Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı Saç Yardımmmmm

sare08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
152
46
98
33
Bu rengi nasıl elde edebilirim yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• avril--magazines--avril-lavigne-335032_1002_1314.webp
    avril--magazines--avril-lavigne-335032_1002_1314.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 956
Bu renk yani cikolata üstüne 10.0 boyadım böyle bişey oldu sarışın olmaya ugrasıyorum

Eklentiler

• DSC_0035.webp
    DSC_0035.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 209
Az önce çektim böyle bir renk oldu ama tam avrilin saçları gibi sarı istiyorum yok mu yardımcı olacak biri

Eklentiler

• DSC_0041.webp
    DSC_0041.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 259
Kimse yardım etmedi ama cikolata kahveden acıcı kullanmadan bu kadar actım sacımı

Eklentiler

• DSC_0039.webp
    DSC_0039.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 215
Kimse yardım etmedi sağolsun ama boyayarak saçımı açtım isteyenler fikir edinebilir efektsiz gün ışığında çektim

Son hali

Eklentiler

• DSC_0044.webp
    DSC_0044.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 196
Bence rengi gayet guzel olmus heleki cikolata kahveden boyayla bu hale getirdiyseniz ...

evet güzel açılmış nasıl oldu peki 10 numarayla mı boyadın sürekli?

Evet nevacolor küllü platine boyadım iki kere ama kesinlikle acmak istiyorsanız bu boyayı önermiyorum kuruttu saçlarımı. En son garnierin ekstra açık gümüş sarısıyla boyadım bu kadar oldu iki üc ay sonra tekrar aynı rengi sürücem. Boya boyayı cok güzel açtı göründüğü gibi. Teşekkür ediyorum

aynen neva çok yıpratıyormuş herkes öyle söylüyor.. ama kataloğunu gördünüz mü bilmiyorum ama kızlar çok fazla renk çeşidi var ve tonlar çok hoş.. sare saçların güzel olmuş, güle güle kullan.. :KK25:

aynen neva çok yıpratıyormuş herkes öyle söylüyor.. ama kataloğunu gördünüz mü bilmiyorum ama kızlar çok fazla renk çeşidi var ve tonlar çok hoş.. sare saçların güzel olmuş, güle güle kullan.. :KK25:
Teşekkür ederim bir süre sonra biraz daha rengini açıcam. Nevacolor lastik yaptı saçlarımı az önce dört parmak kestirmek zorunda kaldım zar zor uzattığım saçlarımı:KK23: Herkeste aynı etkiyi yapmayabilir tabi çeşit olarak çok fazla gerçekten

Teşekkür ederim bir süre sonra biraz daha rengini açıcam. Nevacolor lastik yaptı saçlarımı az önce dört parmak kestirmek zorunda kaldım zar zor uzattığım saçlarımı:KK23: Herkeste aynı etkiyi yapmayabilir tabi çeşit olarak çok fazla gerçekten

tabi biraz dinlendirip yine açarsın.. zaten en doğrusu böyle zamana yaymak.. kızlar bir kerede istedikleri saça ulaşmak istiyorlar ama sonuca bakıldığında genellikle hem tam olarak istedikleri tona ulaşamamış hem de saçlarını çok fazla yıpratmış oluyorlar..

tabi biraz dinlendirip yine açarsın.. zaten en doğrusu böyle zamana yaymak.. kızlar bir kerede istedikleri saça ulaşmak istiyorlar ama sonuca bakıldığında genellikle hem tam olarak istedikleri tona ulaşamamış hem de saçlarını çok fazla yıpratmış oluyorlar..
Garnier ekstra gümüş sarısı yıpratmadı saçımı ama nevacolora tövbe dedim oksidanıyla beraber 4 tl ye almıstım zaten. Bu garnierden sonraki hali yeni çektim

Eklentiler

• DSC_0048.webp
    DSC_0048.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 107
Garnier ekstra gümüş sarısı yıpratmadı saçımı ama nevacolora tövbe dedim oksidanıyla beraber 4 tl ye almıstım zaten. Bu garnierden sonraki hali yeni çektim

gayet güzel duruyor çok iyi açılmış.. burdan bir arkadaş da bu boyayı kullanmayı düşünüyordu ama onun saçında ton eşitsizliği vardı o ne yaptı acaba.. boşver artık neva kullanmazsın sen de bir de glissin maskesi var siyah kabı olan o yıpranmışlığa baya iyi geliyor.. 8 mart indirimde watsonstan gratisten falan al dene derim denemediysen.. baya da gidiyor..

gayet güzel duruyor çok iyi açılmış.. burdan bir arkadaş da bu boyayı kullanmayı düşünüyordu ama onun saçında ton eşitsizliği vardı o ne yaptı acaba.. boşver artık neva kullanmazsın sen de bir de glissin maskesi var siyah kabı olan o yıpranmışlığa baya iyi geliyor.. 8 mart indirimde watsonstan gratisten falan al dene derim denemediysen.. baya da gidiyor..
Onun sıvı saç kremini kullanıyorum. Dax supergro aldım saçtan arınması dısında fena degil. Teşekkürler en son kapanısı majirel 10 ile yapmayı düşünüyorum. Gliss i de deneyecegim mutlaka

Onun sıvı saç kremini kullanıyorum. Dax supergro aldım saçtan arınması dısında fena degil. Teşekkürler en son kapanısı majirel 10 ile yapmayı düşünüyorum. Gliss i de deneyecegim mutlaka

Dax supergro yu ben de denemeyi düşünüyorum ama nasıl memnun musun sen? ne kadar arttırıyor saç uzama hızını?

Dax supergro yu ben de denemeyi düşünüyorum ama nasıl memnun musun sen? ne kadar arttırıyor saç uzama hızını?
4 kere kullandım ve en az üc saat beklettim hic bir fark olmadı desem yeridir. Bir de saçtan arınmıyor yani cok sürmüyorum ama ısıtılmıs zeytinyagı daha cok fayda etti bana,sen kücük boylarından al dene cogu kiside ise yaramış cünkü

Back
X