Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçın çekiciliği

Ben de oldum olasi sari saca bayiliyorum ama hic denemedim. Dogal sac rengim koyu kahve, kaslar koyu, yakismaz buyuk ihtimalle. Ama bi cesaret denesem mi diyorum. Bu aralar cok bakimsizim, kendime gelmem lazim. Ama guzel olayim derken maymuna donmeyeyim sonra... Bir de oyle orta sari koyu kumral da istemiyorum, bildiginiz, burdaki resimlerdeki gibi sari istiyorum. Sizce denemeli miyim, hic bulasmamali miyim?

Ben daha bu yaşıma kadar böyle güzel saç renkleri yapan kuaföre denk gelmedim maalesef her seferinde kuşa çevirdiler saçımın yıprandığıyla kaldım ama yılmadım bi gün benimde öle sarı saçlarım olacak

beyaz tenli fekat koyu saçlara ve kaşlara sahip kişiler için sarı paylaşsanız ben bizzzat öyleyımde sarı yapmak istıyorum ama itici görüntüsün korkuyorum

Canım bende senin gibiydim cilt tonum açık fakat saç rengim ve kaş rengim koyuydu.Oldum olası koyu renklerden hoşlanmadığım için zamanını bekleyip saçlarımı sarıya boyattım ilk deneme de saçlarım sarı kaşlarım siyahtı gerçekten kezban gibi oluyor insan kuaförüm kaşlarını biraz açalım demişti kabul etmemiştim fakat dip boyam için gittiğim de kaşlarımın rengini açtırdım inanılmaz farkediyo ve herkes koyu renktense sarı rengi daha çok yakıştırdı bende bayıldım.Şuan saçlarım belime geldi nerdeyse ve çok hoşuma gidiyor saçlarımı bi ayrı seviyorum çocuğum gibi uzadıkça büyümüşler gibi seviniyorum:)

Sarı saç çok harika, resimlere baktıkça içim gitti :) ama çevremde gördüğüm 10 sarışından sadece 1, veya max 2'sinin ki güzel sarı saç. Kalanı çok basit gösteren, tuvalet tonu sarılar, veya boya tutmayan aralarında turuncular kalan sarılar.. Yani insanı rezil de ediyor, vezir de. O nedenle saçı için harcayacak iyi bir bütçesi olmayanların, bu işe girişmesini hiç önermiyorum. Sarı saç gerçekten masraflı. Ayrıca koyu tenlilerin de sarıyı hiç düşünmemesi lazım. Mankenlerin - oyuncuların resimlerine bakıp gaza gelmemek lazım. Tam olarak resimlerdekileri asla tutturamayız zaten.

Kendi saçı benim gibi kapkahve olmasına rağmen sarı saçın en çok yakıştığı kız bencee :)

Mükemmel.. iki hali de öyle ama sarışınlığını tek geçerim

benim de en çok beğendiğim sarı tonu tam olarak bu. çook güzel tek seferde böyle tonları tutturmak çok zor, aralarda ne kadar farklı tonlar var. herhalde önce açık renk gölgeler, sonra da röflelerle ulaşmış. düz boyadan ne kadar farklı ve kaliteli gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…