• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sarı kantaron çayı

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
Kızlar sarı kantaron çayı böyle gergin sinirli durumlarda fayda sağlar mı? kullanan varsa bi fikir verse

cnm sarı kantoronun o yararı varmı bılmıyorum ama ıltıhap yaraya vs gıbı seylere ıyıy gelıyor onu bılıyorum sınıre melıssa cayı ıyı gelıyor

Tatlım bitki çaylarında özellikle sakinleştirici bitki çaylarında 3 4 yıllık tecrübem var.şimdi sakinleşmek istiyorsan doğadan ın relax diye bir çayı var eskiden markette satılıyor du ama şimdi içine pasifflora adlı sakinleştirici bir madde koydukları için eczanede satılıyor fiyatı 12 tl eskiden markette 3 tlye alınıyordu ama çok çok faydalı bir çay 1 hafta boyunca iç etkisi başlıyor.bütün bitki çaylarında minimum 1 hafta düzenli kullanmak gerekiyor.bu çayı içince sakinlik hissi olacak ve uykuya dalma problemin ortadan kalkıyor.bu çayın içinde kedi otu sarı kantaron melissa papatya ve pasifflora var yani ayrı ayrı alacağın sakinlik veren tüm çayları karıştırmışlar.tadı ilk başta kötü gelebilir ama zamanla su gibi kokusız gelmeue başlıyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ama ay bıgün çok sinirliyim bi tane içeyim mantığı işe çok yaramıyor düzenli kullandığında zaten gergin olmuyorsun tepkilerinde normal oluyor

Ama ay bıgün çok sinirliyim bi tane içeyim mantığı işe çok yaramıyor düzenli kullandığında zaten gergin olmuyorsun tepkilerinde normal oluyor

çok teşekkürler duymuştum bu çayı denicem bakalım .gerginim bu aralar hap kullanmadan bitksel çayla falan halletmek istedim

cnm sarı kantoronun o yararı varmı bılmıyorum ama ıltıhap yaraya vs gıbı seylere ıyıy gelıyor onu bılıyorum sınıre melıssa cayı ıyı gelıyor

Düzenli kullandığında faydasını görürsünüz.. Ben sarı kantaron melisa ve papatya karıştırıp içiyordum :6:

Sarı kantaronun bazı ilaçlarla etkileşimi zararlı mesela bana yasak - her bitkinin yan etkileri ve ilaç etkileşimleri vardır bunu araştırıp öyle kullanın

Back
X