Sari akinti lutfen yardim

defne_su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
1.048
608
123
Marhaba kizlar 8+4 gunluk hamileyim bugun adet dongumun gunu akintim bugun cok fazla acaba onunla ilgisi varmidir birazda bulantim azalmis gibi lutfen cewap verin cok korktum :(

Marhaba kizlar 8+4 gunluk hamileyim bugun adet dongumun gunu akintim bugun cok fazla acaba onunla ilgisi varmidir birazda bulantim azalmis gibi lutfen cewap verin cok korktum :KK43:
Bisey olmaz canim icini ferah tut sen.dr na sorarsin gittiginde.rabbim sifa versin.bebislerimizi bize bagislasin.

Marhaba kizlar 8+4 gunluk hamileyim bugun adet dongumun gunu akintim bugun cok fazla acaba onunla ilgisi varmidir birazda bulantim azalmis gibi lutfen cewap verin cok korktum :KK43:
Benim senin haftalarındaykrn kahverengi akıntım oluyordu. İlaç kullandım geçti. Şimdi sarımsı akıntım var. Doktorum kokusuz olduğu sürece normal dedi. Sen de canını sıkma çok normal

benım gebelıgın basından berı var kokusuz ve kasıntı yapmıyorsa sıkıntı yok, bol su ıc, camasırını mumkunse pamuklu kullan ve sık degıstır ve o bolgeyı kuru tut ...
kasıntı falan varsa mantar belırtısı oluyor..

Benim senin haftalarındaykrn kahverengi akıntım oluyordu. İlaç kullandım geçti. Şimdi sarımsı akıntım var. Doktorum kokusuz olduğu sürece normal dedi. Sen de canını sıkma çok normal
Tesekkur ederim canim icimi ferahlattin

Merhaba, 32+5i bitiriyoruz. Son bir haftadır sarı bazen yesilimsi kıvamlı bir akıntı var. Daha önce de oldu, doktorum enfeksiyon oluşmuştur dedi ve bir fitil verdi ancak geçmedi, bunun üzerine ilerleyen zamanda tekrar ilaç vereceğim dedi. Ancak son 1haftadir akıntı arttı, koku yanma ya da kaşıntı yok. Sadece sarı boza gibi bir akıntı. Kontrolume 3gun var, bugün yazılıp cizilenlere bakınca biraz evhamlandim. Benzer bir problem yaşayan oldu mu, doktorunuzun tedavi şekli ne oldu, merakimi gideren olursa sevinirim

Merhaba, 32+5i bitiriyoruz. Son bir haftadır sarı bazen yesilimsi kıvamlı bir akıntı var. Daha önce de oldu, doktorum enfeksiyon oluşmuştur dedi ve bir fitil verdi ancak geçmedi, bunun üzerine ilerleyen zamanda tekrar ilaç vereceğim dedi. Ancak son 1haftadir akıntı arttı, koku yanma ya da kaşıntı yok. Sadece sarı boza gibi bir akıntı. Kontrolume 3gun var, bugün yazılıp cizilenlere bakınca biraz evhamlandim. Benzer bir problem yaşayan oldu mu, doktorunuzun tedavi şekli ne oldu, merakimi gideren olursa sevinirim

merhaba aynı şikayet bende de var..
kokusuz kaşıntısız ama sarı bir akıntı var..
son haftalarda hem miktarı arttı hemde rengi koyulaştı..
fitil vermişti ama ben kullanamadım..
2 gün önce kontrolümde vajinal krem verdi kullanıcam bakalım..

benim hamileliğimin ilk günlerinden beridir akıntım var..
normal akıntı olması ama dikkat et..
bol su iç..
pamuklu çamaşır kullan birde günlük pedlerden uzak dur.. geçer inşallah

Back
X