Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar affınıza sıgınarak bişey sormak istiyorum.Sarı saç biliyorsunuz ki hep makyaj ister.Ama yaşça he zaman büyük mü gösterir hiç anlam veremedim.Sarı saç ve makyaj en az 5 yaş farkediyor sanırım.
Sarının Tonlarına göre ve ten rengine göre sarı saç farklılık gösterir , yanii bütünsel olarak uyumu yakalamk gerek , yoksa ya büyük gösterirsin yada ne kadar parada dökmüş oll kendini göstermez saçç
Sarının Tonlarına göre ve ten rengine göre sarı saç farklılık gösterir , yanii bütünsel olarak uyumu yakalamk gerek , yoksa ya büyük gösterirsin yada ne kadar parada dökmüş oll kendini göstermez saçç
bende sarı yaptırdımm vee kuaförüm hiç begenmediğimm istemedigim bir tona boyadııı , cok sinir oldummm , bende kendimi 35 hissediyorum sırf renkten dolayı
bende sarı yaptırdımm vee kuaförüm hiç begenmediğimm istemedigim bir tona boyadııı , cok sinir oldummm , bende kendimi 35 hissediyorum sırf renkten dolayı