Saç Rengi ve Saç Boyama Sarı ya da röfleli saça evde dip boyası yapabilirsiniz!

palette açık küllü sarı ve dore sarı ıle cok guzel bı renk ortaya cıkıyor,iş arkadaşlarım kufore yaptırdıgım saçtansa palette ıle olanı begendıler,hem ucuz hem doğal :52:
tavsıye edıyorum hem koparma vs yapmadı

Cnm sen baya tecrübelisin sanırım bu konuda benim saçımda akmış bakır var ama baya aktı alttan röflelerlim çıktı ama üst kısım kumral dipleri boyamıştım da bakrlık gitsin diye küllü kumrala ama gitti bay iyi oldu..neva color küllü açık sarı aldım bu saçın üzerine yapsam sence sarı olurmu bir de oksadiyonu ayrı alıorum 9 luk ..saçım yanarmı sence bir ay oldu boya yapalı..

canım hiçbi fikrim yok başka boyalar hakkında. yapmadan önce forumda epey araştırmıştık arkadaşla bu konuyu.palette de zaten güzel bi marka olduğu için bunu denemeye karar verdik ve gayet de güzel oldu şansımıza ,arkadaş da ben de bunu kullanıyoruz,memnunuz. :31: ama 1 ay olduysa saçının yanacağını zannetmiyorum pek :44:

kızlar bilginiz olsun diye yazıyorum. dün gece de yine aynı boyayla aynı şekilde dip boyamı yapıyordum. normalden epey fazla yandığını hissettim kafamın arkasının. 40 dakika falan bekledim yıkadım. hala sızlıyordu kafam elimi bir attım ki bir bikaç şişlik geldi elime. hemen torbaya buz koydum epey tuttum. acısını aldı,şişini indirdi. ama başımın arkasını da yakmış oldum. muhtemelen orada saçlarda ekstradan dökülme de yaşanır. geçen ay bi arkadaşım da aynı şekilde saçını yakmıştı, aynı boyayla.

sözde bugün de dip röflemi yaptıracaktım,ama kafamı yakınca ondan da vazgeçtim tabii.

yani boyanın içeriği mi değişti yoksa başka bi sorun mu var bilmiyorum ama bilginiz olsun istedim. eğer saçınızda ilk 5 dakikada geçmeyen yanma hissederseniz saçınızı hemen yıkayın !
2 ay dip boya yapmıcam, sonrasında düşünürüm bişeyler artık.

bende saclarimin dip boyasini paletteyle yapiyorum ama sana tavsiyem o kadar bekleme saclarina surdukten sonra al fon makinasini iliga ortalama 10 dakka tutu 10 dakkada kendin bekle sonra yika hem islem hizli olacak direk sacinin rengini acacak hemde sac derin yanmaz..sana yazik birsuru kimyasali vucudun 50 60 dakkada cekmesin..he en son islem olarakta yikmadan once tarakla tarayabildin kadar tara sonrada 5 dak oyle bekle bitti isin..

kızlar benimde dip boyam geldi,kendi rengim kumral açık küllü sarı yaptığımda saçım balımsı bi sarı olmuştu ama saçımda sarı balyaj var,palettenin küllü açık sarısı nasıl ???yoksa çok açık küllü sarı başka boyalar da karıştırayım mı?

bu işlemi çok sık yapmayın bence yanar saçınız kafanız 2 ayda bir yapın benim tavsiyem ve çok ağırlıklı olarak sürmeyin diplere

bende ortalama 3 ayda bir yapiyorum ya artik gina geliyor yani surekli boya et seviyorumda rengini

simdi kisacik kestirip sariyami boyatsam diye geciyor icimden..
cok karasiz kaldim...

az önce röfleli saçlarıma dip boya yaptım neva color 9.0 çok açık kumral çok güzel oldu hafif bal rengi gibi oldu ama sırıtmadı

Kızlar dün evde röfleli saçıma dip boya yaptım harika oldu kendi saçim koyu kumral ve arada beyazlarimda var ben voila platin sarisiyla 11.0 yaptım ben 1 tüpten yaptım ama önce boyayi ardından içinden çıkan saç kremini 1 çay bardak su ve ardından oksidani koyup karıştırdım 40 dk bekletin beyazlarimda sarı oldu diplerdede turunculuk olmadı öneririm.artan boyayida annemde uyguladım Küllü sarıydı yesilimtraklik vardı tamamen sarı oldu.

Kızlar dün evde röfleli saçıma dip boya yaptım harika oldu kendi saçim koyu kumral ve arada beyazlarimda var ben voila platin sarisiyla 11.0 yaptım ben 1 tüpten yaptım ama önce boyayi ardından içinden çıkan saç kremini 1 çay bardak su ve ardından oksidani koyup karıştırdım 40 dk bekletin beyazlarimda sarı oldu diplerdede turunculuk olmadı öneririm.artan boyayida annemde uyguladım Küllü sarıydı yesilimtraklik vardı tamamen sarı oldu.
bizimle fotoğrafınızı paylaşabilirmisiniz ton olarak görmek için en azından :)

Back
X