selam kızlar.bu bölüme ilk kez yazıyorum.şimdi ben derdimi anlatayım:78:
benim saçım sarı 2 ay önce boyattım çok açık sarı dipleride geldi haliyle.kendi saçım koyu kumral.ama bu sarıyı hiç sevmedim evde kendim boyayarak koyulaştırmak istiyorum.karamel tonlarıyla kapanırmı dersiniz?beyaz tenliyim sarışın sayılırım.yakışırmı karamel.kahve tonlarıda olur yeterki gitsin sarı saç nefret ettim:97:lütfen yardımcı olun:84:
koleston perfect 7.71 kullan. kızılımsılıkta olmaz. dogalda durur. diptende kendi saçın çıktıkça uumlu olur.
nasıl olacağını bilmeden boyamak hiç içime sinmiyo.bal köpüğünü bir denemek istiyorum.inşallah güzel olur ooooffffff bide bazı yorumlarda okudum sarı iken bal köpüğü yapmış kızıl olmuş. çok korkuyorum
Evt sarı iken bal köpüğü yapılınca kızıl ve ve kötü bi turuncumsu bir renk meydana çıkıyor...
cnm bende yeni döndüm sarıdan dibimde baya gelmişti ve hepsi kapantı istersen bak
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...eden-altin-pariltili-mocca-donus-resimli.html
evet bende koleston çok koyu çıkıyor diye duydumkızlar koleston 6.7 çikolata kahve aldım ama boyamaya cesaret edemiyorum.kolestonun renkleri çok koyu çıkıyomuş sarıdan birden bire siyaha yakın olmasını istemiyorum.kullanan varmı kolestonun boyalarını.yada 10 dk azmı bekletsem ne yapsam bilemedim:96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?