- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 158
- 35
- Konu Sahibi yapayalniz1
-
kp.nizin bu durumunu bildiğinizden tedbirli davranın bence sarhoşken fazla dialog kurmayın uzak durun adam srahoş ne yaptığını bılmıyebılır ama sız ayıksınız sız bıleceksınızTabiki o anlamda soylemedim ama telefonda bile kirici bir sekilde bagirdi falan ayni evdeyken de oyle bagirirsa duramam demek istedim. Ben bu konularda cok hassasim malesef ufacik bisey bile zoruma gidiyor moralim bozuluyor bide asil uzen esimin tavriydi babasinin huyunu bildigi halde telefonu bana uzatti
Ya afedersin ama baya bi abartmissin.ne demis adam sana kufurmu etti napti sanki.insanlarin ozgur iradelerine karisamazsiniz size ve cevresine zarari olmadigi surece.siz oraya gittiginizde icse ne olacak tovbe yarabbim yaa sana sarkintilik edecek degil yaa
Bence abartı değil... sarhoş insanın tam anlamıyla bilinci yerinde olmayabiliyor... Bilinçsiz davranışlarda bulunabilir. Mümkün olduğunca uzak durun
Esiniz konusunda hakveriyorum sizi o an icin muhattab etmemeliydi haklisiniz.benim babamda zamaninda alkol kullanirdi cok sukur birakti artik ama saldirgan falan degildi fakat cok konusurdu uyumazdi kolayca bir nevi cenesi duserdi.tabi aile ortaminizi bilemem.esinizi uyarin birdaha sizi bu sekilde bir durumla karsi karsiya birakmamasi konusunda.Herkesin ickiye bakisi farklidir. Ben sizin dusuncenize saygi gosteriyorum tabi ama ben etrafimda hic edeplice icen insan gormedim hep icinde sapitan etrafina saldiran insanlar gordum malesef ve kp de oyle biri yani icinde agzindan cikana hakim olamayacak biri. Ayrica bana bagirmasi cok sinirimi bozdu hem dedigim gibi olayda beni en cok uzen esimin tavriydi. Tesekkurler yorumunuz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?