Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederiz yardımcı olmaya çalıştığın için ben bişeyler sorayım
hangi renkleri ne oranda karıştırıyorsun
dipten itibaren boyadığında yani diplerde sarı olduğunda kötü durmuyor mu
kaşlarını da açıyor musun, gerek kalmıyor mu
diplerin nasıl oluyor da turuncu olmuyor...
Cok guzel sacinizin rengi platin mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayir platin degil.acik kullu saru
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saç renginiz çok hoş gerçekten. Boyayı nerden temin ediyosunuz? Ve boya ambalajının bir fotoğrafını eklerseniz çok sevinirim.
Saç renginiz çok hoş gerçekten. Boyayı nerden temin ediyosunuz? Ve boya ambalajının bir fotoğrafını eklerseniz çok sevinirim.
aynı soruyu soracaktım bende![]()
Şu an saçlarımda röfle var aynen böyle güneşte seninkiyle benziyor mu canım çünkü fotoğraflarda efekt olabilir diye düşündüm :) bir de senin rengine boyasam tutar mı ki röfle çok zarar veriyor çünkü saçıma
Eki Görüntüle 1185332
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben sacinin rengini gayet beyendim.ama benim fikrim rofle her zman daha yasli gosteriyor.boyarsan tutar evet ama ilk boyamada degil ikinci en kotu ucuncu boyamada.ayrica rofleyle ugrasmak zorunda kalmazsin.ama lutfen soyledigim markayi kullan.anlicaksin ne demek istedigimi.saci yipratmiyor ve plastik gibi yapmiyor.sacimin filtresiz halini koyuyim daha net gorursun orda rengi.
lord please dont let me be missunderstood..
Bende sarıya boyadım saçımı ama dip boyam gelince çizgi gib geliyor ve kötü duruyor her tarfı sarı olsun istemiyorum dipleri biraz koyu olsun istiyorum bunun için ne yapmalıyım yardım edebilir misin ?
![]()
yani burdaki gibi dip boyası var ama çok göze batmıyo
Ombre yaptırmayı düşünebilirsin bence canım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay çok tatlısın sen hehehe :) ben saçlarımı turuncu bir sekilde açtım onun üstüne sence ne yapmalıyım gene aynı dediğin boyayı mı kullanmalıyım..yer yer sarılıklarda var saçımda..Ben sacinin rengini gayet beyendim.ama benim fikrim rofle her zman daha yasli gosteriyor.boyarsan tutar evet ama ilk boyamada degil ikinci en kotu ucuncu boyamada.ayrica rofleyle ugrasmak zorunda kalmazsin.ama lutfen soyledigim markayi kullan.anlicaksin ne demek istedigimi.saci yipratmiyor ve plastik gibi yapmiyor.sacimin filtresiz halini koyuyim daha net gorursun orda rengi.
lord please dont let me be missunderstood..