Sarı akıntı hamilelik belirtisi olabilir mi?

Bende 8+5 im hamile kalmadan önce aşırı akintim vardı ki hâlâ devam ediyor . Regl olacağım ondan akintim arttı sanırım diye düşünmüştüm fakat hamileymisim. Benimki de sarımtrak rengindeydi. Tabi sizinki enfeksiyon mu yoksa gebelik mi ancak adet gününüz geçince öğrenirsiniz ben yaşadığım deneyimi paylaşmak istedim inşallah gebeliginiz vardır 😊🥰
Selam ben 5+4’üm hamilelik belirtisi olarakta sonrasında yani şuanda da hiç akıntım yok iki üç kere falan olmuştur fakat lavaboya gittiğimde böyle iç çamaşırım ıslak gibi ama leke hiçbir şey yok neden olabilir

Aminn 🥰 Bir kere geldi sarik akinti sadece sanırım enfeksiyon😅bı kurtaramadim kendimi enfeksiyondan. Bugün regli günüm bakalim artık nasipp. Teşekkür ederim cevap için🌸 hamileliğiniz hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayida nasip etsin
Amin inşallah. Bekleyen herkese de nasip etsin inşallah 🥰💕

Bende 8+5 im hamile kalmadan önce aşırı akintim vardı ki hâlâ devam ediyor . Regl olacağım ondan akintim arttı sanırım diye düşünmüştüm fakat hamileymisim. Benimki de sarımtrak rengindeydi. Tabi sizinki enfeksiyon mu yoksa gebelik mi ancak adet gününüz geçince öğrenirsiniz ben yaşadığım deneyimi paylaşmak istedim inşallah gebeliginiz vardır 😊🥰
Benimde adetime 11 gün var yoğun şekilde sarı akıntım oluyor dün çok az hafif pembemsi bi lekelemmem de oldu. Enfeksiyon mu hamilelik belirtisi mi bilemiyorum.

Merhabalar ben 29 temmuzda adet oldum ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım ağustos 7sinde pik gördüm daha sonra 8 9 10 11 12 Ağustos da pik devam etti 13 ve 14 Ağustos da silik oldu pik bu kadar süre olur mu sizce benim bildiğim en fazla 2 gün.
Şimdi adetime 5 gün kaldı bel ağrım ve karnımda biraz hareketlenme var biraz önce lavobada afedersiniz çok özür dileyerek söylüyorum sarı uzayan sümüksü bir akıntı gördüm ümitlenmek istemiyorum böyle bir durum yaşayan var mı

Back
X