• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarı akıntı

busra208

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2023
6
3
1
26
Merhaba güzel anneler ve anne adayları 😇 ben yine geldim 🤭 bugün 8 hafta 6 günlük olduk ama bugün açık sarı, yeşilimsi akıntım geldi ağrım kaşıntım sızlamam yok enfeksiyon belirtisi sanırım doktor randevuma da daha var sizce nasıl geçirebilirim? Neler yapmam gerekir, hamilelikte enfeksiyon dan nasıl korunabiliriz?

Sadece renginden dolayı mı enfeksiyon olduğunu düşünüyorsnuz acaba?
Başka belirtiniz yoksa çok önemli değildir muhtemelen. İç çamaşırınızı ütüleyip giyin birde bol su..

Merhaba güzel anneler ve anne adayları 😇 ben yine geldim 🤭 bugün 8 hafta 6 günlük olduk ama bugün açık sarı, yeşilimsi akıntım geldi ağrım kaşıntım sızlamam yok enfeksiyon belirtisi sanırım doktor randevuma da daha var sizce nasıl geçirebilirim? Neler yapmam gerekir, hamilelikte enfeksiyon dan nasıl korunabiliriz?
32 haftalık hamileyim gebeliğin başından beri dediğin şekilde sarı yeşilimsi akıntım oluyor endişelenme bol bol su içersen ve iç çamaşırını sık sık değiştirirsen inşallah geçer 🥰sağlıkla gelsin bebişin

32 haftalık hamileyim gebeliğin başından beri dediğin şekilde sarı yeşilimsi akıntım oluyor endişelenme bol bol su içersen ve iç çamaşırını sık sık değiştirirsen inşallah geçer 🥰sağlıkla gelsin bebişin
Çok teşekkür ederim inşAllah bütün bebişler sağlık sıhhatle gelsin 🤲🏻 size de çok geçmiş olsun 🎀

Canım 33 5 haftadayz bende mantar enfeksiyonu var sarı yeşil akıntı enfeksiyondan olur doktoruna görün bi

Back
X