kendi dibim koyu canım,koyu kumral.
şimdilik bi sıkıntı yok bakalım.kül olayını falan pek anlamıyorum canım.umarım zamanla akmaz.yarın foto da koyarım bi fikriniz olur
dibi gelmiş hali yok canım,diplerden 1 cm civarı koyu dibim çıkmıştı diyim ,bunlar boyadan sonraki halim.saçım biraz enteresan duruyo çünkü dün köpük sürüp hepsini ördüm,bugün açtım örgüleri,denemek için. tiftik keçisi gibi oldum :)birkaç hafta sonra aynı boyayı diplerden itibaren 4-5 cm uygulayıp uçlara hiç değdirmiycem,renk iyice oturacak.çünkü ilk röflelerim uçlarda epey açık renk zaten.
Eki Görüntüle 355460 Eki Görüntüle 355461
benim doğal rengim koyu kahve. dipteki kendi saçlarım çok açık bal sarısı gibi oldu bu boyayla nedense, tam bir küllülük vermedi. saçtan saça değişiyor herhalde
evet canım bekle sen sonrakini,hem biraz daha uzasın senin dip,hem de 2. turda nasıl olacak benim açılma bakalım.bu konuda biraz takıntılı olsam hemen de boyardım 2.turu, ama boşa acele edip saçı yıpratmamak lazım
ya bu arada hep merak etmişimdir,platinde dip olayı nasıl oluyo?yani kuaför dipleri direkt platin kıvamına getirebiliyo mu?bikaç işlem mi yapıyo?
gayet doğal ve güzel olmuş pink
mimilicous platinin kötü tarafı da o demek ki,diplerin çok uzamasının beklenmesi..platin çok hoşuma giden bi renk aslında,ama zahmetli sanırım
gayet doğal ve güzel olmuş pink
mimilicous platinin kötü tarafı da o demek ki,diplerin çok uzamasının beklenmesi..platin çok hoşuma giden bi renk aslında,ama zahmetli sanırım
evet ben de yukarda söylediğim gibi fazla bir kül vermiyo hatta hiç ama çok hoş renk veriyo zaten çok kül çok kötü duruyo ama akınca daha bir küllü oluyo bu boya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?