sarhoşken arayan erkek ?

Sarhosken soylediklerine inanma. Icerken depresyonun dibine vururlar sonra yine ayni...

Zaten acmakta haklisin. Facebook artik bir ihtiyac. Konus kapatmicam de. Arkadaslarim var de. Bunun kotulugu yok de. Ikna olmuyosa uzulme yani. Sana biyle karismamali..

en başta tek sözüyle kapatmakta hata yaptım hayır yani herkes kullanıyo bu zıkkımı

Pesine dusmezsen arar ama yok askindan oluyorum, gel barisalim dersen aramaz.

ben duramam yine bişey yaparım ama birkaç gün bari kendimi tutabilirim inş :) zaten gel barışalım demiyorum sen suçlusun diyorum her konuşmamızda, bi de pişkinlik mi yapıyorum acaba :)

siz hiç girmeyeceksiniz neden ortak hesap açtınız o zaman tamamen kapatın kimse girmesin

ortak hesabı ikimiz kullanıyorduk zaten canım. Onun facesini de benimkini de kapatmıştık ortak hesap açmıştık

o zaman haksızsınız ben sevgiliniz bencillik yapıyor sanmıştım. Bence size son bir şans vermesini isteyin özür dileyin belki hemen affetmez biraz süründürür ama bırakmayın peşini derim.

o zaman haksızsınız ben sevgiliniz bencillik yapıyor sanmıştım. Bence size son bir şans vermesini isteyin özür dileyin belki hemen affetmez biraz süründürür ama bırakmayın peşini derim.

korkuyorum ya olmaz istemiyorum seni derse bunu kaldıramam:26:

Ben de seni haksız buldum.

Baştan kapamışsınız kabul etmişsin. Sonra ortak hesap açalım demişsiniz ona da tamam demişsin. Sonra adam arkasını dönünce gizli saklı iş yapmışsın.

Adamın sana karışması hata ancak ona bu hakkı veren sen olmuşsun. İki, iki daha dört sen hatalısın malesef. Karşındaki sen nekadar izin verirsen o kadar karışma hakkı bulur kendinde.
Ya baştan cırlayacaktın bana babam dahi karışmıyo bu kadar özel alanıma müdahale etme diye ya da evet deyip kabul ettiğin şeyi bozmayacaktın.
Açıkcası ortak kararla sonuca bağladığımız şey toplu iğne başı kadar bile küçük bi'şey olsa arkamdan iş çevirmesi %100 güven kaybına yol açar.
Kartları açık oynamamışsın.

Sarhoşluğa gelince benim erkek arkadaşım da ayda yılda bi'nezaman içerse ozaman dökülürArada bi'şeyi söylemediğinde sarhoş edicem seni deyip dalga geçerim hatta. Bu adam seni seviyo ama kızgın haklı olarak. Telafi etmeni, çabalamanı bekliyo zira güveni sarstın.

bende öyle düşünerek bugün aradım cevap bile vermedi canım. ben aradıkça daha çok kaçıyor gibime geldi. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..

Çok doğru katılıyorumm
aynısını bazen bizler bile yapıyoruz hatta daha beterini
tabii alkol alıp erkek ark arayan var mı bilmem

bende öyle düşünerek bugün aradım cevap bile vermedi canım. ben aradıkça daha çok kaçıyor gibime geldi. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım..

Uvv burnunu sürtmeye çalışıyo.

Önünde iki seçenek var.
1) Gururu kenara bırakıp arayacaksın sürekli ki bu ilerde sana aynı muamele olarak geri dönebilir.
2) Sessiz kalacaksın.

Bilemedim.

Ama açıkcası benim böyle güvenim kırılsa pişmanlığını görmek isterdim bi'de köşesine çekilse umrunda değilim demek ki der yoluma bakardım. Sen de kendinden yola çık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…