Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçtan koyu kumral

bubbles

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
82
0
86
İzmir
merhaba kızlar 3-4 senedir saçım baya açık bir sarı (loreal çok açık doğal sarı ile boyuyorum) ama artık cidden çok sıkıldım normal kumralda değil baya koyu kumral yapmak istiyorum saçımı.
garnier'in yoğun koyu kumral boyasını almayı düşündüm ama hem çok kararsız kaldım bir kısım begenmis bir kısım kalitesiz diyor.
öyle bakır yada kızıllık olsun istemiyorum düz kumral istiyorum bir öneriniz varmı

merhaba kızlar 3-4 senedir saçım baya açık bir sarı (loreal çok açık doğal sarı ile boyuyorum) ama artık cidden çok sıkıldım normal kumralda değil baya koyu kumral yapmak istiyorum saçımı.
garnier'in yoğun koyu kumral boyasını almayı düşündüm ama hem çok kararsız kaldım bir kısım begenmis bir kısım kalitesiz diyor.
öyle bakır yada kızıllık olsun istemiyorum düz kumral istiyorum bir öneriniz varmı

7.1 çok güzeel bi kumral oluyo hemde baya koyu hoş bi renk ben genelde koleston yada loreal kullanıorum

mrb cnm uzun sure sarı kullanınca ınsan sıkılıyor sarıdan koyuya donmek oyle hemen olmuyor malesef ılk koyu renge boyuyorsun sonra acılıyor sac farklı tonlara bır kac boyamada anca kapanıyor en az altı ay sonra fılan bence evde degılde bı kuaforde gıdıp boyatsan daha ıyı olur sarı renk yeterınce yıpratıyor sacı yanmasın dusundugundende uzun bır zaman alıcak denedım bılıyorum cunkı sonunda uzun saclarımı kestırmek zorunda kaldım

Back
X