Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçın ne renk şu an?Bu rengi nasıl elde edebilirim yardımcı olur musunuz?
bu rengi çok beğendim :)Son hali
Teşekkür ederim bir süre sonra biraz daha rengini açıcam. Nevacolor lastik yaptı saçlarımı az önce dört parmak kestirmek zorunda kaldım zar zor uzattığım saçlarımıaynen neva çok yıpratıyormuş herkes öyle söylüyor.. ama kataloğunu gördünüz mü bilmiyorum ama kızlar çok fazla renk çeşidi var ve tonlar çok hoş.. sare saçların güzel olmuş, güle güle kullan..![]()
Teşekkür ederim bir süre sonra biraz daha rengini açıcam. Nevacolor lastik yaptı saçlarımı az önce dört parmak kestirmek zorunda kaldım zar zor uzattığım saçlarımıHerkeste aynı etkiyi yapmayabilir tabi çeşit olarak çok fazla gerçekten
Garnier ekstra gümüş sarısı yıpratmadı saçımı ama nevacolora tövbe dedim oksidanıyla beraber 4 tl ye almıstım zaten. Bu garnierden sonraki hali yeni çektimtabi biraz dinlendirip yine açarsın.. zaten en doğrusu böyle zamana yaymak.. kızlar bir kerede istedikleri saça ulaşmak istiyorlar ama sonuca bakıldığında genellikle hem tam olarak istedikleri tona ulaşamamış hem de saçlarını çok fazla yıpratmış oluyorlar..
Garnier ekstra gümüş sarısı yıpratmadı saçımı ama nevacolora tövbe dedim oksidanıyla beraber 4 tl ye almıstım zaten. Bu garnierden sonraki hali yeni çektim
Onun sıvı saç kremini kullanıyorum. Dax supergro aldım saçtan arınması dısında fena degil. Teşekkürler en son kapanısı majirel 10 ile yapmayı düşünüyorum. Gliss i de deneyecegim mutlakagayet güzel duruyor çok iyi açılmış.. burdan bir arkadaş da bu boyayı kullanmayı düşünüyordu ama onun saçında ton eşitsizliği vardı o ne yaptı acaba.. boşver artık neva kullanmazsın sen de bir de glissin maskesi var siyah kabı olan o yıpranmışlığa baya iyi geliyor.. 8 mart indirimde watsonstan gratisten falan al dene derim denemediysen.. baya da gidiyor..
Onun sıvı saç kremini kullanıyorum. Dax supergro aldım saçtan arınması dısında fena degil. Teşekkürler en son kapanısı majirel 10 ile yapmayı düşünüyorum. Gliss i de deneyecegim mutlaka
4 kere kullandım ve en az üc saat beklettim hic bir fark olmadı desem yeridir. Bir de saçtan arınmıyor yani cok sürmüyorum ama ısıtılmıs zeytinyagı daha cok fayda etti bana,sen kücük boylarından al dene cogu kiside ise yaramış cünküDax supergro yu ben de denemeyi düşünüyorum ama nasıl memnun musun sen? ne kadar arttırıyor saç uzama hızını?