saç rengine bayıldım canım, acaba kaç numara boyayla bu renk tutuyor
sağol canım ya aslında ben de uzun zamandır sarı kullanıyorum seviyorum da ama sanki makyajsız yüzü çok soluk çok sarı gösteriyor gibi gelmeye başladı kararsızım yani :97: ama yine açık tonlarda güzel bir kahve ya da kumral bulabilirsem bi denemek istiyorum
canım herkes bu rengi tutturamaz, değişiklik isteğini anlıyorum bende röfleden sonra sarı, siyah, kahve, patlıcan moru, tarçın bakır yani herşeyi kullandım şuan saçlarım dore kumral ama yine sarıya dönücem. eğer değişmek istiyorsan en fazla 8.0 tonlarına dön dahada koyultmk istersen en fazla 7 tonlarına dön. daha da asla koyulaştırma sonra açarken saçın çok zarar görüyor ve istediğin ton tutmuyor.
değişiklik amaçlı 8 tonlarına bakabilirsin çok koyu olmaz. açtırmak istediğindede rahat açılır
profesyonel boyalardan loreal majirel, koleston perceft, igora öneriyorlar.
hazır market boyalarınında loreal bide garnier iyi diyolardı.palette çabuk akıyormuş kolestonda sertleştiriyormuş
arkadaşlar cevao yazamadım uzun süre kusura bakmayın..önerileriniz için de çok teşekkürler.. şu an bekleme süresindeyim saçımı en son iki hafta önce boyamıştım biraz dinlensin hem diplerden de çıkar ve bu sarının üstüne önce bal köpüğü boyamayı aşama aşama kumral yapmayı düşünüyorum bal köpüğüyle ilgili de önerileriniz olursa çok sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?