- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Zaten acmakta haklisin. Facebook artik bir ihtiyac. Konus kapatmicam de. Arkadaslarim var de. Bunun kotulugu yok de. Ikna olmuyosa uzulme yani. Sana biyle karismamali..
Sarhosken soylediklerine inanma. Icerken depresyonun dibine vururlar sonra yine ayni...
evet canım öküz yine aynı öküz
Ayni seyleri yapmamasi icin, surundur dangozu arkandayiz .
tesekkür ederim canımlarama dur bakalım arayacak mı :26:
Pesine dusmezsen arar ama yok askindan oluyorum, gel barisalim dersen aramaz.
ortak facebook hesabımız vardı onu kullanıyorduk. O esnada o da girmiş bana denk geldi :/ birde kavgalı olduğu bi çocuk fotoğrafmı beğenmiş oysa ben kavgalı olduklarını bilmiyodum. Iddia etti ben sana anlatmıştım diye. Birde ona dellendi tabi .
siz hiç girmeyeceksiniz neden ortak hesap açtınız o zaman tamamen kapatın kimse girmesin
ortak hesabı ikimiz kullanıyorduk zaten canım. Onun facesini de benimkini de kapatmıştık ortak hesap açmıştık
o zaman haksızsınız ben sevgiliniz bencillik yapıyor sanmıştım. Bence size son bir şans vermesini isteyin özür dileyin belki hemen affetmez biraz süründürür ama bırakmayın peşini derim.[/
korkuyorum ya olmaz istemiyorum seni derse bunu kaldıramam
o zaman haksızsınız ben sevgiliniz bencillik yapıyor sanmıştım. Bence size son bir şans vermesini isteyin özür dileyin belki hemen affetmez biraz süründürür ama bırakmayın peşini derim.
Ben de seni haksız buldum.
Baştan kapamışsınız kabul etmişsin. Sonra ortak hesap açalım demişsiniz ona da tamam demişsin. Sonra adam arkasını dönünce gizli saklı iş yapmışsın.
Adamın sana karışması hata ancak ona bu hakkı veren sen olmuşsun. İki, iki daha dört sen hatalısın malesef. Karşındaki sen nekadar izin verirsen o kadar karışma hakkı bulur kendinde.
Ya baştan cırlayacaktın bana babam dahi karışmıyo bu kadar özel alanıma müdahale etme diye ya da evet deyip kabul ettiğin şeyi bozmayacaktın.
Açıkcası ortak kararla sonuca bağladığımız şey toplu iğne başı kadar bile küçük bi'şey olsa arkamdan iş çevirmesi %100 güven kaybına yol açar.
Kartları açık oynamamışsın.
Sarhoşluğa gelince benim erkek arkadaşım da ayda yılda bi'nezaman içerse ozaman dökülürArada bi'şeyi söylemediğinde sarhoş edicem seni deyip dalga geçerim hatta. Bu adam seni seviyo ama kızgın haklı olarak. Telafi etmeni, çabalamanı bekliyo zira güveni sarstın.
Ben de seni haksız buldum.
Baştan kapamışsınız kabul etmişsin. Sonra ortak hesap açalım demişsiniz ona da tamam demişsin. Sonra adam arkasını dönünce gizli saklı iş yapmışsın.
Adamın sana karışması hata ancak ona bu hakkı veren sen olmuşsun. İki, iki daha dört sen hatalısın malesef. Karşındaki sen nekadar izin verirsen o kadar karışma hakkı bulur kendinde.
Ya baştan cırlayacaktın bana babam dahi karışmıyo bu kadar özel alanıma müdahale etme diye ya da evet deyip kabul ettiğin şeyi bozmayacaktın.
Açıkcası ortak kararla sonuca bağladığımız şey toplu iğne başı kadar bile küçük bi'şey olsa arkamdan iş çevirmesi %100 güven kaybına yol açar.
Kartları açık oynamamışsın.
Sarhoşluğa gelince benim erkek arkadaşım da ayda yılda bi'nezaman içerse ozaman dökülürArada bi'şeyi söylemediğinde sarhoş edicem seni deyip dalga geçerim hatta. Bu adam seni seviyo ama kızgın haklı olarak. Telafi etmeni, çabalamanı bekliyo zira güveni sarstın.
Çok doğru katılıyorumm
aynısını bazen bizler bile yapıyoruz hatta daha beterini
tabii alkol alıp erkek ark arayan var mı bilmem
bende öyle düşünerek bugün aradım cevap bile vermedi canım. ben aradıkça daha çok kaçıyor gibime geldi. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..
ben varımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?