Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı ile devam mı yoksa siyaha dönüş mü

paris3535

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
440
192
103
33
Kızlar saçlarımı uzun zamandır sarı kullanıyorum. Bi çok tonunu denedim fakat her seferinde bişeyler eksik kalıyor içime sinmiyor. Esmer ve siyah saçlı olduğum için dipler siyah geliyor. Uçlar farklı,gecip rengi farklı,Uçlar farklı oluyor. Ben bunu istemediğimi her seferinde belirtsem de sonuç yine aynı. Kuaför leri zengin ettim yıllarca. Bi tarafım artık uğraşma boyat siyaha iki ay da bir de ev de boya rengi tuttur devam et diplerle falan uğraşma diyor. Bi tarafıMDA yıllardır uğraştın gözün artık alıştı siyah la yapamazsın dönmek istersin kafanda uğraşacak bi saçın kalmaz diyor. Ne yapsam bilemedim. Son dönemlerde moda olan estetik renklendirme yaptırdım en son. Güzel olmuştu ama malesef rengi veren boya değil mor şampuan olduğ uh için 1 ay dolmadan renk aktı gitti. Şimdi yine saçım da istemediğim şekilde 3 4 renk var. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim yoruldum artık.

Ben beyaz tenli oldugum halde saç rengime döndüm 3 aydır herkes daha genç görünüyorsun sarı soluk gosteriyordu diyor.
Arada beyazim var dibim gelse bile hemen belli olmuyor ayda yada iki ayda bir dip boyuyorum oh mis.
Bence renginize dönün daha iyi olur saçınız da fazla yipranmaz.

Ben beyaz tenli oldugum halde saç rengime döndüm 3 aydır herkes daha genç görünüyorsun sarı soluk gosteriyordu diyor.
Arada beyazim var dibim gelse bile hemen belli olmuyor ayda yada iki ayda bir dip boyuyorum oh mis.
Bence renginize dönün daha iyi olur saçınız da fazla yipranmaz.
Teşekkürler cevap için. Hazır saçlarım by kadar açılmışken dipleri siyah ile boyayı uçları gri mi yapsam diye düşünüyorum. :/

Dipleri kendi rengine dönüp uçlarını ombre yatırabilirsin canim.seni goremedigin icin yorum yapamiyorum eğer yakisacaksa gri yap enazindan dip olayından kurtulursun.

Back
X