Saç Rengi ve Saç Boyama sari ustune siyah boya

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
96
İzmir
Kizlar gecen hafta sacima sari rofle attirmistim cok kotu oldugu icin dun 1.0 siyaha boyadim evde bir anlik kararla suan sacim yapay duruyor cok bu boyayi akitabilir miyim siyahi cok sevihorum ama suan cok bagiran yapay bir siyah oldu kac yikamaya gecer ya da gecer mi :(

Kizlar lutfen yardim edin moralim cok bozuk lutfen sacim koyu kahveye donme ihtimali var mi islemsiz cok islem gordu cunku.. Zemin sari oldugu icin belki gever diye dusuyyorum ama

yahu röfleden sonra saça siyah boya yapılırmı? koyu kahve falan yapsaydınız keşke, işlemsiz siyahtan kurtulmanız neredeyse imkansız. geçmiş olsun.

yahu röfleden sonra saça siyah boya yapılırmı? koyu kahve falan yapsaydınız keşke, işlemsiz siyahtan kurtulmanız neredeyse imkansız. geçmiş olsun.

Ya beyaz sabunla falan koyu bir kahveye donmez mi ya da daha yumusak bir kahveye? Eninde sonunda akmiycak mi bu boya sonucta..
Bir anlik ozguven dusukluguyle yaptim sacimi siyah cok kotu olmustu rofle napicam bilmiyorum

Ya beyaz sabunla falan koyu bir kahveye donmez mi ya da daha yumusak bir kahveye? Eninde sonunda akmiycak mi bu boya sonucta..
Bir anlik ozguven dusukluguyle yaptim sacimi siyah cok kotu olmustu rofle napicam bilmiyorum
C vitamini ile saç boyası akıtma, bir araştırın. Üzülmeyin işe yarıyor :)

Back
X