Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçın çekiciliği

beyaz tenli fekat koyu saçlara ve kaşlara sahip kişiler için sarı paylaşsanız ben bizzzat öyleyımde sarı yapmak istıyorum ama itici görüntüsün korkuyorum

beyaz tenli fekat koyu saçlara ve kaşlara sahip kişiler için sarı paylaşsanız ben bizzzat öyleyımde sarı yapmak istıyorum ama itici görüntüsün korkuyorum
biir bakınayım. bulmaya çalışayım..

Son düzenleme:
OKY NIN AÇtığı konularda kumralkahve saçlar konus var orda var sana uygun saçlar bebişim

ama ben kumral istemıyorumki sarı istıyorum kaşlarımıda boyatmadan röfle balyaj ıstıyorum hoş görüksün romam arkadaşlara benzemıyaeyım istıyorum

wuwwwww harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

teşekkür ederim canım. röflenin üstüne attırınca sonuuç bu öçıktı ama ben çok beğendim. tabi denize gide gele açıldı förleli kısımlar. önümüzdeki haftada dip boya yaptıracağım ekelrim son halini de
bende ne meraklıymışım saçımı göstermeye

renk ve bukleler harika

piyo çok beyendım su dalgalı piyo

ikinizede teşekkür ederim. ivettt buklelerimide kendim yaptım
arada saça sarıyorum öyle ama saçlarım ince ve çok az olduğundan bi süre sonra sıkılıyorum malzeme az çünkü bugünlerde topuzlara taktım yeni tokalarda aldım kendime hergün farklı bişeyler yapıyorum

saçlarımı daha 1 ay önce neredeyse sarıdan kahveye döndürdüm,Allah belamı verecek((((

sarı saça bayılıyooğumm

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hemde çoook sviyorumm

ama ben kumral istemıyorumki sarı istıyorum kaşlarımıda boyatmadan röfle balyaj ıstıyorum hoş görüksün romam arkadaşlara benzemıyaeyım istıyorum

romanlarımı YOK YAVAŞ YAVAŞ AÇARSANOLMAZSIN BEBEİŞİM

ay çok güzeller yaaaa bende mavişim sarı çok yakışıo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…