Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarı saç Sevdam yüzünden mi bu hale geldim ben ya :/

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Çok teşekkürler cevap için :)
Saçım yandığından beri ılık suyla yıkamaya başladım.
Benim saçlarım da çok hassas, aslında saçım oryalle açma işlemi de uygulanmadan bu hale geldi, sadece saçımın renginin açılması için çok açık sarı saç boyası sürmüştüm sonra bir yıkadım tüy gibi incecik sünen saçlar :KK43:
İki ürün de aklımdaydı, ama ikisinin de tedavi ediciliği hakkında pek yorum bulamamıştım. Sizin saçlarınız ne güzel düzelmiş nazar değmesin, umarım ben de istediğim sonucu alırım :)
Bir de bir şey soracağım. Yukarıda Bc bonacure fibre force kür değil maske demişsiniz, bir de bc bonacure fibre force keratin dolgu serumu var 15 ml'lik küçük tüplerde. Ben serumun daha etkili olacağı düşüncesiyle onu almayı düşünmüştüm. Sizin bahsettiğiniz hangisi?
Benim bahsettiğim şu maske canım;
http://sachane.com/bonacure-fibre-force-xxl-keratin-bakim-maskesi-500ml.html
Ne alakaysa sürekli kür diye bahsetmişim kendisinden:)

Serumunu kullanmadım ama tabii ki serum daha konsantre olduğu için daha etkilidir diye düşünüyorum.

Benim bahsettiğim şu maske canım;
http://kadinlarkulubu.com/bonacure-fibre-force-xxl-keratin-bakim-maskesi-500ml.html
Ne alakaysa sürekli kür diye bahsetmişim kendisinden:)

Serumunu kullanmadım ama tabii ki serum daha konsantre olduğu için daha etkilidir diye düşünüyorum.
Anladım :) Ben belki hem maskeyi hem serumu alırım. Benim saçların kolay kolay düzeleceği yok çünkü :)) çok teşekkürler, alıp kullanmaya başladığımda sonucu yazacağım. Umarım faydası olur...

Kizlar yazdiklarinizi dikkatlice okudum 6yildir benim saclarim sari ilk baslarda ayni sorunlari yasadim.son bir yilda deneme yanilma yontemiyle bana cok iyi gelen karisimlar oldu.oncelikler zeytinyagi iyi geldi ama saci hafif islatip nemlendirip surun yoksa dahada kurutuyor.sac uzatmak icin bir kahve cezvesine bir kasik karanfil bir kasik lavanta ve bir kasik isirgan otu koyup bes dk kaynatin demlemeye birakin ..su iliyinca sac diplerinize iyi bir masajla surun strec filmle kapatin mumkun oldugunca bekleyin ..karisimi ben koyu hazirliyorum isterseniz suyla inceltebilirsiniz..ve kuru sac sorunu ben sacimi yikiyordum erteai gun igrenc duruyordu bakimsiz kuru..bunun icin formulum yine bir kahve cezvesine 1 kasik keten tohumu bir tutam papatya atip bes dak kaynatin ..hafif jel kivaminda oluyor.sacimi yikadiktan sonra havluyla hafif kuruyup bu karisimi suruyorum.fazlasini havluyla alip kurutun biraz sor kuruyor ama deger.bana dua ediceksiniz ..sac ellerimden ipek gibi kayiyor ..duzenli kullanim sart

Back
X