- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
evet görmez.sarı kılı bırak benim biraz kahve ve zayıf kıllarımı bile görmedi lazerde.plips lumea aldım oda görmüyor açık renk kılları bende göbekteki ayva tüylerine gıcığım ama yok olmuyor.
bildigim kadariyla eger tüylerinin rengi cok acikca melanin eksikliginden lazer ise yaramiyor
ama kücük bi bölgede denettirebilirsin faydasi oluyormu diye
iğneli yaptıracan o zaman başka çare yokEvet iste göbektekiler de var. Dedigin gibi ayva tüyü ama sevmiyorum yahu sevmiyorumhicbir çözümü yok muymus peki arastırdınız mı?
Yok ya açık değil. Hanj siyah da degiller ama belli yani kahverengi falan. Ama kökler sarı bildiğin. Ben de anlayamadım. Ütüleme nasıldır peki? Ise yarar mı tamamen yok eder mi lazer gibi?
iğneli yaptıracan o zaman başka çare yok
Bende bunu araştirdım bi ara ama canım sıkıldı. Heryerde bi sürü bilgi var yalan yanlış.
Kimi diode açık renk kıllar için denmiş, kimi yerde açık renk ten, koyu kıllar denmiş..
Ben Genital bölgedeki kıllardan bile kurtulamadım. Ordakilerin bişe büyük kısmını görmedi lazer alex..
Of ya.. bir başkasındaki kıllar beni rahatsız etmiyor da kendimde ufak bir sarı tüy görsem bile sinirlerim tepeme çıkıyor..
Genital bölgedekileri bile görmediyse..
Peki mesela lazer epilasyon yapılacak yeri secerken nelere dikkat etmem gerekir?
Koyu renk kılları görüyo alex denen alet.
Genital bölgenin üst kısmı, kısmet temizlendi mesela. Ama iç kısım ve kol altı hiç bi şekilde azalmadı ki 7-8 seans gittim yani.
Benim de yüzümde çıktı nemlendirici yüzünden. Ve çok sarı aslında benden başka kimse görmüyor ama algıda seçicilik heralde aynaya bakınca direk onları görüyorum. Ağda yaptırsam güçlenir diye yapamamıyorum ama lazer de görmezmiş. Valla bunu söyleyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama keşke tüylerim siyah olsaydı
Yok ya açık değil. Hanj siyah da degiller ama belli yani kahverengi falan. Ama kökler sarı bildiğin. Ben de anlayamadım. Ütüleme nasıldır peki? Ise yarar mı tamamen yok eder mi lazer gibi?
ütülemeyide vallah ilk defa görüyorum, ben tüylerimden kurtuldugumdan beri acikcasi cok fazla ilgilenmiyorum :)
eger iste kökler sariysa lazer malesef ise yaramiyor, kök koyu olmasi lazim
ignelide fark etmiyor ama bak köklerin rengi
Iğneliye nasıl dayansın bu can yabaya böyle bütün bacak, koltuk altı, kol vs vs.. bu zeytinin bir gram canı var onu da epilasyoncu sedyesinde veririm..
ooooyyy kiyamam
ama baska bir cözümde yok su an aklimda, bi tek igne oda gercekten cok aci veriyormus
Of of bir dahaki konu başlığım "tüylerimi nasıl siyahlastırabilirim" olacak
Peki sizin önerebileginiz bir lazer epilasyoncu var mı? Duydugunuz yahut
mutlaka vardir bir cözümü, teknoloji gelisti :)
türkiyede yasamiyorum malesef, yurt disindayim
Ah ah yurtdışı ne güzel.. :)
Insallah bulabilirim bir çözümünü çıldırıcam yoksa
evet ama ülkemde güzel
insallah ya bulunur, biraz arastirmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?