sari sac uzerine cikolata kahvesi

Peri-Tozu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
553
621
Kizlarr dun de bi konu acmistim.Saclarimdan dolayi kuaforun azizligine ugramistim :-( Simdi sacimdaki renk farkliliklarini kapatmak icin cikolata kahve yaptrmayi dusunuyorum.Acaba sacimi biraz olsun duzeltirmi ? Alt kisimlar koyu oldugu icin cikolata kahve yapinca yine ust ve alt kisimlardaki renkler birbirinden farkli mi olur ? Hic bir fikrim yok benim yardmci olursaniz cok sevinirim.Kuafor olan arkadaslar ozellikle siz

İlk bir kaç boyamada bolca akar. Bir iki hafta içinde yeşile döner. Sık sık aynı renge boyarsan hallolur. Renk farkı bir süre sonra kaybolur.

koyu renk kapatır evet dengeler en azından ama yer yer karışık renkler varsa açık olan yerler daha parlak ve ışıltı olur.... ama sabitlenir denedim bende yaptım gayet memnunum

koyu renk kapatır evet dengeler en azından ama yer yer karışık renkler varsa açık olan yerler daha parlak ve ışıltı olur.... ama sabitlenir denedim bende yaptım gayet memnunum
Cok tesekkur ederim ben de denicemm

lütfen saçlarınızı sık aralıklarla boyamayın ,çünkü yanar saçlarınız.Bir senede kendine gelemez.koyunrenge bir defa boyayın sadece ,eger görüntü olarak çok kötüyse

Ayni sekilde kasitli olarak boyamistim saclarimi yani sari ustune cikolata kahve yapmistim zamanla ortaya cikan rengi herkes begenmisti. Renk farkliligi falanda kalmiyor gonul rahatligiyla boyayabilirsin.

Sonuc su oldu:
IMG_20141107_144823.jpg

Ayni sekilde kasitli olarak boyamistim saclarimi yani sari ustune cikolata kahve yapmistim zamanla ortaya cikan rengi herkes begenmisti. Renk farkliligi falanda kalmiyor gonul rahatligiyla boyayabilirsin.

Sonuc su oldu:
Eki Görüntüle 1593197
Aa cok guzel olmus ben de boyadim dun benimki de bu rengin biraz acigi olduu:-)

X