renk ve bukleler harika
biir bakınayım. bulmaya çalışayım..beyaz tenli fekat koyu saçlara ve kaşlara sahip kişiler için sarı paylaşsanız ben bizzzat öyleyımde sarı yapmak istıyorum ama itici görüntüsün korkuyorum
beklıyorum oky
OKY NIN AÇtığı konularda kumralkahve saçlar konus var orda var sana uygun saçlar bebişim
wuwwwww harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
renk ve bukleler harika
piyo çok beyendım su dalgalı piyo
katiee bir tık kaşlarını açabilirsin. rengini kırabilir kuaför. yinede ben bakıyorum . bakalım bulabilecekmiyim.beklıyorum oky
sarı saça bayılıyooğumm
ama ben kumral istemıyorumki sarı istıyorum kaşlarımıda boyatmadan röfle balyaj ıstıyorum hoş görüksün romam arkadaşlara benzemıyaeyım istıyorum
teşekkür ederim canım. röflenin üstüne attırınca sonuuç bu öçıktı ama ben çok beğendim. tabi denize gide gele açıldı förleli kısımlar. önümüzdeki haftada dip boya yaptıracağım ekelrim son halini de
bende ne meraklıymışım saçımı göstermeye
katiee bir tık kaşlarını açabilirsin. rengini kırabilir kuaför. yinede ben bakıyorum . bakalım bulabilecekmiyim.
kirpiklerimde siyah özgü namal gibiyim yanı kırılsa bile zor sankı
sana röfle balyaj olur. uçlar açık dipler kumral.ama ben kumral istemıyorumki sarı istıyorum kaşlarımıda boyatmadan röfle balyaj ıstıyorum hoş görüksün romam arkadaşlara benzemıyaeyım istıyorum
saçlarımı daha 1 ay önce neredeyse sarıdan kahveye döndürdüm,Allah belamı verecek((((
ay çok güzeller yaaaa bende mavişim sarı çok yakışıo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?