demedim sonra da ben msji okumayi bilmiyorum falan dedi bende o yuzden mesaj atmadim dedim. Kahkaha falan atti ama cok sinirim bozuldu kapatinca esime kizdim babanin sarhos oldugunu bile bile niye benimle konusturuyorsun diye o da ne olacak konussan falan diyor. Farkinda bile degil ne kadar cirkin bir davranis oldugunun. simdi 20 gun sonra yanlarina gidicez ama korkmaya basladim ya ben oradayken de icerse diye ben duramam o evde kotu hissediyorum suan kizlar ne yapmalıyım cok kötüyüm

icki ictigi zaman yalniz kalmamaya calisin kp,madem korkuyorsunuz..icinizi ferah tutun.

Sarhosken sizle konusturmasinin mantigi neydi esinizde? Yani burada kayinpederinizn bir sucu yok ki

Ve neyden bu kadar korkuyorsunuz anlamadim?

Tabiki o anlamda soylemedim ama telefonda bile kirici bir sekilde bagirdi falan ayni evdeyken de oyle bagirirsa duramam demek istedim. Ben bu konularda cok hassasim malesef ufacik bisey bile zoruma gidiyor moralim bozuluyor bide asil uzen esimin tavriydi babasinin huyunu bildigi halde telefonu bana uzatti

Can sıkıcı bir durum.eşiniz dusuncesizlik etmiş siz tedbirli olun yanlız kalmayın kp ile

kp in asıldığını düşündüğünü sandım ama sanırım öyle değil. sürekli içen bi adam mı ki siz oraya gittiğinizde de içebileceğinden korkuyorsun?
ayrıca eşin hangi akla hizmet sarhoş adamla seni konuşturuyor anlamadım

İçki içen bir adamın evinde bende olsam tedirgin olurum. Her şekilde hareketlerini kontrol edemediği belli anlattıklarınızdan
Hareketlerini kontrol edemeyen adam söver döver taciz de eder...
Allah kolaylık versin çok şükür Rabb'ime böyle bir sıkıntım yok

kp.nizin bu durumunu bildiğinizden tedbirli davranın bence sarhoşken fazla dialog kurmayın uzak durun adam srahoş ne yaptığını bılmıyebılır ama sız ayıksınız sız bıleceksınız

Surekli icen biri malesef daha onceden bilen bilir skntilarimi hatta evinin rizkini ickiye verip sonrada esimden para isteyen biri zamaninda evine hacizler falan gelmis bunun yuzunden

Ya afedersin ama baya bi abartmissin.ne demis adam sana kufurmu etti napti sanki.insanlarin ozgur iradelerine karisamazsiniz size ve cevresine zarari olmadigi surece.siz oraya gittiginizde icse ne olacak tovbe yarabbim yaa sana sarkintilik edecek degil yaa

Bence abartı değil... sarhoş insanın tam anlamıyla bilinci yerinde olmayabiliyor... Bilinçsiz davranışlarda bulunabilir. Mümkün olduğunca uzak durun

Herkesin ickiye bakisi farklidir. Ben sizin dusuncenize saygi gosteriyorum tabi ama ben etrafimda hic edeplice icen insan gormedim hep icinde sapitan etrafina saldiran insanlar gordum malesef ve kp de oyle biri yani icinde agzindan cikana hakim olamayacak biri. Ayrica bana bagirmasi cok sinirimi bozdu hem dedigim gibi olayda beni en cok uzen esimin tavriydi. Tesekkurler yorumunuz icin

Adam kendini kaybedip size birşey yapar diye mi korkuyorsunuz

şarhoşsa bile o kadar da değildir herhalde

Korkum sadece bagirmasi kirici birseyler soylemesi. Benim yapim cok kirilgan malesef eger bana bagirirsa telefonda yaptigi gibi ben birdaha asla eskisi gibi olamam o evde de kalamam. Kizlar saldirmasindan falan korkmuyorum tabiki oyle bisey dusunmedim ama bu durumda kim olsa tedirgin olur bence... esimde basta anlamadi sonra dedimki kizin olsa kp onunla ickiliyken sacma sapan konussa ne hissedersin haklisin dedi lutfen biraz empati

Esiniz konusunda hakveriyorum sizi o an icin muhattab etmemeliydi haklisiniz.benim babamda zamaninda alkol kullanirdi cok sukur birakti artik ama saldirgan falan degildi fakat cok konusurdu uyumazdi kolayca bir nevi cenesi duserdi.tabi aile ortaminizi bilemem.esinizi uyarin birdaha sizi bu sekilde bir durumla karsi karsiya birakmamasi konusunda.

Ben de korkardim ayni evde durmak istemezdim haklisiniz, sizin ailenizde icen yoksa hele ne yapacaginizi bilmiyor olusunuz cok normal.
Bana gore de sarhosluk cok rezil bir durum. Tepki koyup gitmeseniz haklisiniz ama daha onceki gidislerinizde icmis miydi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…