:sm_cool:
Kızlar arkadaşımın tavsiyesini ben daha önce yaptım,kendim yapmadım bu işlere eli yatkın olan bi arkadaşıma yaptırdım,sonrada ben başka bi arkadaşıma yaptım.Hakikaten dip boya nerdeyse röfle fiyatı.evde bu işler hallediliyor.diş fırçası yerine de kuaför toptancılarında satılan yine kuaförlerin boya için kullandığı fırçalarla bu iş çok daha kolay oluyor.önemli olan boyanın rengini en uygun olanı olarak seçmek.o da tecrübelerinize dayanır.Valla ben bu işi kendi kendime keşfettim benim gibileri de varmış sevindim.Ne gerek var kuaföre dip boyaya gitmeye,en fazla 5-10 tl ye patlıyor.Böylece eşimi de kâra geçirmiş oluyorumARKADAŞLAR BİRBİRİNİZE YARDIM EDİN İNANIN ÇOK MEMNUN KALICAKSINIZ.HEM DE KENDİNİZİ ÇOK AKILLI HİSSEDİCEKSİNİZ.bu işin pratiğini edindikten sonra ayda 1 bile yapmak size külfet gelmiyecek.hadi kolay gelsin zeki kızlara
SELAM ÖNCELİKLE BENDE SARI SAÇ KULLANIYORUM PLATİN. AMA PAKET ATTIRIYORUM BU RENGİ BULABİLMEK İÇİN..NATUREL COLORSLA DİP BOYASI YAPABİLCEĞİMİZ DİKKATİMİ ÇEKTİ.
SADECE NATUREL COLORSMU OLMASI GEREKİYO BUNUN İÇİN ÇÜNKÜ BİLDİĞİM KADARIYLA BU MARKANIN AÇIK SARI RENKLERİ PİYASADA BULANMUYOR.EĞER ÖYLEYSE BU UYGUAMAYI DENİYCEM.DİPLER BAYA GELDİ-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?