Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçımı koyulaştırmak istiyorum...

aliye_88

oğlum ve kızımla:))
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
611
1
296
selam kızlar.bu bölüme ilk kez yazıyorum.şimdi ben derdimi anlatayım:78:
benim saçım sarı 2 ay önce boyattım çok açık sarı dipleride geldi haliyle.kendi saçım koyu kumral.ama bu sarıyı hiç sevmedim evde kendim boyayarak koyulaştırmak istiyorum.karamel tonlarıyla kapanırmı dersiniz?beyaz tenliyim sarışın sayılırım.yakışırmı karamel.kahve tonlarıda olur yeterki gitsin sarı saç nefret ettim:97:lütfen yardımcı olun:84:

okdr açtırmışsın cnm bikrede kapatma deirm ben..
bence lorealin bal köpügüne boya çok begeniyorum bu rengi:)
ne koyu ne açık güzel birenk..
begenmeessen sonra kahve yaparsınnn ama kahve yapınca bal köpügü yapmak imkanz gibi bşy oluyo:)

canım valla bende geçen sarı yaptım ama dediğin gibi kendi rengim koyu dipten çıkınca peruk gibi oluo arkadaşın dediği gibi bende bal köpüğü gibib bişe yapıp sonrada perçemlere ve uçlara platin paket attırsam bütünleyici hoş bişey olurmu diye düşünüyorum,bu kadar açtıktan sonra bence hemen kahve filan gibi koyu bişe yapma canım bakıom bende sitelrden kafamda düşündüğüm gibi bir saç resimi bulursam paylaşırım burdan beğenirsek yaparız

kızlar bende aynı durumdayım ya. saçlarım sarı ama dip geldi baya bi kararsızım bu aralar bal köpüğü hoşuma gidiyor ama diplerini de açmam lazım dimi yoksa aynı rank olmaz. acaba diplerini açıcıyla mı açsam sonra bal köğüğüne boyasam paket attırsam.

nasıl olacağını bilmeden boyamak hiç içime sinmiyo.bal köpüğünü bir denemek istiyorum.inşallah güzel olur ooooffffff bide bazı yorumlarda okudum sarı iken bal köpüğü yapmış kızıl olmuş. çok korkuyorum

Son düzenleme:

Evt sarı iken bal köpüğü yapılınca kızıl ve ve kötü bi turuncumsu bir renk meydana çıkıyor...

kızlar koleston 6.7 çikolata kahve aldım ama boyamaya cesaret edemiyorum.kolestonun renkleri çok koyu çıkıyomuş sarıdan birden bire siyaha yakın olmasını istemiyorum.kullanan varmı kolestonun boyalarını.yada 10 dk azmı bekletsem ne yapsam bilemedim:96:

evet bende koleston çok koyu çıkıyor diye duydum

canım ben o hatayı yaptım saçlarım sarıydı koyuya boyayım dedim ne boyasıydı hatırlamıyorum ama saçlarım bildiğin yeşil oldu boyadığım gün kendimi kuaförde buldum okadar kötüydüki boyanın üstüne aynı gün boya attırmıştım bide sürekli boyaman gerekiyo
altı sarı olduğu için sürekli akıyor ben bir sene boyadım başedemedim sürekli aktı sonra tekrar sarıya döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…