Saç Rengi ve Saç Boyama sarı saçtan siyaha dönünce yeşillik ?

selen3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
137
33
Iyi geceler arkadaşlar benim saclarım sarı komple siyah değilde koyu bir renge dönemk istiyorum aradada kızıl olsu. Istemiyorum siyah cok koyu kalır diye kızıllık olmayacak hangi renge boyamalıyım sizce.?? Birde bir kaç yerde okudum saclar yeşillerimiş saçta yeşillenme neden olur ? Boyalar konusunda cok bi bilgim yok yardım ederseniz sevinin cok kararsızım

Kül rengi yada kestane yapabilirsin.Sacin yesillendiginide ilk kez senden duydum zannetmiyorum olsun.

Iyi geceler arkadaşlar benim saclarım sarı komple siyah değilde koyu bir renge dönemk istiyorum aradada kızıl olsu. Istemiyorum siyah cok koyu kalır diye kızıllık olmayacak hangi renge boyamalıyım sizce.?? Birde bir kaç yerde okudum saclar yeşillerimiş saçta yeşillenme neden olur ? Boyalar konusunda cok bi bilgim yok yardım ederseniz sevinin cok kararsızım
koyu kestane olur biraz yeşilimsi bir renge dönmek koyu saçtan sarıya dönünce oluyor bildiğim

ben platin sarinin uzerine kestane boyamisyim cok kisa sire sonra baya baya yesil oldu ustuste boyayarak izun surede kapattim

ben de sarıdan koyıya döndüm canım cok cok memnunum evde kendim boyadım hic yeserme turunculuk hicbiri olmadı iyiki de dönmüsüö koyuya insanı cok değistiriyor ya cok canlandırıyor birdaha asla sarıya dönmem heralde:):)

biz sarı olmak istiyoruz sız sarıdan dönüyorsunuz değişik :) kestane kahveye falan boya kızıllık ıceren kahveler de olabilir :) ama havalar ısınınca sarı sac ısteme bari yine :)

Yeserme degilde koyu olan ilk boyan aktikca kizil our hafif. İkinci boyada tam oturur. Ancak kumral kullu kumral falan boyarsaniz yeserebilir

Ben bu gün sarıdan koyuya dönmek için 7.3 le boyadım ve şuam yeşili bi saça sahibim . 2 kere açıcı uygulanmış yıpranmış bi saç olduğu için tekrar boyamaktan korkuyorum. Böyle bir hafta kalamam. Sizce ne yapmalıyım

Ben bu gün sarıdan koyuya dönmek için 7.3 le boyadım ve şuam yeşili bi saça sahibim . 2 kere açıcı uygulanmış yıpranmış bi saç olduğu için tekrar boyamaktan korkuyorum. Böyle bir hafta kalamam. Sizce ne yapmalıyım
benim saçımda da azıcık grileşme yeşillenme olmuştu 8.1 le boyadığımda ama beyaz sabunla yıkadım 2 kere kendi de aktı kendine geldi canım yeşilliği almak için domates salçası ketçap falan süren arkadaşlarım vardı ama yeşillik için miydi tam emin değilim

Mayonez sürdüm 2 kere yıkadım güzel bi renk çıktı ortaya o zamanki gibi değil doğal bi kurmak çıktı ortaya teşekkürler canım:)

Açık renkten koyu renge dönerken yeşillenme olmaması için önce pigmentasyon yapılması gerek.

X