- Konu Sahibi highschool17
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızılda olur elbet, ama sana ağır olur
belli gözlerden.. bence sarı çok yakışır buna yakınaslen bulgaristan göçmeniyim.. edirneliyim :)
kesinliklebelli gözlerden.. bence sarı çok yakışır buna yakın
aynenbiz biraz white lover ız hehe![]()
aynençok sevıyorum
neye karar verdın?ben de buğday ten hastasıyım :)
kendi saçımın olduğu yerler kapanır mı düz boyayla boyarsam ?
kendi saçın olan yerler birkaç boyamadan sonra kapanabilir ama tümüyle değil tabi röfleler azda olsa belli olur.Biraz daha koyu bir boya sürersen eşit renk yakalama şansın daha yüksek olur bence.Bu arada bende Bulgaristanlıyım😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaa gerçekten miikonu ihlali olucak sanırım :) ama 1989 göçmeniyiz biz ben dünyada yoktum o zaman
![]()
bizde 89 da geldik canım ama ailem buralara alışamadı ve birkaç ay sonra Bulgaristana geri döndük ben yedi yaşındaydım ozamanlar.2006 dan beri Türkiyedeyim ben kalıcı olarak burada evlendim😊Konuyuda ihlal etmeyelim şimdi ben birkaç yıl röfle kullandım boni ile tekrar röfle yaptırabilirsin sık olacağı için kendi saçın neredeyse kalmaz, kalanıda daha sonra sarı ile kapatabilirsin 15 günde bir dip boya yaparsın 1,5-2 ayda birde tüm saçını boyarsın( fark kapananakadar) boni ile röfle yaptırmam dersen aynı şekilde en açık sarı boyayı sürebilirsin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi