Sarı akıntı sebebi

smelloflilac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba, bir süre önce jinekologa gittiğimde çok yoğun bir akıntı olduğunu öğrendim antibiyotik ve fitil verdi ve bu süre içerisinde de cinsel ilişki yaşamadım fakat on gün geçmesine rağmen sarı akıntı devam ediyor bunun sebebi ne olabilir yarın tekrar doktora gideceğim ama bıktım diyebilirim tek eşliyim bu tarz bir problem yaşayıp tedavi olan var mı

Suyu çok iç, gecmeyince geçmiyor malesef, suyu da azaltinca tavan yapıyor

Akıntınızın siz farkında değilmiydiniz tesadüf eseri mi öğrendiniz koku kaşıntı var mıydı acaba bazen kültür yapıp ne olduğunuz belirliyorlar
Bazen de vücudun normal dengesş de olabiliyor

Akıntınızın siz farkında değilmiydiniz tesadüf eseri mi öğrendiniz koku kaşıntı var mıydı acaba bazen kültür yapıp ne olduğunuz belirliyorlar
Bazen de vücudun normal dengesş de olabiliyor
Yani normal bir akıntı olduğunu düşünüyordum ama rahim içinden aldığı sürüntüde benim gördüğümden daha yoğun ve yeşile kayan bir yapıda olduğunu gördük koku ve kaşıntı hiçbir şekilde yoktu hala yok tavanic kullandım 7 gün partnerimle beraber ve fitil

Doktordan sonra durumunuzu bizimle paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…