Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı saçlarımda artık hiç turuncu yook.(Resimli)

ygmrk07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
228
126
103
Kızlar birkaç gün önce turunculuktan yakınıyordum..Dün boyamı almak içn kozmetiğe gittim garnier extra açık elmas sarısı kullanıyordum Garnier-Carpici-Renkler-110-Ekstra-Acik-Elmas-Sarisi.webp ama kalmamıs kadında diğerini al dedi yani extra açık gümüş sarısı Garnier-Carpici-Renkler-111-Ekstra-Acik-Gumus-Sarisi.webp ee bu yesillenme yapıyormuş dedim. kadın sende turunculuk var bunu boyarsan yesillik yapmaz dedi. bu boya ile garnier extra açık doğal sarı 51969.webp yaparsan ne yesillik olur nede turuncu kalır dedi. ikisini birleştrdim ablama boyattım 40 dk civarı beklettim ve sonuç: nnll.webp ÇOK MUTLUYUM :)

senin için çok sevindim canım ya peki bu iki boyayı uyguladığın zeminin nasıldı annem de böyle bi sarı istiyo onun saçını hep loreal 10.0 la boyuyoruz şu an saçları sarı bunlarla boyasak nasıl olur :KK3:

senin için çok sevindim canım ya peki bu iki boyayı uyguladığın zeminin nasıldı annem de böyle bi sarı istiyo onun saçını hep loreal 10.0 la boyuyoruz şu an saçları sarı bunlarla boyasak nasıl olur :KK3:

uçlar zaten yine böyle sarıydı fakat üstlerde turunculuk vardı sarımsı turunculu bişeydi bu boyayı dipler dahil turuncu yerlere kadar boyadık kayboldu yani saçımda çok koyu kahvelikler ya da bakırlıklar yoktu.

uçlar zaten yine böyle sarıydı fakat üstlerde turunculuk vardı sarımsı turunculu bişeydi bu boyayı dipler dahil turuncu yerlere kadar boyadık kayboldu yani saçımda çok koyu kahvelikler ya da bakırlıklar yoktu.
o zaman bir dahaki boyasında deneriz bakalım nasıl bir şey olacak teşekkürler canım:KK48:

Back
X