Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb kızlar işyerinde olduğum için cevabı biraz geciktirdim kusura bakmayın.. kızdığı konu bana göre önemsiz ama o aşırı kıskanç olduğu için ona göre önemli bi konu. benim daha iki gün önce kavgasını ettiğimiz halde facebook hesabımı tekrar açmam. o kendine göre çok haklı çünkü çok uyarmıştı ama ben bu kadar abartmaması gerektiğini düşünüyorum. gizlice açmıştım yakalandım.. bir önceki konumda da anlatmıştım herkes bırak o arasın demişti bende aramadım bekledim ve dün gece kendisi arayıp yukarda yazdıklarımı söyledi bana birde niran ünsalın zorlu sevdam şarkısını dinletti.
ben varımmm![]()
Çok doğru katılıyorumm
aynısını bazen bizler bile yapıyoruz hatta daha beterini
tabii alkol alıp erkek ark arayan var mı bilmem![]()
Sevdiğim anonim bir şiir mısrası var sizle paylaşmak istedim
'' 2 biradan sonra herkes herkesi sen beni kahvaltıda sev. ''
Uvv burnunu sürtmeye çalışıyo.
Önünde iki seçenek var.
1) Gururu kenara bırakıp arayacaksın sürekli ki bu ilerde sana aynı muamele olarak geri dönebilir.
2) Sessiz kalacaksın.
Bilemedim.
Ama açıkcası benim böyle güvenim kırılsa pişmanlığını görmek isterdim bi'de köşesine çekilse umrunda değilim demek ki der yoluma bakardım. Sen de kendinden yola çık.
Sen daha ayrilmadin mi CNm :s
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ağzından bal damlıyor kız![]()
Evet bizde ayni sebebren ayrilmistik çok komik bi ayrilma sebebi bnce. Malca bence.bende dönmedm.tahmin edebileceğiniz hakaretleri eddi arama beni dedi aramadm:d o aradi epey.ama ugrasamam yani. 1 yildir biri var hayatimda.iyi böyle. Sizinde uzak durmanizda fayda var ben birkaç kez dönüş yaptim daha evvelde face book kavgalarimiz olmuştu da. Unutmuo kafanin etini yiyo inan.tadiniz olmuo. Dönmemek en iyisi .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok sevmişsinizdir ikiniz de ama bir o kadar da kırmış, kırılmışsınızdır. sürekli anlaşmazkılkar çıkmış ama yine de ayrı kalamamışsınızdır. birgün onun defalarca uyardığı yapmanızı istemediği şeyi yine yapmışsınızdır ve bu bardağı taşıran son damla olmuştur.
konuşmaya çalışırsınız ama çok kızgındır daha çok kırıp kırılmamak için konuşmak istemez. arama beni der, senin bana ihtiyacın yok der, bitti der, sen düzelmeyeceksin der... umudu kesersiniz artık katiyen beni istemiyor dersiniz ve aramayı kesersiniz. iki gün sonra arar, sarhoştur. yaptığını beğendin mi der, çok kötüyüm der, herşeyin içine ettin der ve yüzüne kapatır ve ardından bir mesaj: '' kendine çok iyi bak olur mu seni herşeye rağmen çok sevdim''
bu adam bir adım mı bekliyordur, özür mü bekliyordur ? yoksa arayınca yine mi geri çekilecektir ?
eeee gelişmelerden haberdar edersin artık....
Senin onun gönlünü almanı bekliyor bence
Bir trakyalı ve içkinin merkezinde biri olarak söylüyorum :) Bizim oralarda bir laf vardır. "SARHOŞUN MEKTUBU OKUNMAZ" Ayıkken bir umut vermediyse, sarhoşken takla atsa ciddiye alma derim :)
sen mi aramalısın, o mu aramalı bilemem. buna kendin karar ver.
fakat, bu durumda suclu sensin bana gore. cunku sana facebook acmanı istemedigini soylemis, sende kabul etmissin. sonra da gidip gizlice acmıssın. bu ayıp bir sey. o acma dediginde acacagını soyleyip bu konuda taviz vermeseydin ve gidip acmıs olsaydın suclu o olurdu böyle bir konudan seni kısıtladıgı icin...
yanına yanaştırmıyo ki arayınca açmıyo şapşallll
Evet Çünkü biraz zahmete girmelisin O kadar kolay olmamalı
Ortak facebook hesabımız vardı onu kullanıyorduk. O esnada o da girmiş bana denk geldi :/ birde kavgalı olduğu bi çocuk fotoğrafmı beğenmiş oysa ben kavgalı olduklarını bilmiyodum. İddia etti ben sana anlatmıştım diye. Birde ona dellendi tabi .
uzuuuuun uzun zaman önce yapmıştım ama![]()