Saç Rengi ve Saç Boyama Sari sac la alakali sorulariniza cevap..

Kizlar benim rengim bu.bu arada 901 s de var.ikisini karistirmayin alirken.cunku s serisi ultra acik.yani fazla aciyor.ben begenmedim kendimde.siz hangi rengi seversiniz bilmiyorum ama kullu bir renk almanizi tavsiye ederim.

lord please dont let me be missunderstood..

senin saçın açık renk ama rengin fotosunda 901 koyu duruyor cebrail7? üstüne bir şey yapıyor musn?

Canim hayir renk zaten acik.zaten renk super acici seriden.o yuzden katalogdaki renklere kanmayin.sacimda baska hic bir islem.yok.
aramıza tekrar hoşgeldin cnm :KK68:
benim kendi saçlarım koyu kumral. dip boyam bisküvi rengi.üstünde röfle var. evde senin gibi açık küllü sarı yapmak istiyorum canım nasıl yapabilirim? diplerim de 2 cm kadar çıktı.

antalyada nereden alıyorsun bayramda orada olacağım.
bak bayram geliyo saç boyicaz ama sen ortada yoksun be canım :KK42:

Merhaba bende sarı saç isteyip yıllardır istediğim rengi elde edemeyen sonuç yıpranmış saçlara sahip biri olarak konu ilgimi çekti şimdi bu loreal majiblont renklerini açma işlemi yapmadan direk elde edebiliyor muyuz ?

Kizlar benim rengim bu.bu arada 901 s de var.ikisini karistirmayin alirken.cunku s serisi ultra acik.yani fazla aciyor.ben begenmedim kendimde.siz hangi rengi seversiniz bilmiyorum ama kullu bir renk almanizi tavsiye ederim.

lord please dont let me be missunderstood..

Bende bi soru sormak istiyorum ben saçlarımı 2 hafta önce kuaförde ateş kızılına boyatmıştım fakat 2 haftada saçım bu rengi aldı
şu an sadece dipleri kızıl gördüğünüz gibi
Kızıla boyamadan önce saçımı oryalle açtığı için şimdi böyle sarı kızıl arası bir renk
http://i.hizliresim.com/LYNbMj.jpg
http://i.hizliresim.com/rmpODN.jpg

Ben şimdi saçımı tekrar sarı yapmak istiyorum platin sarısı değil ama daha çok açık kumrala yakın koyu sarı tonları gibi istiyorum

Kuaföre tekrar vericek param yok hangi renk boyayı alsam saçımda tutar yardımcı olur musunuz

Merhabaa :) Benim de bi sorum olacaktıı :) Ben sacimi palette 9.5 ile boyuyordum ama dibim cikinca en son kuafore toptan boyatmistim. 9.5ten daha acik bi renk oldu fakat aktiktan sonra eski rengine benzer bi renk oldu. Suan dibim iki parmak falan geldi ve evde boyamak istiyorum. Kendi sacim acik kestane ve kis aylarinda oldugumuzdan dalayi 1 ton koyultaym da istiyorm. Fakat dibim kapanmazsa diye korkuyorum hangi numarayi önerirsiniz? Simdiden tesekkurler

973847-729bf5249362c5e4fa5732242fd518d3.jpg
benim saçımda bu renk açık sarı istiyorum küllü nasıl yapabilirim.

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 92
sevgili cebrail sac rengin cok güzel peki dip rengin ne senin..yani kendi sacin? birde kaclik oxidan koyuyorsun 12% mi bende denemek istiyom ama karasizim :(

Benim saclarda sari ama koyultmayi dusunuyorum kivircik sacli oldugum icin cesaret edemiyorum sarida kivircik iyi duruyorda karamel kahve tonlarinda nasil olur bilemedim

Back
X